Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Máte pravdu organizace se povedla a bylo vidět že hlavní protagonisté jsou nervózní, nemají s tak velkým davem zkušenosti a i tak to s pomocí pokynů z pódia zvládli dobře. Projev na začátku nebyl příliš přesvědčivý, ale hosté tomu výrazně pomohli. Bylo vidět, že ne každé téma bylo pro všechny zúčastněné, ekologická vložka byla trochu radikálnější než shromáždění čekalo, ale to jako celek splnilo účel. Totiž se jasně ukázalo, že lidé jsou ochotni přijet z velké dálky, aby byl jejich názor slyšet. Zviditelnila se změna myšlení ve společnosti, lidé již masově chtějí rozhodovat o svém životě sami, sami se o své blaho přičinit a nechtějí si ho nechat ukrást. Je to rozdíl proti těm co spoléhají na vůdce a blahořečí ho za milodary co jim shora posílá, tohle nám bohužel zanechali v hlavách komunisti a pro mnohé je těžké se toho zbavit.

6 1
možnosti
AL

Petr Korecky 23731

Musím se Vám omluvit, protože jsem Vás měl zařazeného jako někoho, kdo reflektuje jen názory mainstreamu. Váš dnešní blog mi připomíná odvahu obyč.amíků, když jsem tam pobýval.

---------------------------

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale Petr to napsal za mě. A lépe.

Karma.

3 1
možnosti
PN

Také zajímavý náhled na věc. Mě přišel pan Minář vcelku v pohodě, snad kromě toho vyprávění o SMS, na jejímž základě to rozjel. Přišlo mi, že na něm vidím takový úžas, pokoru a sem tam dojetí.. Hlavně se mi zdálo, že zástupci Milionu chvilek neuhýbají od tématu, proč svolali ty demonstrace a i ten v závěru přečtený, tuším pětibodový manifest byl pěkný a podle mě rozhodně stojí za zamyšlení (ať už byl opsaný z nějaké knihy, nebo ne) Jen jsem nepochopil vystoupení pána s omezenou schopností pohybu. Mezi přáteli mám rodiny, které se bohužel potýkají s identickým problémem. Dodnes nemohou zapomenout lidumila Drábka, který rozbil to, co alespoň trochu fungovalo. A vystoupení umělců? Myslím tím ty, co si brali mikrofon jeden po druhém. Tak ti tu demonstraci podle mě zcela zbytečně dehonestovali..

3 2
možnosti
JP

Mimika M.Mináře je zcela pochopitelná. Organizátoři se vystavili nemalému riziku, že akce nevyjde podle předpokladů, vzhledem k tomu, že se ty předpoklady naplnili, je zcela normální, že hlavní protagonista svým neverbálním projevem to uspokojení projevil. Také bych nevyčítal organizátorům, že demonstrace jsou realizovány profesionálně. Mají na to peníze od samotných demonstrantů, je proto jejich povinností odvést profesionální práci. Kritický bych byl vůči tematické roztříštěnosti (hlavním tématem má být obrana demokracie a právního státu) a nejvíc vůči atmosféře nepolitické politiky, vyčuhující jako sláma z bot v koncepci demonstrací. Distance od politiků je nesmyslná, demonstrace jsou součástí politiky a řešení mohou provádět pouze politici. Proto jim patří místo na pódiu. Ignorováním tohoto aspektu hrozí, že akce vyšumí do ztracena a způsobí další demotivaci občanské společnosti, kterou se nyní podařilo aktivizovat.

4 2
možnosti
MR

A je proč, kdo sleduje ten vývoj, tedy odstup mezi demonstracemi, a když se podívá třeba do Francie, zde platí kuj železo do kuď ... Dále že v podstatě udržuje při životě dva projevy, jež vznikly v určitém času a stavu doby a mezi tím se situace mění,neřeší kořeny, dále že zde není plán B a C. Proč tam nemá ČSSD jež vydírá vládu a zadlužuje náš stát a budoucí generace, nebo to že mladí studenti nemají na koleje a nebo nemají kde bydlet a jak získat byt pro rodinu. Navíc Další demonstrace až v listopadu. To bude jeho účet zahálet ? Pak když sledujeme jak se dnešní generace nálepkují, třeba : za influencera označujeme člověka, který ovlivňuje významné množství lidí.... Nevím, nemá to hlavu (vlastně má) ale nemá to patu ...

1 1
možnosti
LB

Předpokládám, že teď až do 16. listopadu to bude na regionech, aby se opět nemluvilo jen o "pražské kavárně". Jestliže regiony dokázaly zorganizovat demonstrace ve 313 městech a obcích, tak věřím, že dokážou adekvátně reagovat i na aktuální politickou situaci.

Organizátoři Letné to řekli jasně - angažovat se může každý v místě svého bydliště. Určitě je mi sympatičtější, když někdo zahájí své (případné) angažmá v politice tím, že se aktivně zapojí do místního dění, kde je na očích veřejnosti, než když vstoupí do politické strany či hnutí, které jsou momentálně v kurzu a když se přestane dařit, plynule přejdou do jiné.

Stačí si vzpomenout, kolik dnešních členů ANO bylo v minulosti členy ODS či ČSSD... o KSČ nemluvě...

4 0
možnosti
JH

Asi tak nějak funguje pud sebezáchovy:-)

3 1
možnosti
RP

Souhlasím s Vámi, tentokrát jsem si projevy poslechla a mám také dojem, že se opájejí úspěchem, daří se jim čím dál lépe i finančně. A bude ještě díky příspěvkům Babišovych odpůrců určitě ještě víc. Nevím zda až to zabalí dají něco na charitu nebo budou hoši trochu zajištěni.:-) Prohlašují, že nechtějí vstoupit do politiky přitom by to mělo být logické, když cítí takovou podporu. Jenže to už je jiná, mít zodpovědnost za zemi ..takhle můžou jen vykřikovat.

7 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Při vší úctě pane Braun k Vašim předešlým blogům, podívejte se kdo s Vámi souhlasí.

Trochu mi to zavání takovýmto jásemvámtoříkalstvím.

Pro ty ostatní (to od Vás opravdu nečekám) chybí jen vytáhnout Sorose a zmínit Kalouska.

Myslím, že tím snad nechtěně, přispíváte protiofenzivě.

8 1
možnosti
JJ

J41i19ř30í 53J98a11n97d61a

25. 6. 2019 9:14

Ano. Komu tím prospějete? Druhé straně?

1 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy