Islám proniká do našeho světa ale musíme jej pustit i do naších duší?

3. 02. 2019 6:33:21
Nejsem určitě jediný, kdo si toho všiml ale zatímco boj proti křesťanství je blahosklonně podporovaný, trpěný a mnohdy i propagovaný, totéž ve vztahu k Islámu je jaksi spojeno s máváním rukou a slovy o přehánění, anebo výstrahou..

že bychom měli být jako opatrní, protože bychom se mohli stát cílem teroristických útoků. A tak, zatímco křesťanství, které je sice pro mnohé z nás oprávněnou osinou v zadnici, je zesměšňováno, dehonestováno a duchovní jsou šmahem a veřejně označování hromadně za pedofily, podvodníky, znásilňovače, zatímco zatímco církvím je kladeno za vínu mohutné rozkrádání, tak Islám, v jehož jménu se dnes páchají ta největší myslitelná zla je nám prezentován jako něco, s čím se musíme smířit a co koneckonců není až tak velká tragedie.

Tedy aby bylo jasno : Uznávám a respektuji právo každého člověka věřit v co je mu libo, praktikovat jakoukoliv víru v tom rozsahu, v jakém je v souladu s platnými zákony a v mém případě s mou osobní svobodou a pohodlím. Je li někdo muslim, nemám s ním vůbec žádný problém pokud respektuje fakt, že já jím nejsem a nikdy nebudu. Myslím si že je to fér požadavek.

Bohužel faktem ale je, že jménem Islámu se páchá zlo a že muslimové nejsou až tak hlasití v odsouzení toho zla, jak by se mohlo právem očekávat a jak by bylo i v jejích samotném zájmu.

A tak není divu, že když před léty postihla Evropu masivní migrační vlna, které politici nejenže nedokázali bránit ale dokonce jí podporovali, že obyvatelé evropských zemí měli strach, mají strach. A tyto obavy podporuje i laxnost bezpečnostních složek, které neřeší dostatečně razantně kriminální činy, s touto migrací spojené. Všichni víme o čem píšu, nemusím být podrobný. V té době se stalo cosi, z čeho se ve Vatikánu mohli dmout pýchou.

Země plná neznabohů, ráj ateistů- Česká republika ústy novodobých vlastenců začala hromadně hlásat hrdou příslušnost ke křesťanským tradicím, hodnotám a kultuře. No - nechlastalo se o nic méně, ani se méně nekradlo a možná se dokonce i více smilnilo a z důvodu vyšší životní úrovně i to obžerství bylo na vzestupu., nicméně Češi se stali hrdými křesťany. Naoko, je nutno dodat v zájmu pravdy a upřímnosti.

Protože jakmile se začalo hovořit o restitucích, jakmile se v souvislosti s církví objevily peníze, ovládl Čechy znovu naplno duch ateismu.

Výrazně je to znát i zde na blogu, kde jsou autoři, kteří jsou velcí vlastenci a zastánci tradičních hodnot, nicméně když jde o peníze - hodnoty nehodnoty je třeba flanďáky tvrdě odsoudit. Jako tuhle v jednom blogu se paní autorka silně zlobila na události kolem Misionáře Petra Jašeka. 300 milionů které prý, podle některých novinářů za něj stát vyplatil byla pro dámu příliš silná káva a tak se pustila do psaní. A pokračovala i v diskusi, kde její nenávist, způsobena asi příliš silnou opozicí rostla do té míry, že už nevyčítala oněch údajných 300 milionů ale přišla s teoríí že cituji:

...před celým světem zveřejnil Česko jakožto pomahače v boji súdánských křesťanů proti islámu a ohrozil tak bezpečnost nás všech protože nejeden pošahaný islamista si nás tak může přiřadit mezi úhlavní nepřítele...

A jsme u toho. Takže zřejmě podle paní autorky, a asi nejen podle ní, je naší spásou asi přijmout Islám, možná po Česku jen tak navočko, jako že jo ale ve skutečnosti ne e. Tak nevím jak jinak to chápat.

Tak, k případu pana Jašeka tolik, že už když jeho kauza vypukla, tak jsem si vzpomněl na film Rambo 4. Kdo neviděl, je to o tom že skupina mladých misionářů požádá Johna Ramba, aby je doprovázel na jejích bohulibé cestě do Barmy, tuším, kde chtějí šířit víru pravou. Rambo je poslal ...víte kam... nicméně se mu jích poté zželelo a vydal se je zachránit, neboť logicky padli do rukou padouchů, kteří na spasení nevěří. Takže ve zkratce se jednalo o příběh naivity a zdravého rozumu. Jako v případě pana Jašeka, který je asi stižen onou naivitou. Ale co já vím.

To je ale jedno. Důležitý je fakt, že tento příběh se paní autorce a soudě podle karmy mnoha čtenářům hodil k tomu, aby šupem odsoudili misionáře a postrašili, že se nám zle může vést.

A tady se trochu oklikou dostávám k podstatě toho, že v sobotu chvíli před půlnoci, píši tyto řádky.

To zlo, ta nenávist se usadila hluboce v naších myslích a směřuje do naších duší a srdcí. Jak jsem napsal v úvodu, mnozí z nás máme své důvody proč křesťanství jednou provždy, nebo někdo dočasně, odmítnout. Nicméně faktem je, že v současné době, v této fázi lidské historie to není křesťanství, které nás ohrožuje. Hrozba se na nás valí z Islámu. Přiznejme si to konečně. Fakt že se jedná o historicky naprosto nevídaný nárůst jeho vlivu, hlavně ale fakt, že Islám nemá fakticky jednotnou doktrínu, podle které by bylo možno islámistické formy oddělit, z něj činí skutečnou hrozbu. Z historie víme, že revoluce požírá své děti a nejinak je tomu i v případě Islámu. Fanatici bojují a vraždí své vlastní věřící, protože nevěří tak jak si oni přejí. Takže de facto každá guerila má svůj vlastní výklad Islámu. To je skutečná hrozba. A to bychom měli mít na paměti.

Já chápu že je snadné býti hrdinou, když vím že mi nic nehrozí. Že za zesměšňování Boha, Ježíše, věřících, Vatikánu či kněžích mi nehrozí nic více nežli hrozby plameny pekelnými, což nyní, když je díky globálnímu oteplování taková zima není až tak velký strašák.

Jenže skutečný nepřítel je někde jinde. A pokud se něco rychle nezmění, může se nás to velice brzo týkat více nežli je zdrávo.

A protože je o mně známo že jsem Rocker, Metalista, Black Metalista tak zde je několik příkladů skupin ze zemí, kde tomuto žánru přáno není ale ony přesto hrají.

Irak, Irak, Libanon, Irak, Iran

Autor: Martin Braun | neděle 3.2.2019 6:33 | karma článku: 29.08 | přečteno: 1013x

Další články blogera

Martin Braun

Zachraňme děti na hranicích

ale jak,..dovoluji si položit smělou otázku. Tím že jím dáme čaj a polévku? Nebo je máme odvézt od rodičů někam k milosrdným v Evropě? Tak jak jím pomoci?

15.11.2021 v 10:17 | Karma článku: 32.68 | Přečteno: 1273 | Diskuse

Martin Braun

Uprchlická krize bez konce

Dva blogy dnes reagovaly na události na běloruských hranicích. Jeden napsal pan Zeman a druhý paní Nová. A přestože se dotýkají stejného tématu, jsou naprosto rozdílné.

14.11.2021 v 13:33 | Karma článku: 29.44 | Přečteno: 1042 | Diskuse

Martin Braun

Technický problém na idnes, úmysl nebo chyba v chrome?

Několik posledních měsíců, se pokus dostat se do diskuse mění v noční můru. Odkaz na diskusní okno je překryt odkazem na reklamu všeho druhu...

13.11.2021 v 9:36 | Karma článku: 23.91 | Přečteno: 866 | Diskuse

Martin Braun

Ještě k případu Dr. Cimického (aktualizováno)

Je to dnes populární téma a jak už je zvykem, pravda není to co dav zajímá. Dav je rozdělen. Část by nejraděni Cimického vykastrovala či minimálně poslala na dlouhá léta za mříže a část věří v jeho nevinu,

10.11.2021 v 9:33 | Karma článku: 29.07 | Přečteno: 1706 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 8.47 | Přečteno: 199 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.75 | Přečteno: 208 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.94 | Přečteno: 618 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.93 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 486 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2625

http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...