Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, ve jménu Krista byly zaživa upáleny tisíce lidí a vyvražděny celé civilizace (Mayové, Inkové). Co vyznávají krvežízniví fanatici je úplně jedno.

A nejde mi do hlavy, jak je možné, že třeba v Maroku, kde je islám státní náboženství a vyznává ho 98 % obyvatelstva, ještě muslimové nevyvraždili křesťany.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Maroko#N%C3%A1bo%C5%BEenstv%C3%AD

2 6
možnosti
ZH

Jistě, ve jménu Krista bylo spácháno mnoho zločinů. Zaměřte se však na osoby Krista a Mohameda, co byli zač a co učili. Tedy, zda zločiny páchané křesťany jsou v souladu s učením Krista a zda zločiny páchané muslimy jsou v souladu s učením Mohameda.

13 0
možnosti
PN

18-té století, reforma Josefa 2 ve Rakousku, revoluce ve Francii, boj za nezávislost USA a celková atmosféra ve společnosti zahájila proces, ve kterém katolická církev ztratila tu moc, která jí umožňovala čarodějnické procesy a inkviziční tribunály. Takže dnes je pod pojmem "křesťanství" myšlen hodný farář, kterému do kostela chodí pár babiček a který má tak rád malé děti (no, někdy až moc). Nic takového islám neprodělal, sunnitští imámové a šíitští ajatolláhové mají pořád moc svými fatvami nechat zabíjet heretiky.

4 0
možnosti
ZH

Čarodějnickým procesům se horlivě věnovaly i protestantské země, možná ještě horlivěji, než katolické. Za povšimnutí však stojí, že procesy se časově kryjí s malou dobou ledovou - změna klimatu, neúrody atp. - bylo třeba najít viníka (hle, jak podobné s dneškem!).

A proč mají muslimové stále moc zabíjet heretiky? Protože je to v souladu s učením Mohameda. Proč se totéž v křesťanství objevuje jen ve vlnách? Protože je to v rozporu s učením Krista.

0 0
možnosti
PJ

A v arabských státech je zákon proti čarodějnicím dodnes.

0 0
možnosti
Foto

Škoda, že ty reformy ještě nedorazily třeba do Nigérie

"...Devítiletý chlapec ležel na zakrváceném nemocničním lůžku pokrytém hmyzem, nevidomé oči upřené ke zdi. Rodinný pastor ho obvinil z čarodějnictví, tak mu otec nalil do krku kyselinu, aby z něj ďábla vyhnal. Jak se malý chlapec bránil, kyselina mu vypálila oči a znetvořila celý obličej...."

http://www.christnet.eu/clanky/4294/ap_sektarske_cirkve_oznacuji_africke_deti_za_carodeje.url3

0 1
možnosti
JH

J33a89k31u90b 51H23o58z34a

27. 1. 2020 11:56

Mno, přečetl jste si vůbec název článku, který tu dáváte k dobru? Také bych mohl napsat, za co považuji celou Nigérii i s jejím obyvatelstvem včetně duchovních, ale nechci dostat BANg.

0 0
možnosti
Foto

Ano, přečetl a potvrzuje to to, co si myslím. Fanatičtí šílenci se vyskytují všude.

0 0
možnosti
IM

I52v55a82n 35M17i22n63á40ř

25. 1. 2020 15:52

Stále jsme ohlupováni rčením, že - "Nejsou všichni muslimové stejní" ! To opravdu ne. Dělí se na radikální a .. jejich sympatizanty.

7 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy