Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi nebudu jaksi normalni, ale mnohem vic sexy je zena ktera se vynori z vody a mokre obleceni ji prileha na telo, nez zena naha.

Ostatne na fkk nahe zeny take nikoho nvzrusuji.

0 0
možnosti
Foto

Nepsal jsem nic o vzruseni.

0 0
možnosti
Foto

Pokud někdo ještě na tento blog narazí a zaujmou jej smazané komentáře, pak vězte že se jedná o lži a urážky pana Polického, kterého jsem včas varoval. Nehodlám tolerovat na svém prostoru jeho trolování a provokace a slaboduché výkřiky. Takže jakmile v budoucnu narazím na jakýkoliv jeho komentář, okamžitě jej smažu,

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

M66i75l92a20n 36R71a97d55e49k

10. 7. 2017 22:51

Problem je ze se rozmahaji aquaparky s bazeny pro zeny oddelene od muzu. To pak bude prd platny, teda at to bude sebelakavejsi, co z toho bude clovek mit?

1 0
možnosti

Já jsem zatím žádný takový akvapark nezaznamenal. Ale to bude tím, že dávám přednost obyč městským koupalištím nebo rybníkům.

V těch několika akvaparcích, které jsem navštívil jsem naopak zaznamenal společné šatny a všiml jsem si, že nejen pánové, ale taky mnohé dámy se netrápí zavíráním do kabinky a převlékají se v uličce mezi skříňkami.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Mnohokráte usvědčený lhář jste vy, pane Polický, takže lžete hned v úvodu vašeho komentáře. Nenapsal jsem že Burkini něco porušují, další vaše lež, ale že Akvapark porušuje vlastní předpisy, protože podle nich,by měl tento koupací úbor zakázat, jelikož nepovoluje takzvané "trenkoplavky", které jsou rovněž z koupacího materiálu. Ve své reakci ale akvapark opakuje,že je i nadále nebude povolovat.

Upozorňuji vás, že toto je můj blog a pokud budete ve svém lhaní a urážkách pokračovat, nemám žádný problém vaše komentáře mazat.

6 1
možnosti

Správná výzva - krásou proti pytlovanému hnusu.;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Hodnotím velmi kladně, že ačkoliv žijete v zahraničí, jak jste několikrát naznačoval, stále se cítíte být našincem R^

4 0
možnosti
Foto

No a? At ziju kde ziju, zustavam chacharem z Ostravska.

2 0
možnosti

V antice byla nahota zcela přirozená... A co se týče těch burkin, tak jako kterákoli Evropanka či Američanka, by se takto v muslimských státech neukazovala na veřejnosti, tak i muslimky v Evropě by se neměly zase ukazovsat v burkinách... Prostě respektovat zvyky hostitelské země.... Nehledě na to, že tímto způsobem otevřeně propagují svoje náboženství... a tudíž i výjimečnost..

17 1
možnosti

Váš návrh uvítají především muslimští pánové.

Jejich baby se budou koupat v nevzhledném spacím pytli a oni budou čumět s otevřenou slintající hubou na ty naše. Jistě to bude osvěžující změna proti předchozím časům, kdy muslimské ženy a dívky na koupaliště nechodily vůbec.

11 0
možnosti

S těmi plavečkami je více sexy, než kdyby byla úplně nahá. :-)

JInak (zaplaťpříroda) se tyto protestní akce zatím spíše týkají vyspělých multikulturních států.

4 0
možnosti

Ano,nahota patří k našim základním křestanským hodnotám,jeden se základních piliřu naší civilizace,bez nahoty by se naše civilizace zhroutila....

7 4
možnosti

No samozřejmě. Když se podíváte křesťanské módní trendy před cca 100 lety, tak se zásadně liší od těch dnešních muslimských.

Burkiny z roku 1890:

https://www.prozeny.cz/clanek/plavky-nasich-prababicek-chtely-byste-se-v-nich-koupat-21716

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS