Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych se na to podíval z jiného hlediska. Je-li s dobrým umístěním ve Fóglu spojena nějaká hmotná odměna (nevím, já to nesleduji), a případně je-li pak získaná popularita lepší. Hrdinové, naši Avengers!

Jen malý dotaz: pro koho jste hlasoval Vy? ;-(

0 0
možnosti
Foto

Já? No já bych to měl z USA trochu složitější s těmi SMS. Ale pokud bych tu možnost měl, pak ve skupinách ROOT, zpěváci Václav Neckář a zpěvačky Ewa Farná.

0 0
možnosti

No dobrá, jak ale Vy se vlastně osobně díváte na hlasování, u něhož je podezření, že bylo ovlivněno oraganizoavnou kampaní?

1 0
možnosti
Foto

Ta otazka je polozena spatne. Ani ja ani nikdo jiny o zadne manipulaci z rad fanousku ortelu nevime nic. Organizatori vychazeji z toho ze dotycny profil ma 50 tisic lajku. Jenze co to dokazuje? Samotna agentura priznava ze nic nevi. Jak tedy muze udelat tak zasadni krok? A porad se zapomina na vyrazeni Joakima Brodena. Jen par dni pred koncem. Obhajoba pana Tesinskeho ze kdyby nezakrocili stal by se z ankety souboj fanklubu je smesna protoze to uz se deje desitky let

0 0
možnosti

Karma, cítím to úplně stejně. R^

1 0
možnosti
Foto

Ač jejich pivní rock moc nemusím, tak jsou to čestní chlapi. Klobouk dolů.

3 0
možnosti
Foto

No kdyby u toho pivního rocku zůstali, tak bych je poslouchal i nadále jenže oni přestoupili pomalinku potichounku na takový hlasitější popík a to už je jiná liga než moje zvukovody mají rády. Ale to jen na okraj. Jejích postoj ukázal, že ne všichni jedou na vlně nablýskaného slavomamu.

4 0
možnosti

Z73u84z31a47n88a 85V89a86s94s

28. 11. 2017 20:15

Našla som si kontakt na Kabátov a za ich postoj poďakovala. Fajn, že ešte majú ľudia chrbticu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy