Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15i54ř72í 71K77i41n19d31l

14. 11. 2021 21:45

Běloruská letecká společnost Belavia uvedla, že nebude na žádost Ankary vozit z Turecka občany Iráku, Sýrie a Jemenu. Zákaz prodávat letenky občanům těchto zemí vydalo i Turecko. Evropská unie ve čtvrtek informovala, že chystá tresty pro aerolinie podílející se na dopravě migrantů, které běloruský režim převáží k hranicím Polska a pobaltských států.Belavia nebude převážet občany vybraných blízkovýchodních zemí s účinností od pátku. Restrikce následně ohlásilo i Turecko.

0 0
možnosti

Když do EU lifrovala imigranty Carola Racketová, dočkala se od EU potlesku ve stoje a peněz.

Když Erdogan, dočkal se od EU peněz - aby to nedělal.

Tak proč by si nemohl přivydělat Lukašenko?

Ten kdo útočí na polské pohraničníky ale není Lukašenko ani jeho armáda.

Je to invazní vojsko imigrantů, které buď Poláci zastaví, nebo pustí dál.

A pokud si budou počínat násilně, budou Poláci nuceni použít také násilí.

A stanovisko EU? Nevím.

Buď bude tvrdit, že imigranti jsou požehnáním a přínosem a že je Poláci mají pustit dál, nebo přiznají, že přínosem nejsou a povolí Polákům ochranu svých hranic.

Výzvu paní kancléřky Merkelové (adresovanou Putinovi k zakročení) nechápu.

To má Putin Lukašenkovi vysvětlovat, že lifrováním imigrantů do EU si můžou vydělávat jiní, ale on ne?

6 0
možnosti

Putinovi pani Merkelová adresovala výzvu pochopiteľne.

4.11.2021

"Putin a Lukašenko sa dohodli na zväzovom štáte.

Prezidenti Ruska a Bieloruska schválili vojenskú doktrínu zväzového štátu Ruska a Bieloruska."

"Prezidenti Ruska a Bieloruska, Vladimir Putin a Alexander Lukašenko, schválili vojenskú doktrínu zväzového štátu Ruska a Bieloruska. Odobrili aj koncepciu migračnej politiky oboch krajín,"

https://hnonline.sk/svet/12516236-putin-a-lukasenko-sa-dohodli-na-zvazovom-state-vytvaraju-spolocny-stit-ruska-a-bieloruska

0 0
možnosti
Foto

Pane Braune, reagoval jste na můj článek o krizi na hranici Běloruska s Polskem. Proč si myslíte, že navázání diplomatických styků a přátelské spolupráce nepomůže? Co zatím nepomohlo jsou sankce a neustálá kritika. Jinak s vaším názorem na přímo nebezpečnou neschopnost panáku v Bruselu souhlasím.

2 3
možnosti
Foto

přátelská spolupráce s Talibanem? Proboha to vážně nemůžete myslet vážně

7 0
možnosti

P38e43t86r 56B41u75r85i25a78n

14. 11. 2021 16:12

Nerozumím tomuto vašemu tvrzení:

Oni zaplatí možná i desítky tisíce dolarů za něco, o čem v době internetu, který má každý z nich v mobilu, nic neví a o čem nemají nejmenší tušení jak to vypadá a funguje?

Já nemám na účtu desítky tisíc dolarů a to pocházím z bohaté země a mám docela fajn výdělek. Oni je mají a to i přesto, že pochází z tak nuzných a drakonických poměrů, že odtud musí prchat jen s uzlíčkem šatstva. Pozoruhodné.

Píšete o nich potažmo, a i paní Nová, že se stali oběti podvodu.

Otázka ovšem je, kdo je tady oběť podvodu. Jestli my z jejich strany, nebo oni z té své.

3 0
možnosti

K tomu, že lidi ze Středního východu nevědí, jak to vypadá v Evropě z hlediska politické geografie a ani, jaké je tu počasí , bych poznamenal, že teď už to vědí - stačí když se mrknou na spoustu videí, které vznikají o podmínkách na polsko-běloruské hranici. 8-o Poláci tam Iráčanům, což jsou asi vesměs Kurdové prchající před svým režimem, píšou anglicky, ať se vrátí domů, že bude zima. Možná to pochopí. Allah akbar, že. Evropani v komentářích děkují Polákům, že m igranty nepouští dál do Evropy.

1 0
možnosti
Foto

J20i49ř36í 77K94i29n83d12l

14. 11. 2021 16:26

Jak víte, že jsou to Kurdové. Jejich národnost nikdo neví. Bělorusko je vozí z Bagdádu a za cestu platí tisíc liber. Týdně v Minsku přistává 40 letadel. Odtud jsou auty dopravování na hranice s Polskem a tam je vysadí. Bělorusko jedná o dovoz migrantů z Dakaru.

0 0
možnosti

To se vam opravdu povedlo jak jste sem nalakal Putinovu kolonu. ;-D

2 1
možnosti
Foto

Pěkně to Západu (konkrétně Velké Británii) vlepila mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová, kdy připomněla v odpovědi na výpady Londýna kvůli přílivu běženců na hranici Běloruska se státy EU „pečlivě vypracovanou invazi“ Velké Británie do Iráku (Britská ministryně zahraničí Liz Trussová uvalila předtím na Moskvu odpovědnost za migrační krizi na bělorusko-polské hranici).

Cituji:

„Pětačtyřicet tisíc britských vojáků pomáhalo USA okupovat Irák, zabíjet její občany a rozkrádat ji. Británie nese jasnou historickou odpovědnost za všechno, co se od této chvíle děje v regionu, smrt Iráčanů, zničení státnosti Iráku, nekonečné proudy běženců, vznik ISIS, humanitární katastrofy v této části světa. Dokud Londýn nebude potrestán za své zločiny, nemají jeho zástupci žádné právo někoho z něčeho obviňovat.“

Já jen k tomuto prohlášení doplním: Vzhledem k tomu, že Západ sám sebe nepotrestá, tak v Evropě budeme mít uprchlickou krizi bez konce.

1 6
možnosti

Poslední polské zpravodajství

https://1url.cz/yKCFN

Náklaďáky přiváží na hranici kamení.

Jsou tam televizní kamerové vozy.

Asi se něco chystá...

0 0
možnosti

EU vládnou ještě větší kašpaři, než je Lukašenko.

5 0
možnosti
Foto

J68o65s32e29f 11B28á70r22t50a

14. 11. 2021 14:24

Lukašenko je diktátor a Evropská unie má cíl stejný jako s Kadáfím. Jak se žilo v Libyi před tím a jak se žije dnes? Nezastávám se Lukašenka, ale vzpomeňte si jak utichla aféra s Protasovičem.

5 1
možnosti
Foto

Kaddafiho ale nezabila EU ale jeho vlastní lidi. A Protasevič? Ten byl v červnu propuštěn do domáciho vězení a od října je nezvěstný

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS