Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Šavel nás poučil, abychom milovali blížní své a nastavili i druhou tvářičku k políčku, a dnes nás sorosovy děti peckují za malou ochotu nastavit obě tváře k pohlazení rukou s boxerem. Zdá se, že nejsme dost poslušní...

14 0
možnosti
PJ

Máte pocit, že machometáni jsou vaši bližní? To je autodestrukce!

1 0
možnosti
Foto

"...Případ mladé francouzské dívky je jen jedním z mnoha. Za pár dní o něm nikdo nebude vědět..."

Protože za pár dní, bude řešit celá Evropa investici z Číny, která už je ve Francii a bude skutečně fuk, jakého kdo je vyznání.

0 0
možnosti
LC

Jak zastavit nenávist? Pokusy o soužití odlišných kultur na jednom místě vždy přinášely konflikty. Ty se dají tlumit tím, že státní moc bude situaci lakovat na růžovo a tvrdě stíhat každého, kdo by chtěl křehké příměří narušovat. Jenže ono i tohle v západní Evropě funguje pouze jednosměrně vůči původním obyvatelům, zatímco muslimové se stali zlatými telaty tzv. liberálně demokratických režimů. Výsledkem je masa zatím mlčících konformistů, ve kterých postupně nárůstá nenávist ke všem muslimům, zatímco těm roste sebevědomí a stupňuji své požadavky i teror vůči "nevěřícím". Až jednoho dne státní moc zeslábne, výsledkem bude exploze násilí a masakr jako v bývalé Jugoslávii. Jedinou cestou, jak tomu zabránit, je včas poslat muslimy zpátky odkud přišli, ale to je v tzv. liberální demokracii nereálné...

43 0
možnosti
Foto

V roce 2005 jsem byl od Čedoku na týdenním zájezdu v Paříži. Vraceli jsme se zpět z výletu po okolních zámcích do Paříže. Byla zácpa a náš autobus, který nás vezl měl jet pro další skupinu, která letěla z Prahy do Paříže. Bylo zřejmé, že autobus to nestihne a tak průvodce rozhodl, že nás vysadí s tím, že to dojdeme pěšky. Dál nám mapu a ukázal cestu a příkaz se ji držet. Jenže kam na nás. Zjistili jsme cestu, která je k hotelu kratší. Bylo to poblíž Moulin Rouge. Při cestě jsme přišli do čtvrti, kde byli Arabové. Seděli veku popíjeli kávu, kouřili Šíšu a jak nás uviděli začali pokřikovat a šli k nám. Začali šahat na ženské. Nás začali od ženských odstrkovat. Dali jsme se na útěk za mohutného řvaní a házení předmětů. Podařilo se nám utéct. Když jsme to vyprávěli průvodci , tak nám řekl vlezli jste do čtvrtě, kam bílí nechodí a prosil nás, ať o tom mlčíme. Tak jsem poznal islám poprvé a podruhé, když u nás skupina Arabů srazila z chodníku před námi ženu, která jim dost neuhnula.

51 2
možnosti
PT

P48e81t57r 64T94o59m10e92k

25. 1. 2020 9:41

A bude hůř, protože vítači bez mozku si pokoj nedají.

26 0
možnosti
MK

Úvodem aktualita: ze zprávy francouzské policie pronikla neveřejná statistika, že je ve Francii 150 vyloučených lokalit (celé městské čtvrtě nebo předměstí), které ovládají islamisté.

To je spojeno se zkušeností, že se do vedení větších muslimských komunit dostanou vždy radikálové. Co na tom, že může být třeba 80% neradikálních, když proti vedení se nepostaví. Proč? Může se postavit proti svatému textu??! To vedení nekoná nic jiného, nic navíc, co by v závazných textech nebylo.

A zde je ten problém; neexistuje žádný závazný kodex evropského muslima, který by byl v souladu se zákony té které země. Je nezbytné některé texty deklarativně zneplatnit jako dobové. V rámci muslimského světa by to nebylo až tak převratné, když v minulosti a i v současnosti existuje vícero výkladů původních textů.

Mám na to téma vypracovanou bohatší studii, ale díky panu Bangovi jsem mimo hlavní stranu.

39 1
možnosti
Foto

A za to patří panu Bangovi velký dík, protože díky podobným fantazmagoriim je situace v Evropě taková jaká je.

1 25
možnosti
Foto

„... že jedna skupina lidí okamžitě vidí vrahouna v každém muslimovi a druhá skupina zase odmítá připustit, jakoukoliv spojitost mezi násilím a islámem...“

Ono by stačilo, kdyby muslimové (ca. 20 % lidstva) odsuzovali teroristy ze svých řad. Oni se dílem bojí a dílem souhlasí, že?

Většina muslimů sice neublíží kuřeti, ale většina teroristů jsou muslimové. Kde je ta většina muslimů, kteří řeknou NE!? Nemusejí u toho zapalovat auta, aby jim to někdo uvěřil.

Jsem křesťan, ale nevadí mi buddhisti. šintoisti, atheisti, animisti... jen mám strach z islámské diktatury, která se do Evropy vlamuje za souhlasu lídrů EU (ne, nechci do Ruska!!!, to mi nepředhazujte, zažil jsem si mnoho let pod diktaturou bolševické svoloče).

39 2
možnosti
Foto

Já vaší otázku trochu pootočím. Kde byly ty miliony občanů SSSR během Stalinova teroru. Kde byli ti co jsou dnes velcí antikomunisté, v dobách kdy rudí zločinci terorizovali Československo? A trochu z historie, kde byly ty miliony v dobách kdy řádila svatá inkvizice a ve jménu Božím upalovala na hranicích nevinné?

Odpověď je jednoslovná. Strach. Totéž se týká dnes té většiny muslimů, kteří vědí, že ve jménu jejích víry se konají zvěrstva. Jenže jakou oni mají možnost? Být muslimem je samo o sobě stigma. Řeknete li, že jste muslim, okamžitě se druhá strana naježí ve strachu. A můžete přidat jakýkoliv argument, mohou vás znát osobně mnoho let, to vědomí, že máte doma korán a modlíte se pětkrát denně k Allahovi z vás dělá automaticky nepřítele. To koresponduje i s příběhem té dívky o které jsem psal. Ty vyhrůžky pravděpodobně jdou z muslimské komunity. Jenže jestliže prokurátor řekne, že bude prošetřovat i oběť jestli náhodou nepodněcovala k nenávisti, je to stejné, jako by chtěli prošetřovat znásilněnou ženu, jestli náhodou nevhodným oblečením nevyzývala k sexuálnímu útoku. A nenechme se mýlit, i takové snahy už tu byly, že ženám bylo doporučováno se oblékat "cudně". A to jen podporuje rostoucí vzájemnou nevraživost, kdy, a teď se vracím k vašemu dotazu, Evropané se cítí ohrožení na každém kroku a muslimové raději jsou zticha, protože vědí, že v žádném případě nemohou čekat podporu. Protože jsou muslimové. Bludný kruh se tomu tuším říká.

5 5
možnosti
Foto

K90a25r40e82l 73C62a26c10h

24. 1. 2020 23:05

Nenávist, kterou jsme nebyli schopni včas zastavit ? Nenávist se nedá zastavovat. Dají se jen potlačovat důsledky nenávisti a to je pak příčinou jejího dalšího narůstání. Nenávisti se musí předcházet, aby vůbec neměla důvod vzniknout. Současný problém Evropy je důsledkem mísení nekompatibilních kultur. Nebylo by nutné jednu z těchto kultur potlačovat, kdybychom rozumně dokázali zamezit tomuto mísení a každá by si zachovávala svou dominanci tam, kde je tato kultura dlouhodobě domovem a lidé jsou tomu přizpůsobeni a všichni by to respektovali. Tím respektováním myslím to, že nikdo nikomu nebude vnucovat své představy o zvycích a politickém uspořádání jiné země, než té, která je jeho domovem. Čili princip nevměšování. Tento princip dlouhodobě porušují především světové velmoci. Důsledkem je exodus lidí z jiného kulturního prostředí do Evropy. To ohrožuje tradiční evropské kulturní prostředí a plodí to nevoli původních obyvatel, postupně přecházející v projevy nenávisti. A nenávist plodí další nenávist, která je pak oboustranná. Jako turista jsem v islámských zemích oceňoval to, jak mě jejich obyvatelé vnímali jako hosta a jejich zvykům jsem se přizpůsoboval, abych neurazil hostitele. Trvale bych tam ale žít nechtěl. Stejně tak vnímám turistu z islámské země u nás. Nedovedu si však představit, že by se v okolí mého bydliště trvale usídlila velká komunita muslimů a přinesla s sebou zvyky a projevy kultury své domoviny a nerespektovala naše zvyky a naše právo. Pak bych se zde přestal cítit doma a ztráta domova je velké ohrožení a příčina nenávisti.

17 0
možnosti
Foto

To není o tom, že se k vám přistěhují islamisté se vzdálené země. To je o tom, co dělat v situaci, když všichni Vaší sousedé přestoupí na islám. Nebo se stanou komunisty. Nebo začnou pojídat psy.

0 5
možnosti
Foto

A co asi ta největší skupina?Lidé,kteří nejsou ochotni vidět v každém muslimovi vrahouna a připouštějí,že se mezi muslimy najde pár fanatiků,kteří jsou ochotni zabíjet a svou frustraci schovávají za islám...

2 17
možnosti
Foto

Nechápu... vždyť o tom je přece celý můj blog.

12 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy