Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I72v89a65n 70M75i93n59á46ř

11. 8. 2019 16:22

Je jen otázkou, zda autor tímto ostentativně nesmyslným prohlášením - židovské komunitě spíše neškodí. Je, bohužel, známý i rub semitizmu - který vylučoval Židy z běžného společenského života v Evropě - již od ranného středověku. Z historie známe bezpočet vyprovokovaných a .. v jakýchsi vlnách - stále se opakujících pogromů.

Není třeba (obzvláště v omezeném prostoru diskuze), tato fakta opakovat, stejně tak, jako se bláhově domnívat - že novodobá společnost je od protižidovských averzí zcela a jednoznačně oproštěna.

Těžko však odhadnout, do jaké míry lze autorovo prohlášení považovat - jen za hloupé - nebo záměrně provokativní.

1 3
možnosti
Foto

Pane Mináři, vy zřejmě žijete v nějakém vakuu, jinak byste nemohl napsat podobný nesmysl. Pravdou je opak toho co tvrdíte. V dnešní společnosti závratnou rychlostí roste nenávist vůči Židům. A je nutno dodat, že nejen vůči nim, ovšem Židé to v Evropě pociťují velice silně. Francie, Německo, Británie, Holandsko, tam všude jsou Židé terčem útoků a je jen otázkou času, kdy k tomu dojde i v Česku. Ostatně, soudě podle některých diskutujících k tomu daleko opravdu není.

3 0
možnosti

I73v94a68n 88M48i36n26á58ř

11. 8. 2019 18:29

Pane Braune, upřímně řečeno, Váš článek mě dost popudil. Proč tedy nejste adresnější právě vůči státům, které z antisemitizmu podezíráte? Proč mám z Vašeho článku neodbytný pocit, že musíme být poučováni v tomto směru právě my - Češi, kteří jsme tradičně a kulturně s Izraelem spjati. Přesto tvrdím, že Vaše prohlášení :"Jsem pro Izraelský a pro Židovský fanatik - a kdo je víc?" je nabubřelým prohlášením, které pro mnohé naše spoluobčany znít tak sympaticky nemusí. Abych se vyjádřil zcela jednoduše, Váš káravý tón dopadl na zcela mylnou adresu.

3 2
možnosti
Foto

Pane Minari tohle je blog. Zde soukromé osoby vyslovují své názory. Ctenari maji možnost číst ci necist. Je na každém co udělá a jestli pochopí co autor napsal. Vy jste nepochopil ani nazev nemohu tedy čekat ze byste pochopil celý obsah včetně vysvětlení nadpisu v závěru blogu.

2 0
možnosti

I16v58a95n 34M18i89n41á10ř

12. 8. 2019 6:56

Pane Braune, na Vašem blogu není opravdu nic tak světoborného co by se nedalo pochopit. Zneužíváte jen politování hodný fakt genocidy a utrpení Židů k tomu, abyste pod negativní postoje vůči nim - ve svém skutečném fanatismu - zahrnul doslova kdekoho.

0 1
možnosti
Foto

Ano můj blog opravdu neni nic svetoborneho. Ale je můj a ja jsem alfa a omega. Proto píšu a budu psát tak jak chci já a ne někdo jiný

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy