Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas, ale začátkem byl neskutečný podraz ČSSD v čele s nýmandem Špidlou a spol. Takže předsedové neškodí straně, ale strany podráží své bývalé schopné předsedy, protože jejich sekretariáty nedopustí, aby v čele stran byly osobnosti. Potřebují tam pouze ovladatelné loutky.

1 0
možnosti
Foto

Podle mě, měla celá ČSSD strach, že kdyby byl zeman prezidentem (v roce 2003), tak by celou stranu školil a to nechtěli připustit.

Je to dost zvláštní, protože mít "svého" prezidenta by mělo být výhodou. Ale, možná to vidím příliš zjednodušeně.

0 0
možnosti
Foto

Od samotného počátku pontifikátu Miloše Zemana tvrdím, že podstatným hybným momentem byla pomsta sociální demokracii za hrubé ponížení při jeho nezvolení. Zdá se, že se to projevuje čím dál více.

Už kdysi jsem psal, že jedině v ČR bývalí předsedové škodí své straně poměrně značně /namátkou Klaus, Zeman, Paroubek/. Všude jinde jsou bývalí předsedové čestnými členy strany, kde se popřává sluchu jejich názorům.

Martine, souhlas....R^

4 0
možnosti
Foto

Máte pravdu.

Ukázkově vzorným politikem je bývalý předseda KDU-ČSL Miroslav Kalousek, který založil stranu TOP09, aby takto podpořil svoji bývalou stranu KDU-ČSL.

0 1
možnosti

Na tom není nic divného. Ten hradník je úředně potvrzený lhář.

4 0
možnosti
Foto

Citát? Nějaký právoplatný rozsudek soudu by nebyl?

0 0
možnosti

ČSSD prochází svým cyklem neoblíbenosti - zalouženě, nezaslouženě, (mj. současné 3 vedení to není schopno pochopit). Padnou, zvednou se a zase se objeví ... Jiný případ je M.Zeman - Stálice - totálně kontraproduktivní postava našich novodobých dějin. Těch rozporů je strašně moc ! Vyjel na vlně pádu Komunistů - proto se jimi obklopuje a vyznamenává je. Oslavné zdravice pohraničníkům, živý pramen pro individua typu s. Veleby, Čuby ... Program sebestřednosti, s neláskou až za hrob, kopání do neživých Peroutků, nechození na pohřby - chození na oslavy včetně Nagyové, kopání do živých Sobotků i své rodné strany ... Nu, líbí se to a jde mu to ... Takové osobité Kung - fu, styl ovšem nečistý ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Dneska bez karmy, Martine. Protože Miloš Zeman má 100% pravdu. On to byl, kdo podal ten nevídaný výkon a dostal ČSSD ze 7% do "Strakovky".

Jak já ho za to neměl rád. Slovo nenávidět neznám, ale štval mě tehdy velmi, velmi. Opravdu s obrovským nasazením, v autobuse Zemák, kde snad i spal (mezi štacemi) objel republiku a získal pro ČSSD pozici ve vládě. Sice ve dvou etapách, ale získal a dokonce 1998-2002 byla ta vláda jednobarevná, tolerovaná ODS.

Prostě, a to si musí každý přiznat, Zeman, ať se to komu líbí nebo ne, prostě umí. Mně se nelíbil tenkrát a někomu se nelíbí teď.

P.S. Rok 2005, Co je s ním? Proč se o tom zmiňujete, když se Zeman, po porážce v roce 2003 odebral na Vysočinu objímat stromy a vynořil se až 2012?

1 6
možnosti

Autore, no vidíte, jak je vše úsměvné ! To, že jste bez karmy - považujte za své ocenění ! Na úplně stejném principu funguje systém Státních vyznamenání ! Ode mne, daili máte ... :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS