Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toto jsou výsledky pozitivní diskriminace a politické korektnosti...

1 0
možnosti
JR

J65a28n 67R43i54c19h60t95e60r

1. 12. 2016 14:19

Pane Bango, byly-li části jakéhokoli blogu slečny Provazníkové (nebo kohokoli jiného) rasistického rázu, bylo Vaší povinností občana a tím spíše administrátora takovéhoto fóra oznámit tuto skutečnost Policii České republiky.

Přečtěte si, prosím, pravidla. V tomto případě ovšem ne pravidla soukromého subjektu, ale pravidla státní. Neboli právní řád České republiky.

Samozřejmě pokud jste tak učinil, zasloužíte pochvalu.

Pokud ne...těžko může vyžadovat po ostatních dodržování jakýchkoli pravidel člověk, který je sám ignoruje.

(omlouvám se, že sem tento příspěvek dávám dvakrát, poprvé to bylo omylem)

3 0
možnosti
JR

J84a78n 56R64i48c30h76t89e28r

1. 12. 2016 14:04

"Proto očekávám a doufám že oprávněně, že nebude přesunut do Hyde parku"

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MK

Pan Patrik Banga zde vystrkuje opakovaná varování slečně Provazníkové. Asi byl na ni moc hodný, protože mně se takových privilegií nedostalo. Z hlavní strany mně sundal za jeden článek a bez varování.

3 1
možnosti
TJ

Vážený pane Kulhavý, blog jsme vám stahovali (namátkou): 22. 3., 18. 4., 27. 5.

Před vyřazením z titulní strany vás kolega Banga varoval ve své zprávě z 19. 4. t. r. Poté byl 14. 6., po dalším porušení kodexu, váš blog skutečně z titulní strany vyřazen.

"Za jeden článek a bez varování" je tedy, mírně řečeno, vyjádření ne zcela se setkávající s realitou.

2 1
možnosti
VO

V51i83t 45O42t42a76h32a60l

30. 11. 2016 15:29

Základem demokracie je svoboda slova.

Základem svobody slova je právo mít vlastní názor a právo je svobodně vyjádřit.

Součástí tohoto práva je i právo na to s jiným názorem nesouhlasit.

Tak jako měl p. Banga právo svůj názor na Ortel vyjádřit odchodem ze sálu, měla slečna Provazníková právo vyjádřit svůj názor na toto jednání.

O tom je demokracie.

Genderová, rasová, náboženská, politická, kulturní hyperkorektnost spojená s ostrakizací a tresty za názory odlišné od "oficiálního povoleného proudu" nemá s demokracií nic společného.

Logickým výsledkem bude jen masivnější a stupňující se rebelie proti dalšímu utahování šroubů a lidé, kteří doposud nevěřili rozsahu cenzurující chobotnice bude s každým dalším případem víc a víc - velký kliďas p. Braun je toho příkladem.

Účelovou cenzurou a účelovým výkladem pravidel se jen dostáváte do spirály, kdy zpočátku radikálně vzroste množství blogů, jež budou v opozici a jež budete muset mazat.

V další vlně už pak pro změnu nebude co mazat. Každý, kdo má aspoň náznak sebeúcty totiž odmítne plýtvat svým časem zde a přesune se někam, kde není účelová cenzura odlišných názorů. Zbyde vám zde jen skupinka skalních "správných a názorově korektních" přikyvovatelů.

Kde vládne cenzura, není prostor pro demokracii ani pro svobodu slova.

11 1
možnosti
Foto

Demokracie je ale také o tom, že majitel soukromého média si může stanovit pravidla o formě vyjádření názoru. A vy můžete tato pravidla přijmout a pak je vám tento prostor k dispozici a nebo jít o dům dál. Cenzura je o potírání názoru, nikoliv o vyžadování pokud možno slušné formy. Z celé téhle kausy já mám pocit, že jde opravdu především o formu a nikoliv o nějaké potlačování názorů.

4 0
možnosti
AK

porad cekam az se dozvime co bylo v textu slecny Provaznikove rasistickeho. A je nas vic co jsme tak nevzdelani a patrne neumime cist, tak nas prosim poucte!

4 0
možnosti
Foto

rasistická je vyslovená pravda, konstatovaná fakta, zveřejnění příkladů.

6 1
možnosti
Foto

Nebýt blogů a diskuzí pod články, může to celé Idnes zabalit i se svými cenzory, kteří si pak budou muset najít opravdovou práci!

To byste si měli páni admini uvědomit. Jste tu vy pro nás nebo my pro vás? plátků je na webech habakuk, konkurence veliká, měli byste si svých čtenářů vážit a blogerů, kteří ty čtenáře přitáhnou, dvojnásob.

Až některému z jiných webů dojde, žee mají hloupě udělané diskuze a přizpůsobí je, čtenáři se hromadně přesunou a pak si tu můžete cenzurovat sami sebe. Rv

23 0
možnosti
Foto

Nebýt iDnes mohou to blogeři a diskutéři zabalit.

Ono je to oboustrané. Admini tu nejsou pro nás a my tu nejsme pro ně. Oni mají na starosti tento mediální prostor a my jej máme k dispozici. Nejspíš existuje důvod, proč všichni publikujeme zde a proč se mnozí, co demonstrativně odejdou, zase vrací.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

pravidla jste četl patrně špatně, protože dotaz týkající se provozu blogů je podle pravidel správně přesunut do rubriky Hyde Park.

Protože jsem byl posledních několik hodin mimo internet, odpovídám až nyní.

Blog slečny Provazníkové nebyl deaktivován jen tak, bezdůvodně. Nikdy jsme žádného blogera nesmazali, pokud jsme ho předem nevarovali a neupozornili na porušování kodexu blogera. Ten slečna Provazníková porušila opakovaně a za posledních několik měsíců jí bylo staženo šest blogů. Varování dostala několik a po posledním staženém blogu byl její profil deaktivován. A i k deaktivaci blogu přistupujeme až ve chvíli, kde nezafunguje žádný jiný mechanizmus dohody o dodržování nastavených pravidel.

K jejich dodržení se zavazuje každý bloger při registraci a je jen na něm, zda je ochotný pravidla dodržet, nebo ne. Naše právo (a z logiky věci i povinnost) je, dodržování pravidel vyžadovat. Pokud nestačí několikeré varování, smůla. My jsme pro její setrvání na blozích dělali maximum.

Za administraci

Patrik Banga

9 41
možnosti
Foto

Pane Bango, děkuju za odpověď. Ale prosím nedělejte ze mně troubu. Ten text kodexu je naprosto jasný a není na něm nic k neporozumění:

na titulní stranu nepatří také články týkající se provozu blogu; tyto články patří do rubriky Hyde park. Výjimku tvoří články, které mají širší přesah zajímavý i pro čtenáře-neblogery

Zdroj: http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

Můj text nebyl článek týkající se provozu blogu. Byl to dotaz, týkající se konkrétní nastalé situace, na který se, mimochodem , vztahuje ta zmíněná vyjímka. Nebo snad máte pocit, že odpověď na tento dotaz nezajímá čtenáře neblogery, kteří najednou nemohou najít ten či onen článek?

Beru na vědomí, že jste to nebyl vy, kdo je tím přesouvačem. Podle odpovědí na FB se domnívám že se jedná o paní Terezu Janků, o které jsem už měl možnost slyšet, že je papežštější nežli papež.

Co se dá dělat, ale snad si uvědomujete, že takové akce vyvolávají jen další vlnu zloby, konspirací a nechuti.

Každopádně za odpověď vám děkuju a případ Lucie Provazníkové je tímto pro mně jasný. NIkoliv ovšem lex hyde park.

28 0
možnosti
Foto

Nikdy bych nevěřil že to napíšu. Ale protože umím uznat svou chybu, nedělá mi to zase takový problém. Omlouvám se všem, kterým jsem oponoval, když tvrdili, že zde, na idnes cz na zdejším blogu vládne cenzura. Vládne a je to ještě horší, než si všichni mysleli. Někdo si z tohoto prostoru udělal soukromý portál, kde řádí jako pověstná černá ruka. Nepíšu to proto, že se to teď dotklo mne osobně. Zrušení blogu Lucie Provazníkové byl impuls, který mne donutil se zamyslet nad tím co se vlastně děje. Nemám důkazy kdo za tím stojí, nemohu tedy jmenovat. Ale vzbuzuje to u mne dojem, že zde probíhá jakýsi rodinný podnik, kde se jede systémem já na bráchu, brácha na mně. Je to hnus a já se tímto proti tomu co nejostřeji ohražuju. Za vším co jsem kdy na blogu napsal si stojím, tedy i za své texty ze včerejška a dneška. A právě proto říkám, že ten, kdo zde odsraňuje jednotlivé články, prakticky znevažuje vše co Radek Banga řekl. To přesouvání a umlčování kritiky je známkou bezcharakternosti a zbabělosti a neochoty podívat se do očí i opačnému názoru. Je mi líto, kam došel tento blog. Jsem naprosto znechucen a stydím se, že jsem nevěřil těm, kdo tu pravdu viděli dříve než já. Omlouvám se.

26 2
možnosti
MP

Víte, ono nejde vlastně vůbec o nějakého Bangu ani Ortela, to na zpravodajské části se děly věci. A co teprve ČT, tam jsou v diskuzních pořadech taky dobří kabrňáci. Tady je věc vcelku jasná a za chvilku utichne. Lid blogerský pochopí, jak jsou karty rozdané a bude zase za chvilku klid. Ale co tam jinde, kde je daleko větší rozsah a dopad?

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy