Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen pár slov závěrem k tématu pana diskutéra Řezníka: Jsem ochoten diskutovat a polemizovat s každým, s jakýmkoliv oponentem, který dokáže pevně uchopit svůj názor a stát si za ním. A je mi celkem jedno jestli se nakonec s dotyčným shodnu nebo ne. Prostě si vyměníme názory. Ať už se jedná o pana Hermánka se kterým jsme občas na ostří nože, nebo i pana Petříka, se kterým jsme hodně ve při ovšem umím si představit a existovala zajímavá výměna názorů. V případě pana Řezníka ovšem diskuse není možná, protože on zná jen dva okruhy témat, která neustále v různých formách mění. Je to údajná okupace Jerusaléma Izraelem a návrh aby se Izrael výměnou za mír vzdal svého území, či jeho části. Což je nakonec totéž. I když pana Řezníka stokrát upozorníte že píše nesmysly a dokážete mu to, výsledek je ten, že se na chvíli odmlčí a vrátí se pod jiný blog kde bude stejné nesmysly opakovat. A každá reakce v něm vyvolává pocit, že se musí opakovat a opakovat a opakovat. Výsledkem nakonec bývá, že většina diskusí je díky němu naprosto zničená. A je mi líto, že nedošlo k realizaci nápadu, o kterém se kdysi psalo v nějakém redakčním blogu, že postupně budou zvažovat pro blogery možnost, zarazit přístup na jejích blog evidentním trollum. Protože ve vztahu k diskutérům, jakým je pan Řezník to je jediná možnost obrany.

0 0
možnosti
Foto

Opírám se pouze o principy, vyjádřené v dokumentech 1) o Plán OSN z r. 1947 a 2) Rezoluci RB OSN z r. 1967 s jejími principy výměny území za mír a nepřipustnosti přivlastnění jako principu podřazeného si území silou jako principu nadřazeného, , tedy včetně Jeruizaléma.

A přesto jsem obviňován z antisemitismu, Přitom jde o dokumenty, které byly akceptovány Státem Izrael (Deklarace nezávislosti, mírová smlouva s Egyptem).

A nemohu za to, že se v Rezoluci RB OSN termín okupované území vyskytuje. Stejně tak princip výměny míru za území, který používám v podobě pro Izrael nejpříznivější, tedy současný mír za budoucí území.

Jak uvádění těchto fakt a vyvozování důsledků z nich může ničit diskuze? A proto jsem obviňován rovněž z trollingu, což fakt nevím ani, co to vlastně je, protože je tento termín velmi rozmazaně používán.

A redakční systém idnes ani žádný trolling neumožňuje.

1 1
možnosti
MR

M51i58l26a14n 77R95a66d29e37k

25. 7. 2017 16:45

uz jen pro vlastni zajem by Evropa mela stat pri Izraeli. Vetsina zavisti, zasti a nenavisti proti vice uspesnym arabsky svet miri proti Izraeli. Proti nam take, ale my jsme vice z ruky.

Predstavte si kdyby Izrael znicili. Tak vsechna tato zast, nenavist, zloba a zavist by se obratila na plne pecky proti Evrope.

A vice neze 500 milionova Evropa neni s to se ubranit jako 7 milionovy Izrael. Ale vlady Evropy si nevidi na spicku nosu, a nevidi dale nez za roh.

Proto pres vsechny nedostatky ma ceska vlada muj obdiv ze Izrael podporuje

2 0
možnosti
Foto

Otázkou zůstává, jak se česká vláda zachová, když by došlo na skutečné lámání chleba. Víme z nedávné minulosti, že přístupy například ministra Zaorálka nejsou až tak jednoznačné.

0 0
možnosti
Foto

Vždycky jsem stál, stojím a budu stát za Izraelem a jsem rád, že Izrael má k naší republice svým způsobem a důvodně zvláštní vztah! R^

1 0
možnosti
Foto

J26a57k73u26b 33R47o79t90h

25. 7. 2017 13:43

R^Přidávám se karmou a souhlasem a s klidem říkám, že opovrhuji řezníky, kteří dokážou svým trollováním zasvinit jakoukoliv diskusi. ;-€

4 1
možnosti
Foto

Myslím si, že on je v podstatě chudák.....

3 1
možnosti
RJ

R20a90d63e44k 26J11a73r90o15š

25. 7. 2017 12:47

Pro mě je Izrael naším klíčovým spojencem, s nímž musíme naše vzájemné politické, hospodářské a vojenské vztahy co nejvíce prohlubovat a utužovat. Kéž bychom měli ve výzbroji izraelské tanky Merkava...

Samozřejmě karma R^

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

5 0
možnosti
Foto

Jsem jeden z těch, který je hrdý na to, že Československo a nyní Česká republika podporuje stát Israel, je oázou normálních názorů uprostřed evropského protiizraelského třeštění. Bezvýhradně souhlasím s článkem Martina Brauna. R^

13 0
možnosti
Foto

kritika politiky určitého státu není kritikou řadových občanů a myslím, že každý normální člověk musí soucítit s těmi, kdo trpí, jako už tolikrát v lidské historii velmoci a politické elity činí určitá rozhodnutí, která nejsou dotažená a domyšlená

a odnáší to obyčejní lidé

EU podcenila přistěhovaleckou vlnu hned v počátku a teď si neví rady

podobně je to s Izraelem a jehonzaložením, které pro jiné bylo chápáno jako křivda

zákaz modlit se na chrámové hoře se dá spíš interpetovat jako součást úmluv podle nichž se Židé modlí u zdi nářků, už jen proto, že nevím kolik z nich by se šlo modlit do mešity:-/

jejich chrám přece nezbořili a nevypálil muslimové ale Římané

bylo by řešením zbourat ty krásné mešity které jsou svým způsobem kulturním dědictví celého světa?

Platit za zabíjení je zvrhlé ale tak fungují i armády na celém světa-žoldnéři dobývají nová území pro toho, kdo jim zaplatí...jak jsem napsala u jednoho svého blogu-je to hrzně ale zdá se že to nemá řešení dokud budou fanatici z Hamasu podněcovat své lidi a tvrdit jim, že mají právo bojovat za ztracenou zem, ikdyž oficiálně to tak není

1 6
možnosti
Foto

Paní Pálková, už včera jsem si všiml že diskuse s vámi postrádá jakýkoliv smysl, protože vy o dění v oblasti nemáte nejmenšího tucha. Dnes ukazujete, že ani nevíte jak vypadá Chrámová hora. To totiž není mešita, jak zde sugerujete. Ta mešita je postavená na troskách druhého chrámu, a Židé mají zakázáno modlit se na celém tom prostranství, které je pro ně svatější nežli pro muslimy. Historicky i nábožensky. Ostatně, umíte si představit, že by se v kterémkoliv kostele mezi lavicemi děti proháněli s míčem a hráli tam fotbal? Na Chrámové hoře se to děje, když palestínské děti tam ten fotbal hrají, podporování svými rodiči.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy