Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KO

Žijete ve svobodě a přesto šíříte levicové propagandy! Trumpovi patrioti v pokoji odešli. Řádit začali stoupenci Antify a jim podobní!

0 1
možnosti
Foto

Ja myslim, ze i kdyby k manipulaci doslo. nebylo by mozne nechat to vyjit najevo. podle cehoz take soudy nakonec postupovali a tim padem situaci moc neuklidnili

1 0
možnosti
PH

Volby přes počítač lze zmanipulovat snadno, obzvlášť, když jsou těsné.

1 1
možnosti
Foto

Volební systém v USA a věřím že v žádné vyspělé zemi takovou možnost neumožňuje. Jednu z mnoha překážek tvoří i fakt, že by o té těsnosti musel někdo vědět. Je už opravdu hodně únavné vysvětlovat něco, co je naprosto zřejmé a k pochopení stačí používat zdravý úsudek namísto konspirací.

2 0
možnosti
RP

Jsem překvapený, kolik takzvaných komunistobijců tady obhajuje levičácké Demokraty, v čele s novodobou revolucionářkou Kamalou a dalšími v čele Demokratů ;-D;-D

7 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pro některé je důležitá víra, že pravda nevyjde najevo. Jenže na internetu některé věci zůstávají, i když je třeba Twitter smaže. Například toto:

realDonaldTrump (R-Fla.)

@realDonaldTrump

The BIG Protest Rally in Washington, D.C., will take place at 11.00 A.M. on January 6th. Locational details to follow. StopTheSteal! Anebo toto:

realDonaldTrump (R-Fla.)

@realDonaldTrump

Mike Pence didn’t have the courage to do what should have been done to protect our Country and our Constitution, giving States a chance to certify a corrected set of facts, not the fraudulent or inaccurate ones which they were asked to previously certify. USA demands the truth!

Anebo:

1 0
možnosti
RP

?

nerozumím na co poukazujete

Na YT jsou videa s podvody ve volebních místnostech.

2 1
možnosti
Foto

Dobré a vyvážené shrnutí a hlavně souhlas s nadpisem.

Jen malý komentář k detailu z jednoho odstavce: "...stejně zločinná banda příznivců BLM, několik měsíců dříve sice také drancovala, provokovala ale jedná věc zůstala nedotčena. Budova, která by měla být pro všechny Američany svatá a nedotknutelná."

Svaté a nedotknutelné jsou v USA hlavně budovy soudů a na několik federálních bijci v barvách BLM, ať už zvaní či nezvaní, zaútočili.

Kongres by se měl vážně zamyslet sám nad sebou a jeho 10-15% důvěrou... i ochrana byla výsměch, i přesto, že věděli, co se chystalo. Tam se prostě nikdo neměl dostat. Pochopiteně ani to by neřešilo původ problému: netransparentnost procesu sčítání hlasů, jak před 4 lety, tak v roce 2020.

8 0
možnosti
Foto

Proč pane Petříku dnes v 17.35 zde dáváte odkaz na článek ze všerejška 8.16? Nějaká nová rudá taktika?

8 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy