Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M56i23l70a11n 54K66e31s87l

28. 10. 2021 15:38

Poslouchal jsem diskuzi k tomuto zákonu hned po jeho přijetí.Jeden z poslanců,který pro něj hlasoval říkal,že se od něj moc nečeká.Očekává se,že se bude týkat méně než deseti procent exekucí.Nevím jak moc se trefil.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

a napsal jsem snad něco jiného?

0 0
možnosti

Pokud je mi známo, "milostivé léto" má pomoci především těm, kterým se k původnímu dluhu nabalily díky úrokům a penále mnohonásobně vyšší částky. Zaplatí jen původní dluh a základní poplatek exkutorovi , a budou z toho venku. Samotný původní dluh jim odpuštěn nebude, k tomu slouží jiné instituce (osobní bankrot). I tak to ale hodně lidem pomůže, protože u některých se původní nízký dluh třeba ve výši 5 tisíc vyšplhal ke sto tisícům.

4 0
možnosti
Foto

uvedu konkrétní příklad. A není ojedinělý. Seznámil jsem se s člověkem, který hned po revoluci odjel do Austrálie a založil si tam nový život. Před pěti léty se vrátil do ČR. Jaký byl jeho šok, když zjistil že je na něj vydaná exekuce s dluhem přesahujícím milion korun. Proč? Přestože před odjezdem vše odhlásil, včetně zdravotního pojištění, pojišťovna to nevzala v potaz a když neplatil prostě mu rostly dluhy až to převzal exekutor. Přitom ten člověk byl v Austrálii řádně pojištěn a neměl tedy povinnost platit v ČR. To ale nebylo vše. V roce 2003 na něj někdo uzavřel životní pojistku u spořitelny. Tedy v době, kdy on sám v zemi už 10 let nežil. Rok se snažil těch exekucí zbavit a pak se vrátil zpět do Austrálie se slovy,že o ČR nechce už ani slyšet. Podobných případů je hodně. Mně jde ale o to, že běží propagace milostivého léta ale prezentuje se to tak jako by každý měl šanci se dluhů zbavit. Což není pravda

1 1
možnosti

Pane Braun, i když s vámi často nesouhlasím, myslím, že jste inteligentní člověk a vaše blogy jsou zajímavé. Nechce se mi věřit, že se vám líbí ta šílená muzika, kterou vždy vlepíte na konec blogu8-o.

2 0
možnosti
Foto

Šílená, co je na ní šíleného? Líbí se mi hudba a hlavně texty.

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy