Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je chvályhodná snaha, Irael je v oblasti závlah na špičkou. Nicméně Íránci mají své experty na hydrologii, například na Katedře vodního hospodářství na Universitě vědy a přírodních zdrojů v Sárí, kteří už dávno poblikovali rozsáhlé studie na toto téma. Děláte z nich ́9iránců větší neznalce, nežli ve skutečnosti jsou. Sucha trápí celý svět a jejich řešení je složité především finančně. Íránu by pomohlo například zmírnění sankcí za dodržení podmínek jaderné dohody, kterou Donald Trump, který dělá vše neprosto opačně nežli Barack Obama, na nátlak Izraele a Saúdské Arábie ještě přitvrdil. To by jim přineslo investice od řady evropských zemí.

1 0
možnosti
KM

K57a83r48e32l 72M25a93s83e98k

11. 6. 2018 19:36

Jak by se vám líbilo, pane Braune, kdyby se Izraelci podělili o své technologie s Palestinci? Ti přece trpí katastrofálním nedostatkem vody od doby, kdy jim Izraelci zničili vodárnu a elektrárnu.

0 4
možnosti
Foto

O jakých Palestíncích píšete, pane Mašku? O těch co každý den na Izrael útočí a předhánějí se který zabije nebo zraní více Izraelců. O těch kteří si v Gaze zničili vlastní plynovod a přechod, kterým na území putuje veškerá humanitární pomoc? Anebo o těch z Rammallahu, kteří izraelské technologie už dávno využívají a mají k dispozici jejích větší množství, což ovšem blokuje paranoidní jednání jejích vedení? Vymáčkněte se o kom píšete.

2 0
možnosti
Foto

Byl jsem zvědavý na diskusi. Jestli alespoň někdo z těch, pro které je lež hlavním komunikačním prostředkem ve vztahu k Izraeli uzná, že alespoň tentokráte udělala tato země významný krok.

Překvapení se nekoná. A vlastně jsem je ani nečekal. K tématu se totiž téměř nikdo nevyjádřil. Žvaní se tu o bezvýznamné rezoluci, která je ostudou jako pro OSN ( která ovšem má z ostudy kabátů už plnou skříň), tak i pro samotné USA, které tuto ostudu alespoň částečně odčinily. Prostě zdejší diskusní klasika.

3 0
možnosti
JB

J82a23n 60B35u73r24d83a

11. 6. 2018 15:57

Jenže v diskuzi pravidelně nikdo neříká, že by chování Izraele bylo horší než jakéhokoliv jiného státu na Středním východě, stejně jako není potřeba uznávat, že Izrael dělá spoustu dobrých věcí, protože to každý ví. Co je zde motorem pořád stejných diskusí, je postoj zdejší ISR skupiny, která - namísto narativu X je špatné, ale Y je ještě horší, proto se ISR snažme pochopit - jede na vlně o tom, jak Izrael nedělá nic špatně, jak ho šikanuje celosvětové společenství, jak jediný Izrael chápe mezinárodní právo (a spravedlnost obecně) správně a všichni ostatní jsou podlí a zlí. Okay, no.

Vaším problémem je, že se absolutně nepokoušíte o jakoukoliv vyváženost.

0 2
možnosti
JB

J80a98n 52B61u25r74d54a

11. 6. 2018 15:14

Mohu mít dotaz na pana Branua, z jakého důvodu - pokud se tváří jako alespoň rámcově spravědlivě píšící - mínusuje příspěvek, který odkazuje na skutečnost, která nesporně existuje a nemůže být předmětem diskusí?

https://www.un.org/press/en/2016/sc12657.doc.htm

https://www.un.org/webcast/pdfs/SRES2334-2016.pdf

0 0
možnosti
JB

J24a26n 87B37u98r48d78a

11. 6. 2018 15:15

*Brauna. Omlouvám se.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se mi to od Izraele poněkud sobecké. Proč se s tím, jak recyklovat vodu, nesvěří také ostatním národům, třeba Česku ? Zahrádkáři by to uvítali R^

2 5
možnosti
Foto

U nás to už totiž víme. Jen to ZATÍM tolik nepotřebujeme, nemáme totiž poušť.

To že se tady nějací ziskuchtivý lidi snaží tu poušť udělat je jiná věc.

7 0
možnosti
MD

Ac jiste dobre mineno, zavani to gestem. Proc nechme na kazdeho podle jeho citeni.

0 1
možnosti
Foto

Izraelci prostě umí. Neučí své děti jen házet zápalné láhve, bodat nožem, odpalovat rakety kopat tunely a nenávidět jiné náboženství. Učí i přežít v poušti. A to je moc dobře. Už by ti palestinští Arabové mohli dělat i něco smysluplného...

15 0
možnosti
KM

Za propagandistický blábol podobného formátu by se nemuselo v dobách své největší slávy stydět snad ani Rudé Právo, popř. Haló noviny...

4 23
možnosti
Foto

Rudým Právem se inspirovali spíše palestinští Arabové, k mému a spousty jiných lidí údivu, neustále dokola označovaní jako "palestinci".

Polický, Fikáček mínus. Šup šup. Ať se mi po noční směně lépe spí!

10 0
možnosti
PK

Není co dodat, karmaR^

12 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy