Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale za mír je zapotřebí něco nabídnout, v tomto případě území. Nelze se omezit na bič, je třeba poskytnout také cukr. Jde tu o to vytvořit bariéry terorismu uvnitř samotných komunit, v nichž se rodí.

0 9
možnosti
Foto

Máte na mysli něco jako Sudety?

3 0
možnosti
Foto

Sudety byly právě ztraceny v momentu, kdy českoslovenští vojáci zastřelili při demonstracích několik desítek mužů, žen a dětí v r. 1919. Násilí se nevyplácí. Kytičky na hrob těch mrtvých za dvě desítky let rozvrátí Masarykovo Československo. Proto také pro Izrael je jedinou šancí nabídnout současný mír za budoucí území, tedy ten cukr. Když budeš hodný, dostaneš bonbon v podobě návratu k realizaci Plánu OSN z r. 1947.

Jak vidno, tak násilí začíná zachvacovat i izraelské Araby, kteří byli dosud dáváni za příklad soužití dvou semitských etnik. Na rozdíl od Palestinců z území ovládaných Hamasem.

1 6
možnosti
FF

To, co navrhujete ale nefunguje. Izrael se před několika lety zcela stáhl z pásma Gaza a předal je palestinským orgánům. A k čemu to vedlo? Palestinci místo to, aby začali s obnovou nabytého území a s mírovým životem, začali ho využívat k odpalování raket na území Izraele. V době největší intenzity jich odpalovali až 300 denně. A nelze samozřejmě zapomínat, že hlavním cílem OOP, kterým se ani nijak netají, je zničení státu Izrael.

7 0
možnosti
Foto

Nabídnout jenom část toho, co byste měl nabídnout, je chybou. Poenta a krása toho, co navrhuji, je, že pokud nebudete po dobu dvou generací, útočit na Stát Izrael a pohlídáte si vlastní extremisty, dostane to, co vám náleží po právu. Pokud ne, tak lhůta se zkrátka bude počítat od momentu, kdy tak učiníte.

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy