Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A za tento článek jsem Vám dala včera karmu. Souhlas s tím, co píšete.R^

0 0
možnosti

Trochu pomalu, pane Braune. Islamsky "Caliphat" existoval v plne krase. Mel hlavni mesto, mel "vladu" s jejim vudcem, vybiral dane, podle jejich zakonu soudil (tedy mel i "islamskou justici") a mel rozvinuty obchod s naftou a zbranemi. Mel "konta" ve venkovnich bankach a plne pouzival financni tranksace, o niz jste ani nevedel. Provadel nabory pro sve hnuti, pomoci internetu, reklam a pomoci (filmovych) ukazek jejich prace. (hlavne poprav).

Vypada to, ze VY pouzivate tu "brutalni medialni masaz" vuci nam.

1 1
možnosti
Foto

Máte v tom trochu zmatek pane Limo.

0 0
možnosti

K98a63r55e68l 52J64a33n21d60a

24. 3. 2019 13:25

Jestli vy nejste nakonec hysterka. Kdo jsou tedy ti, kdo stojí v pozadí za tou hydrou? A už ten titulek "brutální mediální masáž". Ještě technická - jestli se tomu říká Islámský stát nebo "frakce na sobě závislých nebo nezávislých skupin" je úplně jedno.

0 0
možnosti
Foto

Koukal jsem se a vse co mám mit jako chlap mám na svem místě. Tudíž hysterka být nemohu

0 0
možnosti

Bohužel, bohužel cítím, že máte pravdu.

0 0
možnosti

Absolutne ! R^ Ta demagogie, propaganda a lez mainstreamovych medii uz hranici s kriminalitou.

2 0
možnosti

R^

Na všech stranách se podporuje rozdělování společnosti na skupiny oddělené nenávistí. Nejen hradní Pán, ale i mnohé strany rozdělují společnost, protože dobře ví: Rozděl a panuj!

Ježíš Kristus nás vedl k úctě k druhému člověku. Ale i k úctě k nepřátelům! To je jediná cesta ke spokojenosti člověka a celých národů! Židé to dobře vědí! A křesťané? Ti se dnes hroutí na všech frontách. A na úctu k Bohu a úctu k druhému člověku nemají čas ani pomyslet!

:-)

1 0
možnosti

Vojenské operace v Sýrii sleduji denodenně už několik let takže bych dnes měl jásat. Opravdu mám radost, na podobnou zprávu nejen já čekám hodně dlouho, koneckonců i samotná závěrečná hajinská operace trvala půl roku, byť se očekávalo max. 2-3 měsíce.

Nicméně autor má tentokrát výjimečně pravdu. Daesh ještě opravdu úplně vojensky poražen nebyl. Okolo 200 jeho bojovníků, byť už bez těžké výzbroje, se ještě pohybuje v oblasti Badie, kde proti nim syrská 3. armádní divize nedávno zahájila vyčišťovací operaci.

1 2
možnosti

Vyjimečně? Autor má vyjímečně pravdu?

2 0
možnosti

Řešit titulky článků na idnes.cz, aktualne.cz nebo lidovky.cz je ztráta času, ale je to Váš čas.

2 1
možnosti

Díky za náhled do problematiky, jen se chci zeptat..

Když píšete:

"Takže lidská civilizace dospěla do bodu, kdy je přímo ohrožena samotná její existence. Nikoliv muslimy, Araby, nebo co já vím Peršany. Ale těmi, kdo si tyto národy a věřící berou za svá rukojmí."

Zdroj: https://martinbraun.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706041

koho myslíte pod tím slovem "těmi"? Ty dílčí teroristické skupiny?

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. I když ony to nejsou skupiny dílčí. Je to dokonale organizovaný konglomerát zločinu, pro kterého je Islám a jeho, řekněme nekompatibilita s ostatními vírami, vhodnou záminkou. Všimněte si například skupiny mimo hlavní proud jménem Boko Haram. Oni deklarují naprostou až fanatickou poslušnost Islámu, jenže se ukázalo, že ti hrdlořezové o samotné podstatě islámu nevědí vůbec nic.

8 0
možnosti

Kromě souhlasu ještě poznámka. Lví podíl na dobytí poslední syrské bašty tzv IS (tuším o 500 obráncích) i mnoha významnějších bašt mají Kurdové. Jak to svět pojme? Nejspíš je ponechá napospas Erdoganovi, bude pokojně přihlížet a nanejvýš občas nějaká aktivistka naaranžuje a vyfotí nějakou krutost, která pak oběhne svět

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS