Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá menší demonstrace je zbytečná a ani to s politiky nehne? Kdyby takhle uvažovali lidé v roce 89, nechci si ani představit, v čem bychom žili dnes. Už jen to, že se umíme i v dnešní zlenivělé době sdružit za společnou věc, nesedíme doma na zadku a jdeme do ulic, je strašně důležité! Netečnost a lenost jsou ty nejsilnější prostředky, kterými může politik ovládat své stádo. Jen hezky seďte doma a já se o všechno, a hlavně o vás, postarám. Ne, takhle ne!

Pro mě to je jasný signál, že nejsme úplně ztracení a tento stát před sebou MÁ budoucnost. Přestaňte odrazovat Vaše čtenáře od podobných činů, buďte té lásky. Díky!

3 1
možnosti
Foto

Myslím si, že kdyby v roce 1989 zůstalo jen u demonstrace, tak tu máme ústavně zaručenou vládu jedné strany dodnes. Možné ekonomické ztráty způsobené celonárodní stávkou a s tím související mnohem horší předvídatelnost dalšího vývoje rozhodly mnohem víc než ty demonstrace.

1 1
možnosti

Martine, Bohu bych se nevysmíval. Až se křesťané odváží přijmout Ježíše Krista, stanou se živým kvasem, který prostoupí naši masu, aby neshnila. Ten Boží kvas začíná žít!

Ano, tolik let po Listopadu a my máme předlistopadové soudružské papaláše v čele, kteří sice nemají za sebou milice, ale mají policii a armádu. Zatím se nám drží zdání demokracie a zneužívají demokratů, ale šilhají po totalitě.(Vztah k novinářům, k policii, armádě a hlavně jejich vztah k pravdě!)

A jaká je cesta z tohoto marasmu? Jsme příliš nacucaní komunistickou závistí a nenávistí, což působí společenské zmatky. Jediná cesta: Vzdělávání našich jednodušších spoluobčanů, výchova v úctě k druhému člověku, výchova k úctě ke svobodě druhého člověka a výchova k pochopení smyslu demokracie.

:-)

1 1
možnosti
Foto

Nikde se nevysmívám Bohu a na druhou stranu nejsem a nikdy nebudu křesťan, tudíž přijetí jakéhosi Ježíše Krista je v mém případě vyloučeno

1 0
možnosti

Řvoucí lidi mi nevadí, ale co ta šibenice? Nyní má z nich spíše obavy, proč tak hrozná nenávist a nebo, že by závist?

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

J98o15s91e56f 94K81o31u94b43a

18. 11. 2018 22:41

Obdivuji miliardáře Babiše, že do toho vůbec šel. Vždyť on nás, ani tuto republiku, ke svému životu nepotřebuje !!!! Všichni ti pitomci, co protestují na náměstích některých našich měst, poslanci i senátoři, nesahají Ing. Babišovi ani po kotníky !!!!

Neuvědomují si, že Ing. Babiš klidně může nejen odejít z politiky, ale také může převést všechny své firmy do daňových rájů - tudíž nebude zde platit daně a sám se může odstěhovat třeba do Švýcarska jako Bakala a vykašlat se na tento bordel jménem „ Česká republika“.

4 4
možnosti

To debilům z pražské kavárny nevysvětlíte.

2 1
možnosti
Foto

Já jsem žil v bludu, že o vládě a presidentovi rozhodují demokratické volby a ne počet řvoucích lidí na Václaváku!

9 3
možnosti
Foto

Mnozí si pletou demokracii a totalitu právě tímto způsobem. Jít jednou za x let k volbám a pak držet ústa a krok je znakem totality. Demokracie se vyznačuje právě tím, že každý může kdykoli projevit nespokojenost právě třeba formou demonstrace, samozřejmě za předpokladu, že v mezích zákona, tedy žádné násilí, žádné rasistické apod. projevy atd. Jestli ten protest povede k předčasným volbám, odvolání politika apod., to už je věc druhá, ale protesty k demokracii prostě patří.

2 0
možnosti

Politici pracují pro občany, jsou zaměstnanci občanů a jsou jím povinní skládat účty, kdykoliv si to občan přeje.

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687898

Velmi alarmující výrok....popírající svobodné volby a vyvyšování vlastních názorů nad ostatní!!!!

2 2
možnosti

...abych to upřesnil,nejen výrok,ale celý článek.

0 2
možnosti
Foto

Každá demonstrace má smysl a nemyslete si, že to egomaniakům typu Zemana a Babiše nevadí. Konkrétně ufňukaný Babiš musí mít cukání víčka, protože je zvyklý, že mu jeho nohsledi odkývají úplně všechno. A teď najednou dav lidí, který se mu nepodařilo uplatit ani sliby ani penězi. Otázkou je, jestli by odstoupil, i kdybychom na Václavák šli úplně všichni. Není v politice proto, že by nám chtěl něco nabídnout, ale proto, že to on sám potřebuje a je lhostejné, jestli to potřebuje, protože touží po moci nebo proto, aby ho nezavřeli. Takže malé demonstrace jsou jen zrnka písku do soukolí, ale musí ho to neuvěřitelně štvát a tím spíš, že je to takový nevyrovnaný týpek, který se nechá snadno rozhodit. Jak správně řekl, neodstoupí nikdy, protože tam musí být, ale myslel, že to zvládne elegantněji a demonstrace je pro něj jako když dítěti spadnou všechny hračky do kanálu. :-)

6 2
možnosti
Foto

Ale on si všechny koupil. A obávám se, že to uvidíme u dalších voleb. A ostatně, vidíte to i v diskusích.

0 0
možnosti
Foto

Jen dodávám, aby bylo jasno a nedošlo k omylu: zásadně nemažu nepohodlné názory. Mažu nepohodlného žvanila, který neumí nic jiného než urážet. Protože mu nemohu napsat co si skutečně o něm myslím, jedinou obranou pro mě je, že jakmile uvidím cokoliv co Polický zde napíše, smažu to.

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Jestli bylo cíle dosaženo ? Jak se to vezme. Babiš neodstoupil , takže by se mohlo říci , že nebylo. Nicméně zase v některých jeho příznivcích začaly hlodat pochybnosti, zda je opravdu Babiš tím , jakého si jej vysnili. A tohoto cíle dosaženo bylo. Ještě pár takových demonstrací a z Andreje se stane politická mrtvola. Je však otázka , co bude dále..

2 1
možnosti

L57u23d38ě67k 33T57o21n58d91r

16. 11. 2018 23:12

slétnou se supi a budou hodovat na mršině. A voliči jen budou zírat na ten chumel supů.

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy