Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Souhlas. A chválím výběr hudby. Jen bych v tomto případě dal přednost něčemu z českých zdrojů - https://www.youtube.com/watch?v=X1311pJBFO4.

0 0
možnosti
Foto

Jo joo, já tady jen jednou žertem zmínil ono slovo z názvu songu skupiny traktor a můj článek paní Tereza Janků smázla jako propagaci násilí.

0 0
možnosti
MK

Čtveřice vyšetřovatelů promluvila. Kauza Čapí hnízdo

Výbušná výpověď: Čtveřice vyšetřovatelů promluvila. Kauza Čapí hnízdo

vznikla na příkaz Chovance, tvrdí

06/11/2018

(http://ppmagazin.com/vybusna-vypoved-ctverice-vysetrovatelu-promluvila-kauza-capi-hnizdo-vznikla-na-prikaz-chovance-tvrdi/)

Jak se Vám pane autore a další diskutující hodí do krámu tato výpověď policistů?

Mnohým se zdravým rozumem byl úmysl poškodit Babiše jasný, ale důkaz musí dát ti zevnitř - což se právě stalo a jen doufám, že budou "padat hlavy".

Někde v diskusi jsem před volbami do PS poukázal na to, že záměrně byla žádost o vydání směřována až po parlamentních prázdninách; před nimi by to bylo předčasné a tuto úvahu (a nebyl jsem sám) teď policisté potvrzují.

V článku "Babiše moc nemusím, ale co je moc ..... jsem to celé sepsal.

0 0
možnosti
LB

Asi nebude náhodou, že článek, na který odkazujete, vyšel na webu smutně proslulého Marka Přibila, bývalého redaktora MF Dnes. Z té byl v květnu 2017 propuštěn poté, co se na internetu objevila nahrávka, v níž spolu s Babišem Přibil probírá témata chystaných článků na Babišovy politické oponenty. Vzápětí na to se 155 členů redakce MF Dnes od Přibila distancovalo a jeho jednání označilo za neprofesionální a nemorální. Usvědčený výrobce kompra na objednávku je opravdu věrohodný zdroj. ;-D;-D;-D

4 0
možnosti

R^

Jo, ti dva komunističtí papaláši jsou zdánlivě neprůstřelní!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Kukám, že se to už adminům povedlo. Některé vyházeli, druhé otrávali a tak je zdejší přitakávací a souhlasná rozprava obdobou diskuzí na konferencích KSČ. Svorně a jednotně pod heslem Mainstreamáci všech zemí, spojte se. Jen tak dál.

4 3
možnosti
LB

Tak hlavně, že vám slouží paměť a nezapomněl jste, jak to na konferencích KSČ chodilo. My to nevíme, neb jsme tam nechodili. ;-D;-D;-D

7 2
možnosti
JZ

J42a49n 10Z70i67e84g93l16e87r

20. 11. 2018 11:18

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti
Foto

Máte plnou pravdu a mojí karmu.

Jen bych vaší vizi nejasné budoucnosti doplnil o možnost dosud nezmiňovanou a kdybych si jako její prvouvaděč mohl nechat patentovat, tak to udělám, abych jí zabránil.

Zmiňujete totiž možnost budoucího prezidentování Babiše, to je jistě reálná a logická myšlenka. Jenže já se, při stavu demokracie, myšlení a konání v našem společenství, obávám, že Babiš by mohl vykonávat funkce obě, tedy sloučené funkce prezidenta a premiéra. Vím, zdá se to být nemožné, ale teď se u nás dějí věci, které já jsem před nedlouhou dobou považoval za nemožné až vyloučené.

Moc nerad bych měl pravdu, ale s ohledem na původ kapitálu, který Babiše stvořil.....

9 0
možnosti
Foto

A ještě se k tomu hodí být současně předsedou té největší a nejsprávnější partaje. Jako jistý ...

V+W+J Kat a blázen.

0 0
možnosti
AM

A88d82a21m 68M36a12l25ý

20. 11. 2018 10:42

Když vidím poměr lidí na demonstracích na podporu Babiše a proti Babišovi a poměr diskutérů v této věci, zdá se, že levnější a snažší je nakoupit diskutéry.

6 0
možnosti
LB

Kdysi jsem při žehlení měla zapnutou televizi, kde zrovna běžel přímý přenos ze sjezdu KSČM. U mikrofonu stál člověk, který měl na starosti stranický AGITPROP a popisoval soudruhům jeho formy...

Mimo jiné i využívání nejrůznějších forem a kanálů, k dosažení ovlivňování veřejného mínění. V této souvislosti se nabízí otázka, kdo nejčastěji chodí do těchto diskuzí, kdo má tolik času? Mladí, dynamičtí lidé, či lidé v produktivním věku budou nejspíš v menšině.

Dneska zvládne ťukat do klávesnice i osmdesátník, a také exponenti a podporovatelé bývalého režimu či nostalgici starých časů nikam nevysublimovali.

Takže sečteno a podtrženo: Internetové diskuze nejsou a ani nemohou být reálným a objektivním ukazatelem názorů ve společnosti, jejich vypovídací hodnota je mizivá.

9 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy