Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu, jak byste si to představoval, dostali jsme se do bodu, kdy se logicky do voleb žádný příčetný kandidát nepožene, protože nastavené podmínky už jsou úplně za hranou. Je to asi jako kdysi, když VK řekl, utáhneme si opasky a pojedeme vesele dál. Dnes je označen za největšího zloděje. Zkuste hádat, kolik se tak asi najde ochotných kandidátů se takhle "znemožnit". Protože jediné, co by prospělo, by byl kandidát, který by slíbil, že nebudeme rozdávat miliardy, že nebudeme řešit úplně všechny problémy všech a že nebudeme zobat EU z ruky. Nic jiného nás v současné chvíli nezachrání, jenže většina na tohle slyšet nebude, protože si zvykli na sliby se slibují a blázni se radují, co s tím?

1 0
možnosti

P46e57t64r 55S85k79á15c14e78l

25. 5. 2019 23:23

Zdravého rozumu je nám třeba, to je třeba. Třeba začít každý u sebe, chodit vždy k volbám, podporovat strany se zdravým rozumem. Nová generace převálcuje současné politiky, kteří nás za 30 let dovedli tam, kde jsme...R^

0 0
možnosti

Včera chybělo jen to,aby tam promluvil Rittig a Dvořák o nezávislé justici.....;-D

16 4
možnosti

V Praze se pořád za něco demonstruje za protektorátu se v Praze i hajlovalo.

12 3
možnosti

Oni v USA nestávkují, tak je to pro autora atrakce.

2 0
možnosti

Za Tibetskou vlajkuR^;-D. Ale jinakRv

2 1
možnosti
Foto

Tak MY to tady tak pěkně vedeme, daří se nám, všechno je tu úplně OK, a jakási lúza s tím není spokojená a cosi vykřikuje. To je vděk! MY vám dáváme koblihy, českou krajinu jsme provoněli řepkovým kvítím, hnízdo pro čápy jsme postavili, na našich uzeninách si pochutnává celá Evropa ... a tohle máme za to! NÁŠ pan president je s otevřenou náručí vítán v největším státě na zeměkouli, diskuse o jeho státnických činech i projevech plní média zespoda i shora, odměňuje vysokými státnímu vyznamenáními ty nejlepší z NÁS a dokonce sám provedl nádherný pyrotechnický happening, který obohatil naši kulturní studnici. Mám pokračovat?

Pokud někdo neví, kdo je to MY, podívejte se, kdo dal plus pod komentář pana Kesla

dne 21.5.2019 ve 21:52 .

1 11
možnosti
Foto

J76o40s81e86f 40B16á10r16t56a

22. 5. 2019 13:03

Přemluv bábu, to už tu jednou bylo a jak to dopadlo.

7 1
možnosti
Foto

Teď je tomu opačně, bába s dědkem přemlouvají vnuky. Ovšem zdánlivě. Reálně mají působit na své vrstevníky, aby jim ukázali, že i důchodce může volit Piráty.

1 1
možnosti

Nebudu to celé komentovat; jen dva postřehy: na ulici se dá jen těžko porcovat státní rozpočet a vždy platí - když někomu přidáme miliony, jinému je musíme vzít. A ten druhý: když někoho hodně opakovaně zařádíme mezi grázly, estébáky, zloděje a já nevím co ještě, máme-li alespoň trochu sebeúcty, nemůžeme takového zvát ke kulatému stolu, jak to p. Minář učinil!

9 1
možnosti
Foto

On to ví, proto to dělá ;-)

3 1
možnosti

J15a19n 60N75o67v52á18k

22. 5. 2019 12:40

Tak koho volit, aby to tuhle skupinu lidí co nejvíc naštvalo?

Babiše, Okamuru nebo komunisty? :-)

8 5
možnosti

V tom případě kohokoli. Chceme - přidat, potom Babiše.

4 1
možnosti

Je docela zvláštní, že všechny demonstrace v zemích V4 se podobají jako vejce vejci - ať jsou to demonstrace v Maďarsku, Polsku, Slovensku či v Čechách - nejdříve záminka (jakákoli - a ta se vždy najde), pak se tato záminka pořádně nafoukne, následuje uspořádání demonstrací, které se nesou vždy v duchu hesel "chceme zachránit demokracii" či "EU si rozvracet" nedáme". Mává se přitom vlajkami EU a účastníci se etablují téměř výhradně z těch, kdo poslední volby prohráli. Tedy příznivců tzv. liberální demokracie, kteří se pasují se na nositele té "jediné správné pravdy" a kteří neskrývají ochotu podřídit tomu "správnému náboženství" všechny občany ve společnosti. Ale budiž, demonstrovat je jejich právo. Je jen otázka, zda se jedná opravdu o "spontánní akce" nebo akce řízené. Není totiž tajemstvím, že V4 leží Bruselu pěkně hluboko v žaludku, takže pochybnosti tu vždy budou.

Pokud se však podíváme na protivládní demonstrace v tzv. liberálně demokratických zemích - Německo (např.Chemnitz), Francie (Paříž), Španělsko (Katalánsko), je jejich společným jmenovatelem násilí doprovázené provokacemi a brutální dehonestační kampaní ze strany masmédií. Účastníci demonstrací ve Francii a Španělsku jsou rozhánění za pomocí střelby gumovými projektily, mláceni obušky, používání vodních děl je běžné, zatýkání taktéž. V Německu se používají sofistikovanější metody - nasazení bojůvek z Antify či řízenými provokacemi (kdy příslušník Antify hajluje před kamerami, což se následně využije k očernění občanů z podpory neonacismu). Za posledních rok zahynulo při těchto demonstracích minimálně 11 lidí, raněných (mnozí z nich těžce) jdou k tisícovce.

Pokud si mohu vybrat, zda chci žít v režimu, kde lidé mohou v klidu demonstrovat a ozbrojená moc proti nim nezasáhne (země V4) nebo v zemích, kde jsou proti demonstrujícím nasazovány ozbrojené síly s gumovými projektily, pendreky, těžkou technikou, lidé jsou při protestech zabíjeni či zraňováni, tak volím první variantu.

PS: nejsem volič Babiše

14 6
možnosti

Proč srovnáváte dva druhy přístupů k demostracím v rámci EU? Tady přece jde jen a jen o Babiše, o tom, že je to bývalý agent, o jeho jednoznačně podvodně vylákané dotaci atd. atd. a dále o tom, že všechny jeho kroky kolem justice jsou přípravou na jeho zproštění viny. Ta co je nám v tomto světle po bitkách žlutých vest v ulicích Paříže????

4 9
možnosti

J22a92n 96H20y27n62e56k

22. 5. 2019 11:19

Jaká neziskovka vlastně tu demonstraci organizovala? Kdo to platí?

20 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS