Martin Braun

Pravda o Izraeli, která se nehodí

11. 06. 2018 3:16:39
A tak se o ní nemluví. A když ano, tak se odsune na zadní stránky, na poslední řádky a když požádáte o pomoc strýčka Googleho, žádná světová agentura vám s onou pravdou nevyskočí. Jen izraelské weby.

O čem je řeč? O nabídce předsedy vlády Izraele směrem k lidu Iranu. O nabídce, která asi hodně hýbe žlučí všem těm, kdo by Izrael nejraději smetli z povrchu země a kteří o této zemi šíří jen to nejhorší.

A tak světová media mlčí o tom, že Izrael spustil web ve Farsi, který bude radit obyvatelům Iranu, jak se vyrovnat s devastujícím suchem, které, podle slov bývalého ministra zemědělství Issa Kalantariho přímo ohrožuje 50 milionů lidí.

No a protože Izrael je vedoucí světovou mocností v recyklaci vody, a dokáže recyklovat až 90 procent odpadní vody, rozhodl premiér Benyamin Netanyahu, že se o tento úspěch s lidem Iranu podělí.

Bohužel, Iran zakazuje cestovat Izraelcům do své země a tak bylo třeba zvolit jinou cestu. A proto Izrael otevře webové stránky psané ve Farsi, které přinesou detailní plán jak recyklovat odpadní vody, které farmářům v Iranu ukáži, jak zachránit úrodu a nakrmit své rodiny.

Režim v Iranu kříčí " SMRT IZRAELI ", z Izraele nyní přichází volání " ŽIVOT LIDEM IRANU."

Tato převratná informace se ale nehodí těm, kdo šíří nenávist vůči Izraeli. Nehodí se těm, kteří nemohou snést, že Izrael brání svou zemi, svou svobodu, své občany, bez ohledu na náboženství nebo barvu kůže, proti teroristům a vrahům. A proto se podrobnosti nedočtete v žádném, takzvaně seriozním světovém mediu.

https://www.timesofisrael.com/netanyahu-offers-israeli-water-tech-to-solve-irans-growing-environmental-crisis/

video //www.youtube.com/embed/1qZORdDEc3Q

Autor: Martin Braun | karma: 39.75 | přečteno: 2322 ×
Poslední články autora