Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

A ti Judasi na závěrR^R^R^

0 0
možnosti

Přečetl jsem Váš blog a blog pana Hanniga a popravdě řečeno přikláněl bych se spíše k jeho vysvětlení a závěrům.

0 0
možnosti

T13o86m41á59š 35P50í61c50l

20. 4. 2018 10:59

OSN, to je ta organizace, kde na lidská práva dohlíží Saudská Arábie? :-)

0 0
možnosti

J29a19n 10R37i97c74h94t23e84r

19. 4. 2018 13:25

Snad až na to, že v Sýrii žádná Vámi popisovaná opozice neexistuje. Jedná se o kmeny a rodové klany, z nichž každý sleduje svůj vlastní zájem. Ostatně i USA nakonec přiznaly, že poté, co je vyzbrojili pro boj proti Asadovi, se polovina z nich ihned přidala k Islámskému státu.

A mimochodem, v diskuzi tady argumentujete Íránem, kde ženy kamenují apod. - chcete-li srovnávat, pak neopomeňte některé velké přátele (nejen) USA, kde se děje totéž. například Saúdskou Arábii. Proč se netýká onen obrodně-demokratizační proces také jich? A opozice tam přitom existuje, ne že ne;-)

Na druhou stranu je Vaším právem blogera psát velmi jednostranně a velmi zaujatě, nejste komentátor, takže Vám to nelze mít za zlé.

Hezký den:-)

0 0
možnosti

Zapomněl jste pouze podotknout, že ty pokojné demonstrace byly organizovány a financovány zvenčí a že o následné vyzbrojené a financování ""povstalců"" se postaral západ. Toliko jenom k upřesnění informací. Hezký den.

13 7
možnosti

Mate v to pěkný chaos, naštvaný lidi nikdo nemusí financovat a právě proto, že jsme se na ně vyflákli, když je řezník začal masakrovat, přiběhli jim “napomoc” islamisti z celého světa. :-/

7 5
možnosti
Foto

Napsal mi jakýsi Jan Novotný, asi velký hrdina, protože na jeho email nelze odpovědět. Pokusil se mě urazit tvrzením že mám modrou knížku. Taková sprosťárna. A přitom já hrdě a s hlavou vztyčenou zradil socialistickou vlast a odešel sloužit imperialistům, namísto služby v ČSLA. Fuj, Novotný, styďte se, takto si vymýšlet.

5 1
možnosti
Foto

To ale modrou knížku nevylučuje.

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste to krásně, ale zde na blogu se karmuje jen za Kreml. Ta neuvěřitelná tupost proruských zločinců a obhájců neobhájitelného je donebevolající.......divím se, že tu ještě nejsou blogy o americkém napadení ČSSR v roce 1968, vždyť to ten hodný rus nemohl být.....vůbec nedokážu pochopit podporu kolaborantských zločinců jako Okamura nebo Zeman....to se všichni opravdu zbláznili?[>-]VR^

6 6
možnosti
Foto

Děkuji ale myslím si a doufám, že to tak zlé ještě není. Sice to ještě potrvá ale lidi si uvědomí kde je pravda.

3 1
možnosti

J22o13s88e87f 79K31l58a85t

15. 4. 2018 21:30

Souhlas a karma

2 3
možnosti

Jo jo ještě to vysvětlete soudruhovi Skálovi , Filipovi a dejte facku za ucho i soudruhu Babišovi, protože nemůže blekotat v televizi jeden den pochvalu a druhý den , když ho dementní stařec vyplísní tak mele zas něco jiného, ale jak jsem pochopil on chce makat pro nás normální lidi třeba i s Tomiem na hlavě...

6 4
možnosti

Nad výroky Babiše není třeba se pozastavovat. On má před sebou jediný cíl - vlastnit ČR a je mu jedno, kdo co kde dělá. To je pod jeho rozlišovací schopnost nebo úplně mimo jeho chápání. Jeden den si nepamatuje co řekl den minulý. Čau lidi!!!! Koho si zvolili, toho mají.

2 1
možnosti

Tak já nevím, pět let se díváme jak v přímém přenosu podřezávají lidi, upalují za živa v klecích, kamenují a zapalují ženy, shazují teplouše ze střech a vraždí po celém světě. Semknutá Evropa má v ulicích plno zátarasů, policajtů a vojáků abychom si mohli jít aspoň nakoupit. SPOJENCI si mezi tím dávají sakra pozor aby nezasáhli kolony cisteren s ropou co ji kradli přes Turecko do Evropy a tam kde těm zvířatům začalo téct do bot, tak je Amíci převezli do jiné enklávy aby mohli jako demokratická opozice vraždit někde jinde. A teď když to Rusáci s Asadem vyčistili tak jsou ti špatní a budeme je humanitárně bombardovat? To už jsme zapoměli co za zdráhám se říci "lidi" prohráli. ?

14 7
možnosti
Foto

Rusaci s Asadem vycistili konkurenci. Podobně jako se kdysi zbavil Stalin Hitlera. Zapominate ze ted v Sýrii vládne spolu s Ruskem i Írán kde homosexuály veseji a zeny kamenuji.

14 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS