Stejně jako stojím za Izraelem, bránil bych i Českou republiku...

kdyby toho bylo potřeba. Naštěstí a bohužel, obě země jsou, hlavně bezpečnostně v naprosto odlišné situaci a tak není potřeba vystupovat hlasitě na obranu České republiky.

Občas mi chodí reakce na mé blogy na mojí emailovou adresu. Někdy jsou to dotazy, někdy chvála, která samozřejmě potěší a občas dorazí i nějaká ta vyhrůžka a nadávka. Jako dnes.

V reakci na dnešní blog jsem dostal zprávu, kde autor mě oslovuje "smrdutým židákem" a oznamuje mi, že je mu líto, že plyn je tak drahý a plynové komory jsou zrušené. Ovšem že konopná lana jsou laciná a že se blíží čas kdy bude jedno připraveno pro mně. 

A dále vypočítává množství zrad, kterého jsem se na České republice dopustil, mimo jiné i to, že jsem emigroval a že jsem se spřahnul se sionisty z Izraele.

Prostě takový veselý pozdrav z Fatherlandu, řekl bych. Vzkaz jsem si přečetl a protože nebylo komu odepsat, tito autoři jsou veskrze hrdinně anonymní, tak jsem jej smazal a šel si dát tlačenku s cibulí.

Tím by to mohlo vlastně celé skončit. Zasmáli jsme se, co tam máte dále, chtělo by se říci. Jenže já vím, že spousta lidí nechápe proč je nutné bránit Izrael. A  někteří mí čtenáři zase nechápou, nebo neznají můj vztah k Česku. Tak tedy.

Česká republika je fakticky v bezpečí. Chráněná NATO, spojenci ze západu, včetně USA, a jediná obava vzniká díky neschopným vůdcům z EU, kteří Evropu dostali do situace, která může přerůst v masakr. Jak ekonomický, tak i lidský. Není k tomu daleko. Naštěstí existují země, které těmto hrozbám brání. Polsko, Maďarsko a i Československo ( odpusťte ale já jsem pořád srdcem Čechoslovák). Takže pokud se podaří situaci ustát a nepřeroste v hysterii nebo nebudou li násilím umlčeny hlasy rozumu, pak se moje i vaše vlast nemá čeho bát. V krátkodobém horizontu samozřejmě, jsou i jiné hrozby, nežli ty, kterým čelí Evropa.

Namísto toho ovšem Izrael je v situaci, kdy každou minutu, každý den bojuje o holé přežiti, o životy svých obyvatel. A nenechte se mýlit. Nejsou to jen "židáci ", kteří v Izraeli žijí. Jsou to Arabové a další národnosti a náboženské skupiny. Pro ty všechny je Izrael domovem, který je včera, dnes a denně ve fatálním ohrožení. Kdykoliv mohou přiletět Kassamy z Gazy, kdykoliv mohou vkročit vojska Hizballahu z Libanonu a pokud bude umožněno v klidu Iránu vybudovat základny v Sýrii, tak i odtamtud. A pak už půjde opravdu do tuhého. Protože tak jak je dnes rozehrána mezinárodní politická situace a tak jak jsou rozloženy síly v mezinárodních organizacích, včetně OSN, tak v případě agrese by Izrael hledal jen sotva zastání jinde nežli u svých tradičních spojenců. A takováto agrese, která rozhodně dnes není jen ve vzdálených horizontech ale může k ní dojít prakticky kdykoliv, by znamenala obrovská rizika i pro země Evropy, Ameriky a dokonce i Austrálie. Takováto agrese, pokud by Izrael zůstal sám a bez mezinárodní podpory, by znamenala obrovský nárůst moci islámistů a hrdlořezů, které známe ze zpráv právě ze Syrie nebo Iráku. Je totiž naivní předpokládat, že vítězný postup proti ISIS znamená to, že tito vrazi složí zbraně. Opak je pravdou. Přejdou do ilegality a budou fungovat jako teroristické buňky a čekat na svou další velkou šanci. Tou může být právě napadení Izraele. Ať se nám to líbí nebo ne, tohle se už týká i nás, protože padne li Izrael, pak bude řada na nás. Nikoliv hned, protože po Izraeli by následoval Egypt, kde rozumné síly mají stále ještě trochu moci. Pak Jordánsko, které taky snad má zájem o mírový život. A pak by se ten zabijácký mor šířil nekontrolovatelně až k nám.

Nebudu zde donekonečna opakovat, jak nádherná země je Izrael. Jak příjemní, milí a pohostinní lidé tam žijí. Nebudu opakovat, že Izraelci nechtějí nic více ale nic méně, než to aby mohli v klidu žít a rozvíjet svou zemi a v míru vychovávat své děti. Židovské, Arabské, všechny děti, protože národnost ani náboženství neznamenají v tomto případě nic.

Pro nás pro všechny je důležité, že Izrael je hrází, která zatím drží Evropu a civilizovaný svět v bezpečí. Jak dlouho tomu tak ale bude, to záleží i na nás. Na tom abychom jasně a hlasitě řekli, že stojíme za Izraelem. Že jej podporujeme a že jsme proti jakýmkoliv snahám o jeho likvidaci a o popírání jeho skutečné historie.

 

Autor: Martin Braun | pondělí 4.12.2017 21:16 | karma článku: 29,56 | přečteno: 864x
  • Další články autora

Martin Braun

Zachraňme děti na hranicích

15.11.2021 v 10:17 | Karma: 32,68

Martin Braun

Uprchlická krize bez konce

14.11.2021 v 13:33 | Karma: 29,44

Martin Braun

Poděkování Divadlu na Jezerce

23.10.2021 v 16:23 | Karma: 7,98

Martin Braun

Hyenismus nejvyšší

10.10.2021 v 14:36 | Karma: 46,02

Martin Braun

Anděl světla

24.9.2021 v 14:12 | Karma: 6,45

Martin Braun

Darovanému koni na zuby nehleď

22.9.2021 v 18:00 | Karma: 28,59

Martin Braun

Skvělá novinka z Polska

11.9.2021 v 17:53 | Karma: 22,84
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy