Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Problém je jinde, už dávno zde mohl být normální život. Jakmile ministři, vláda, hejtmané najdou řešení, jež je politicky schůdné a nenapadne je skrze senát, či parlament Ústavní soud, tak naše vlčí media, televize, zahltí diváky a čtenáře, určitou svojí polaritou pohledů, kde si najdou odborníky, vyberou články a hodí to vládě na hlavu. Zde stojí dvě reality proti sobě, realita vlády, k níž se sbíhá dění v státě, do obcí, krajů, nemocnic a druhá realita lidí, novinářů, jež jsou uzavřeni v kancelářích a době blahobytu a reálného socialismu, kde byly práva jedince nad právy společnosti. Je potřeba jim konečně vystavit účet za ten rozklad u nás ...

3 0
možnosti
JK

Hleďme za šíření čínského moru mohou média, která už rok hatí vládě všechny perfektní kroky, které náš vůdce koná v jednotě s obcemi, kraji a nemocnicemi.

Realita je taková, že vláda neví co činí a proč to činí, neexistuje stálý poradní sbor respektovaných multiodborníků proti jejichž závěru nelze nic reálně namítnout a podle kterých také vláda koná. Pak nemohou ani média zpochybnit názor odborný a nezpochybnitelný.

Realitu vidíme, absolutní zmatkování, jeden den otvíráme, druhý ještě víc zavíráme, vleky pojedou a za pár hodin naopak, dvě roušky přes sebe je hovadina z blbého překladu. Přehlídka přehmatů, které asi zavinili novináři, ach jo, jste zahleděn do vůdce a svět okolo nevnímáte.

0 0
možnosti
Foto

Jak to říkal Lenin: teď už zbývá jen větrat, větrat, větrat. Už ten pan D. Landa má větší rozum, než celá vláda dohromady.

0 0
možnosti
ZD

Za nemoudrý považuji názor, že je výsledek rovný nule. Nikdo neví jak by to bez omezení vypadalo. Respektive stav v zemích, kde k němu od počátku nesáhli byl katastrofický. Také se hodně rychle vzpamatovala.

3 2
možnosti
Foto

No jistě, že si ten nouzový stav budeme muset protrpět do konce dubna, dříve se to nezlepší. Snad až bude proočkováno 70% populace, Tady jde jenom o to. aby se to nezhoršovalo.

2 0
možnosti
JK

Vám se to v důchodu trpí co, i volební dáreček na uvolnění stresu přišel, a je slíbený další, že. Vlakem s maxi slevou po celé ČR (až dosud), nakoupit kdykoliv a všude přednost. Tak proč to nenaordinovat i ostatním co nemají práci, ani žádné peníze, ani bydlení a čekají ve frontě na potravinovou pomoc, co nedají 5000 do kupy za měsíc. Nojo, ti jsou zvyklí trpět, není jich dost akorát 160 000, tak co, že (a ne nechodí k volbám).

0 0
možnosti
JV

Osobně se domnívám, že pandemie se u nás už zcela vymkla jakékoliv kontrole. V zásadě ji lze jen trochu brzdit a doufat, že se podaří proočkovat populaci dřív, než zkolabují nemocnice. Jsem přesvědčený, že tři týdny na to stačit nebudou. Nouzový stav, jakkoliv diskutabilní, je možná ta úplně poslední brzda která nám ještě zbývá :-/

5 0
možnosti
PC

Je úplně jasné, že další a další uzávěry země NIC nevyřeší. Ostatně zkušenost už máme téměř roční. A vláda to, dle mého názoru, moc dobře ví. Cíleně utahuje šrouby čím dál více, dobře si vědoma, že si to asi může dovolit, navíc když zjistila, že dokonce i Ústavu může beztrestně porušovat.

Už zjistila, že většina lidí si to nechá líbit i za cenu téměř totálního okleštění jejich vlastních práv a svobod. To je přesně to, co i v minulosti nahrávalo a usnadňovalo psychopatům provádět zločiny nejvyššího kalibru.

Lidé, kteří současný stav podporují, druhé udávají, nebo jen tiše souhlasí vlastně říkají nové totalitě a jejím děsivým následkům ANO - a nemusí to být jen Babišovi voliči.

6 1
možnosti
ZD

Velmi nemoudrý názor. Novodobá totalita je váš výmysl nebo opakujete opoziční plky?

4 3
možnosti
Foto

Mně osobně už jde i na nerv to hašteření se o zákony. Žil jsem 17 let v Izraeli. Pokud by občané tohoto státu v čase všeobecného nebezpečí začali studovat papírové zákony, tak už stát Izrael neexistoval. To jen tak na okraj.

7 0
možnosti
ZD

Mnohým se zase nelíbí metody, kterými se Izrael držel a drží při životě. Kdyby se podobně chovali všichni tak již nemá kdo s kým diskutovat.

0 1
možnosti
Foto

Nejdůležitější je vládní objev, že hlavním zdrojem nákazy jsou papírnictví. Proto - pryč s papírníky! Zakoupený papír nutí lidi psát, a když píšete, musíte přemýšlet. A přemýšlení je nebezpečné!

Neb lehce dojdete k názoru, že pokud, jak je patrno, se nejvíce šíří infekce v zaměstnání (a ze zaměstnání do rodiny), by MYSLÍCÍ člověk nejprve podchytil šíření tam - a to pravidelným testováním. Někde (např. ve Škodovce - MB) už na to přišli sami, bez vládního nařízení.

Vloni na jaře, když si lid začal šít vlastní roušky, se infekce zpomalila natolik, že bylo možné rozvolnění. Ovšem přechod na roušky, dovezené z Číny, udělal opak. A jak to? Asi proto, že domácí rouška chrání mne i tebe, kdežto ta čínská chrání hlavně prkenici dovozce.

Zatoulané vakcíny, nevhodné jehly a stříkačky a zcela blbý výběr, koho nejdříve opíchat, už nechme stranou.

7 1
možnosti
Foto

A přemýšlení je nebezpečné! ... pane, Vy jste nepoučitelný.

4 0
možnosti
OF

Myslím, si že nám nic jiného nezbývá, než "držet hubu a krok".

A pak, když epidemie odezní, makat jak "černí".:-P

0 0
možnosti
Foto

Tak drž hubu a makej. ;-D

1 1
možnosti
MB

Apoliticky sděluji - 1 roční cyklus se uzavřel a sklízíme to zaseté. Pokud výsledky nejsou, prostě se konalo blbě. Chápu vládu, nicméně přichází s recepty stejnými! - Udělat z ČR, pracovní tábor. Jdi do práce, kup si rohlík a domů. Vir se šíří přes fabriky, provozy se zastavit nedají - kompenzace nemocenské neprošly.

Není Vůdce, není důvěra. Odstoupení AB - model vlády "Záchrany národa", možný není. M. Zeman číhá ! Chystaná obezlička s odvoláním Blatného - MZ předat do gesce ČSSD, rovněž nic neřeší. Šílené nápady na 4 denní pracovní týden, jsou triumfovány návrhy zavřít ty "Méně důležité"! Kdo to určí?, které to jsou? Ty, mimo Koncern Ano fertu a květinových řetězců ? Pachuť nedůvěry je opět zde - Ten nekonečný střet zájmů je a bude pořád ! Stálý kruh - Rozhoduje politik, nebo pan velko fabrikant ?

Nám pomůže pouze Vakcinace a větší disciplina národa. Vakcíny nejsou, pokud jsou tak leží mnohdy zmarem. O antigenní testy, se stará ruská mafie - školy. S českým vědcem - vynálezcem s certifikátem, se nikdo nebaví. Zase se dobře baví papalášové ...

Osvěta - TV šoty, nepochopitelně váznou ! Teprve nyní, se objevují jakési plakáty, nikdo na obrazovkách nevysvětluje jak odmlžit brejle, kolik je dobré vlastnit respirátorů - jak je prát, často měnit ... ?

Skutečně, jsme ve vážné situaci. Já do Vlády nešiji. Občansky ovšem sděluji, že její postup a hlavně reálné výsledky - Mi připadají neuvěřitelně pozoruhodné. Nám již vymřelo 1 okresní město ! ...

7 1
možnosti
VV

Pokud bydlite v zapadoceskem kraji nebo mate satelit, muzete se divat na nemeckou televizi. Tam maji osvety dost. To uz za Husaka vadilo v boji s ideologickou diverzi jejich tajemnikum KSC.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy