Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Myslící lidé odmítají podivné figurky, které byly zvoleny, ale co s tím? Občanská společnost zdvihá hlavu a to je dobře, kritizuje, ale na víc nemá. Oba dva jsme si sami zvolili. Občanská společnost se musí zamyslet nad tím, jak vychovat naše občany tak, aby dokázali rozpoznávat kvalitu. Moudří redaktoři dělají, co mohou. Ale oni mají svoje nohsledy, kteří je udržují u moci, protože udržují v šachu nepoznání celou naši společnost. Co s tím? Pokud našim občanům bude stačit vepřo-knedlo-zelo, pivo, nějaká ta kobliha a odpadky v uzeninách místo masa a budou odmítat myslet, tak se nic nezmění. Jen jedna figurka nahradí jinou figurku. A to je málo!

Jedno je však na naší občanské společnosti přínosné a zaznamenávám velký posun vpřed: Oragnizátorům vadí ohrožení demokratické dělby moci, ke kterému dochází v Polsku a Maďarsku, a staví se za svobodu justice. To je velký pokrok v našem myšlení!

:-)

2 12
možnosti
PV

Panenko skákavá... a tohle všechno máte opravdu z vaší hlavy?

9 3
možnosti
SB

Jen volby rozhodují, žádné demonstrace. Přijďte k volbám.

25 0
možnosti
RS
IN

Lidé vyšli na náměstí, jsou nespokojení, frustrovaní ze současnosti, ale panu Babišovi to prý nevadí, zvyknul si, prý máme přece demokracii. V r. 1989 bylo heslo " koruna za marku" a kde jsme dnes ? Tenkrát si všichni přáli konec jedné strany a nyní jich máme, že? Chtěli jsme nový systém - kapitalismus, tak ho máme. Jen je smutné, jak dopadly naše prosperující podniky, zisky z nich plynou do ciziny Občané se chovají stádně, až budou volby, buď budou zase volit stejně, nebo apaticky zůstanou doma.

1 8
možnosti
JN

Ty podniky ovšem neprodal Babiš, ale ODS ve spolupráci se sociální demokracií.

13 0
možnosti
ZD

Slušný popis. Dík.

3 1
možnosti
Foto

Divím se, že tu demošku nepořádali na Letenské pláni, když byl tedy takový zájem.

15 0
možnosti
RR

Bankrotář Nedvěd určitě vylezl z maringotky kvůli krásným rozzářeným očím demonstrantů. To si může myslet jen vysmažené sluníčko.

19 1
možnosti
MR

Kolem roku 2012 se děli mnohem horší věci ...

Ústavní soudkyně k průvanu po Pospíšilovi a budoucnosti Bradáčové

10.7.2012 6:38

V současné době probíhají v médiích debaty o tom, jaké pravomoci má Nejvyšší státní zastupitel Pavel Zeman, zda má právo si vybrat své spolupracovníky a jak si vůbec představuje hierarchii státního zastupitelství nový ministr Pavel Blažek. ParlamentníListy.cz požádaly o stanovisko bývalou ústavní soudkyni a nyní kandidátku do Senátu za SZ Eliškou Wagnerovou.https://www.parlamentnelisty.sk/spravy/Ustavni-soudkyne-k-pruvanu-po-Pospisilovi-a-budoucnosti-Bradacove-238801

5 0
možnosti
DR

Tak kavárna si včera opět zakřičela a jede se dál.

23 1
možnosti
OK

O77t62a 59K91i89n95c

22. 5. 2019 0:26

Myslím si, že v diskuzi jsou tři skupiny lidí, a to ti, kteří nevidí, kolik lidí se na Václavském náměstí sešlo (měli by navštívit oční kliniku), další skupina, která ráda přehání a říká, že se jedná o demonstranty placené například nějakým Sórosem (nikoho takového neznám) a potom zbývá skupina, která to bere jako, že se sešli lidé, kterým se něco nelíbí. Stejně rozhodnou až příští volby.

11 5
možnosti
Foto

Já tedy Sorose znám, respektive vím o něm ale na druhou stranu není mi moc jasný důvod, proč vzbuzuje takové emoce. Pravda ale je, že po tom moc nepátrám. K těm demonstracím jsem se vyjádřil dvakrát a napsal jsem své stanovisko. Zkráceně takové, že jsem rád že lidé dávají najevo svůj nesouhlas a nespokojenost ovšem že organizátoři mně moc o své upřímnosti zatím nepřesvědčili. Ovšem není to jejích povinnost. Já bych si jen přál, aby z politiky zmizeli ti, kvůli kterým se takové demonstrace organizují.

4 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy