Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S těmi agenturami to zas tak horké nebude-v tom se mýlíte.

Pokud totiž někdo bude u umělého oplodnění tak bude uveden v rodném listě a bude mít právní závazky vůči dítěti včetně např. vyživovací povinnosti. Žádná smlouva mezi matkou a otcem to nemůže ošetřit. Matka se nemůže předem vzdát nároků, které vzniknou dítěti po narození.

Na to jestli má mít možnost samotná žena žádat o umělé oplodnění vyhraněný názor nemám (spíše za jasně daných pravidel bych to umožnil), ale je to minimálně velmi sporná otázka. Rozhodně by to nemělo být hrazeno ze zdravotního pojištění.

1 0
možnosti
Foto

Nemýlím pane Polický. Pokud by se jednalo o umělé oplodnění anonymním dárcem, měl by ten mužský doprovod téměř jistotu, že v případě jakéhokoliv podrazu ze strany matky, by u soudu uspěl s popřením otcovství. Celý můj blog je pouze teoretickým poukazem na to, co se může stát. A na fakt, že poslanecká sněmovna udělala mohutný skok do zasahování do životů občanů.

0 1
možnosti

J82a57n 20R81á30ž

27. 4. 2017 14:19

Když si žena pořídí dítě třeba působením ufonů, by mně bylo jedno, když potom nebude chtít jako samoživitelka, ať ji stát pomůže finančně pomáhat při jeho výchově. Za druhé by neměl stát umělé oplodnění, mimo prvního pokusu v mladém věku, spolufinancovat z veřejných zdrojů, neb umělé oplodnění u žen po třicítce vyjadřuje ve většině případů ryze soukromý , nikoliv celospolečenský zájem.

0 1
možnosti
Foto

To má ale i druhou tvář, kterou ti, co pořád křičí o penězích z jejích kapes nevidí. Podpora samoživitelkám je podporou pro děti. Ne primárně pro matky. Je to financování budoucích občanů. Takže tím, že byste toto zakázal, vlastně trestáte ty děti.

0 0
možnosti

R^, karma i za klip:-)

1 1
možnosti
Foto

proč se furt snažíme předělávat přírodu???

2 0
možnosti

celá medicína je boj proti přírodě ;-) Nebo nechcete brát antibiotika a jiné léky a nechat to jen na přírodě? Jako v pravěku nebo středověku?

1 1
možnosti

Na vec lze nahlizet z nekolika bodu. Autor jakoby vystal na jednom z nich dulek. Skoda.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si. Je to podle mne naprosto prosté. Žena chce dítě, moderní medicína jí to umožní. Tečka. Jakýkoliv zásah státu a žvásty typu že tradiční rodina, otec + matka a podobně jsou zbytečné. Jsou to jen fráze.

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy