Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Babiš je prostě hulvat a nesnese, aby mu kdokoliv odporoval nebo ho vyzval k diskuzi. A jak bylo vidno, chová se i jako kosočtverec. Kalousek je sem tam taky hulvat, ale alespoň hulvat s koulema.

5 0
možnosti
Foto

Karma.Jinak skvělá muzika.pro zdejší náboženské fanatiky mohu jenom doporučit.:-)

2 0
možnosti

Za tohle zaplatíme, doslova. Připravme si peněženky, teď se to rozjede. Oblasti kde Andy bude těžit miliardy:

Dostavba jádra a obnovitelné zdroje (bioplynky), zemědělství a živočišná výroba, zdravotnictví a farmacie, lesnictví, biopaliva a pohonné hmoty, elektronizace státní správy (software, hardware), přírodní zdroje (uhlí, lithium, mangan).

U jádra počítám se zavedením poplatku stejně jako platíme dnes OZE, u ostatního ze státního rozpočtu a jakýkoliv deficit není problém.

Česani budou rádi za každou kačku, která odvrátí jejich finanční krach, to je hlavní důvod, proč jsou ve vládě. Komunisté se Zemanem už staví slavobrány v Dukovanech a v Temelíně pro Rosatom a očekávají také nemalou odměnu.

Sněmovna už Andyho moc nezajímá, když bude něco potřebovat, tak si zaplatí Okamuru, tohle už dlouho funguje. Zbývá ještě ovládnout, případně zrušit senát, připravit zákony na většinový systém a změnu ústavy tak, aby byl nesesaditelný. Třeba se podaří vyplnit i Zemanovo přání na doživotní funkci prezidenta.

Těšíte se? Tak to se teda zatraceně těšte.

10 0
možnosti

R^

Bude ještě mnohem MNOHEM líp!!

1 0
možnosti

Kdykoli poslouchám Bureše, který právě vypadl z role, kladu si otázku, jak může někdo věřit tomu, že je to schopný a chytrý člověk. Je to skutečně mimořádně hloupý arogantní (jeho index arogance je 0,99 Drymla, což je mezinárodní jednotka arogance) šmejd a celý jeho úspěch je postavený jen a pouze na mafiánských metodách a ochotě jít přes mrtvoly a to doslova a do písmene. Don Corleone v zablácených holínkách.

20 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Noro, kdykoliv musí reagovat bez přípravy a bez not, které mu zřejmě připravují jeho "švýcarští" kamarádi, je to naprosté fiasko.

11 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy