Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO je hnutí jednoho muže a stále nabývá na síle bez ohledu na to, že ANO se může přehoupnout do absolutního vítězství s vyřazením všech ostatních stran z politiky. To by dobré nebylo. TOP, STAN a Piráti garantují správnou cestu do sjednocené Evropy. Proto se nebojím jejich rozvoje do potřebné síly.

:-)

0 0
možnosti

Taková je česká politická realita. Na jedné straně demonstrace proti předsedovi vlády, kterého občané vůbec nezajímají (viz jeho reakce na první demonstraci) a jeho bandě nul (lepší slovo pro vládu bohužel nemám). Opravdu se numusí líbit lidé, kteři se na nich objevují.

Aa na druhé straně za lepší potraviny z Evropy bojuje komik v červené kšiltovce, který prodává párky bez masa.

Kdyby to nebyla pravda, byl by to námět na seriál.

7 6
možnosti

Jistěže lze premiérovi, vládě...lecos vytýkat, jenže představa, že by tihle Piráti, Kalouskové, Fialové, lidovci ... byli snad lepší, je pro mne úsměvná, vlastně přitom řvu smíchy:-)

16 3
možnosti

Pravda, v obrovském konfliktu zájmů, zahraniční ostudě a trestním stíhání za dotační podvod skutečně "lepší" nejsou.:-/

3 4
možnosti

J40a11n 40H40y80n53e63k

15. 5. 2019 8:06

Drobet či více jsem překvapen pozitivními příspěvky. Jinak diskuse bývá dost vyhrocená. Pan Martin to napsal výstižně a tak nic jiného , než s tím souihlasit.

7 0
možnosti

Napsal to v dobré víře! :-)

0 0
možnosti

Mě zase přijde zajímavé, že tři týdny demonstrací (a ne zrovna malých) a média k tomu odhodlaně mlčí. S iDnesem v čele.

4 3
možnosti

Mlčí?....zřejmě nejste divákem té jejich České televize:-)

8 2
možnosti

J48a18n 32S11o42u62č55e31k

15. 5. 2019 7:14

Myslím, že jste to vystihl naprosto přesně. Ty demonstrace jsou někým živené a organizované a někdo je zneužívá pro svoje vlastní politické cíle. Lidé holt jsou manipulativní a zřejmě ani netuší, že jsou něčími loutkami.

24 2
možnosti

Já s vámi v jádru souhlasím a karma

Současná vláda to nedělá dobře, vlastně jo, její rétorika je dokonalá a i přes prázdnou kasu a růst cen všeho, mimo jiné díky zvyšování minimální mzdy v době ekonomického růstu, díky EET a díky polím plným řepky, namísto brambor a zeleniny, se pořád najde 20% oprávněných voličů, kteří naskočili na vlnu závisti a nenávisti vůči podnikatelům, se jim daří držet u moci.

Jenom se obávám, koho myslíte tím, kdo by to měl "převzít" Vlády minulé nám dokázaly, že to také moc neumí. Ta současná, to je jasné. Koho volit?

ODS, TOP09, ANO, ČSSD, KDU-ČSL, Piráti, a já nevím, jak se všechny ty minulé parlamenntví strany jmenovaly - když se zamyslíte nad základní současnou linií - tedy jde o proevropské, probruselské, proimigrační strany, všechny mají nějaké to máslo na hlavě co se kradení týká, manipulací se zakázkami, korupce, ovlivňování, kmotři v pozadí ...... Tedy, jak zpíval Karel Kryl, "pod střechou velký partaje, se u koryta sejdem", je to jenom ta velká partaj, s různobarevnými kluby a kosmetickými rozdíly. A tedy žádná z nich není a nemůže být schopná přinést kvalitativní změnu.

11 2
možnosti

díky EET a díky polím plným řepky, namísto brambor a zeleniny, se pořád najde 20% oprávněných voličů, kteří naskočili na vlnu závisti a nenávisti vůči podnikatelům, se jim daří držet u moci............co to je za blábol? Proč by 20% voličů volilo AB, kvůli řepce? Logika kojence.

1 1
možnosti
Foto

Jsem volič pana Babiše ale nebude mi vadit když bude nahrazen ve volbách někým schopnějším. Dokonce si myslím,že pan Babiš už má nárok si odpočinout a žít normální život bez ochranky. Zatím ale nikoho takového nevidím. Ti co se nabízí,to ani omylem.

16 1
možnosti

Bohužel , není tady nikdo takový a to jak u ANO, tak u opozice, třeba až team pirátů zestárne , tak se někdo vygeneruje...:-)

1 0
možnosti
Foto

Když Vás pochválím, tak to schytáte od svých příznivců.

Ale, i tak musím napsat, že s Vámi souhlasím a dávám karmu R^

14 1
možnosti
Foto

Pane Petříku , známe se virtuálně už nějaký pátek, takže víte, že nepíši pro své "příznivce" ale píši tak jak věci vnímám já. Pochvala mně samozřejmě těší a kritiku beru jako právo kritika. Pokud se jedná o kritiku podloženou a slušnou, bez urážek a napadání.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS