Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zatím tu nikdo nepřišel s podstatným prohřeškem pana doktora.

Psychiatr NESMÍ nikdy navázat intimní vztah s pacientem, protože to znemožňuje léčbu. Tzn. i v případě, že by některá pacientka s intimním vztahem souhlasila, musela by si najít jiného lékaře. Resp. by jí to lékař měl sdělit a sám léčbu ukončit.

Což je důvod, pro byl dr. Cimický přemístěn.

0 0
možnosti
Foto

,,Jen'' devět?

0 0
možnosti

Pane Braune.

mimo vámi uvedené, existuje minimálně ještě jedna skupina lidí: ti kteří nejsou schopni určit vinu či nevinu Cimického a kteří by stanovli časový limit od dané události po kterém už by už nebylo možné taková obvinění uplatńovat

2 0
možnosti

J31a98n 30R94á67ž

10. 11. 2021 17:48

S Cimickým je to jako s Ferim. Oba dva jsou zřejmě svou povahou sexuální predátoři, kteří využívali a často (možná) i zneužívali své nestandardní společenské postavení. No a jak jedna z "dam" které se cítily dotčeny chováním Feriho spustila lavinu svědectví dalších, které se z jakýchkoliv důvodů do té doby bály proti veřejně exponované osobě, jakou Feri byl svědčit, tak se to dostalo na veřejnost . No a dnes se stalo něco obdobného Cimickému.

Lze jen doufat, že vyšetřovatelé v obou případech si zachovají objektivitu a oddělí "pohádky" od případů, kdy došlo ke skutečnému násilí.

0 0
možnosti
Foto

A proč ta "dáma" v uvozovkách, prosím?

0 0
možnosti

Zvláštní jsou 2 věci:

- proč to ty holky tak dlouho tajily ?

- proč tak mladý holky chodily k psychiatrovi ?

To mi teda hlava nebere.

:-/

0 1
možnosti

J50a92n 56R29á96ž

10. 11. 2021 17:56

Nejlepší radu, kterou mi otec do vztahu k ženám dal, byla :

"Nikdy se nesnaž ženám porozumět. Jen tak budeš moci s nimi žít v míru".

5 0
možnosti

Pane jo, tady v diskuzi je ale smazanejch příspěvků!

2 0
možnosti

Zejo.

Take jsem si hned vzpomel na jednoho, agenta, duvernika a tajneho spolupracovnika a jeho prastareho BMW na drevoplyn.

4 0
možnosti

Zkopírováno ze Známý lékař. Kopírováno i s překlepem.

12. srpna 2011

Pan Cimický byl již v minulosti obviněn ze sexuálního zneužívání svých pacientek a bohužel v tom i nadále pokračuje. Nchápu, že mu ještě nezakázali praxi provozovat.

Vím, že příspěvek starý 10 let ze Známý lékař nemá žádnou váhu a policie autora shánět nebude, ale na každém šprochu, pravdy trochu:-)

Btw. je nutno si uvědomit, že před cca 20 lety/, kdy byla údajně obtěžována dcera Nadi Urbánkové/, nálepka "chodit k psychoušovi" znamenala, že tento člověk má nízké sebevědomí, cítí se méněcenný, málokdo se s návštěvami u psychiatra chlubí a okolím byl takový člověk považován za blázna, kterému nikdo nevěří. A navíc - dr. Cimický byl osobnost, VIP... Zatím jsou všechny případy staršího data, uvidíme, zda se přihlásí někdo z doby nedávné/ pokud k tomu ze strany Cimického docházelo/ - tam už by mohly být i třeba nějaké záznamy z mobilu.

Jediné, co mě zaráží, byl laxní přístup dr. Bašného, který Cimického vyhodil a dál nic neřešil. Jenže jak víme - doktor doktora nepotopí. A teď do mě.

5 0
možnosti

Treba mu soucasne uz to "obtezovadlo" neslouzi.:-P

2 0
možnosti
Foto

Uz jen to,jak malo zen se k dane veci vyjadruje koresponduje se skutecnosti,ze nahlasen je obecne jen zlomek pripadu. Ackoliv ze sveho okoli vim o zneuziti ci dokonce znasilneni,zeny to nehlasi. A to ted je uz uplne jina doba,pred 20 lety se nekterym obetem smali i nekteri policiste,kam si prisla dotycna stezovat. Nevim,jestli to muzi obecne chapou,ale vypovidat o tom ci riskovat,ze se to nekdo dozvi je pro zeny neskutecne tezke. A take vim,ze zeny se napr.se znasilnenim tezko vyporadavaji radu let a resi to i s psychologickou pomoci.

6 0
možnosti

Celkem chapu, ze to vsechny zeny nehlasi. Ono to asi nebude nic prijemneho prijet na policii, tam to vsechno do posledniho detajlu popsat a nechat se odvezt autem pomalovanym policejnimi barvami do nemocnice k lekarskemu vysetreni, ze se to opravdu stalo.

1 0
možnosti

Po kolikati letech je promlčena vražda - tuším, že po dvaceti. Je mi z toho importu svobody z USA ve stylu me too už nevolno.

2 2
možnosti
Foto

O čem to píšete? Jaká vražda, jaký import?

3 0
možnosti

Co brat trochu spravne a pravdolaskove i když jde o sexuální násilí - Cimicky neni politik tak ho nevlacejte medii. Obětí to nemaj hlásit kvůli sobě - těm uz to nepomůže - ale kvůli dalším možným obetim.

2 1
možnosti
Foto

To je takové demogratické. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy