Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro doplnění : Role mluvčího presidenta republiky je velice přesně specifikovaná a vše co on řekne nebo napíše na sociálních sítích, může být zcela logicky považováno za slova presidenta republiky. Jiří Ovčáček se svými posty na sociální síti sám pasoval do role jakéhosi glosátora, a tím dělá velice špatnou službu svému šéfovi. Jemu to evidentně nevadí, no, to je jeho problém. Nicméně pak se pan Ovčáček nemůže divit, že media jej budou konfrontovat a žádat po něm reakce. To co předvedl v pořadu 168 hodin bylo nechutné, hysterické a svědčící o jeho nevalném charakteru.

3 0
možnosti

Pri vsim respektu... vcera jsem vydrzel se koukat pouze chvili. Ptam se, kam se podela slusnost. Musela p. redaktorka opravdu takovym zpusobem a miste "delat" takovouto reportaz? Nemohla pockat a toto "interwiew" poridit tam, kde se melo take oficialne odvijet? To uz opravdu nema CT1 ani nejmensi zbytek slusnosti? Mohu srovnavat rozhovory z jinych zemi, ale v CR je to opravdu neco priserneho. Neni opravdu mozne, se neustale vymlouvat na zpusoby nekterych predstavitelu a zaroven se chovat jako hyena Rv

0 6
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, odpověď máte prakticky už v mém blogu. Ovčáček i Mynář odmítají jakékoliv oficiální reakce. Mynář ignoruje i zákonodárce. Kromě toho 168 hodin není zpravodajský ale publicistický pořad, to znamená že jejích reportáže nejsou zpravodajstvím. Proto je forma kterou zvolili naprosto legitimní a obvyklá ve všech demokratických zemích a jejích veřejných sdělovacích prostředcích.

4 0
možnosti
Foto

Pan Jiří Ovčáček je spolehlivým bratrem ve víře, Martine. Dokonce byl poctěn, aby na velikonoce četl čtení z Listu Židům při mši, celebrované jeho eminencí kardinálem Dukou. Takový člověk je prostě sui generis jedinečný.

3 0
možnosti
Foto

Na dotěrnou novinářku nešlo reagovat jinak, než jak bylo reagováno. Copak se to dělá šmírovat? Někoho, kdo není ani veřejně činnou osobou.

2 15
možnosti

Mluvčí prezidenta není veřejně činnou osobou????????????????

2 0
možnosti
Foto

Ovčáček je mluvčím našeho moudrého pana prezidenta. Tedy cokoliv řekne a udělá je totéž, jakoby to udělal náš pan prezident. Protože jinak by náš láskyplný pan prezident musel svého mluvčího vyhodit, pokud by s ním nesouhlasil. Takže to, co řekl a udělal Ovčáček, vlastně udělal prezident prostřednictvím svého mluvčího.

11 0
možnosti

Pokud víte, že ten dopis někdo objednal, měl byste také vědět, kdo to byl: Jinak je mně líto. Na tento "seriozní" pořad ČT se nedívám, pokud se pan mluvčí skutečně neovládl, byla to chyba.

6 4
možnosti

A91l71e19š 38N40o64v77á94k

4. 5. 2020 17:28

Předseda senátu Vystrčil by měl sednout na první letadlo a vyrazit na Tchajwan. Aby to stihl dokud ještě je předsedou senátu. Na podzim jsou totiž senátní volby. Všechno ostatní jsou jen komické tanečky, které nestojí za řeč. Na obou stranách barikády.

6 4
možnosti

Pan Kubera byl politik. Pana Vystrčila považuji za stejně trapnou figurku jako pana Špidlu. Pokud tam poletí, tak ho někdo do letadla strčil, pokud tam nepoletí, tak ho tam někdo nepustil. Je to snaživá bytost bez vlastního názoru, která v politice nemá co dělat.

2 8
možnosti

chovani hystericky zensky - tak jsem vcera videl v reportazi pana mluvciho...

smutne

Vam karma

20 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy