Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D23a80v52i83d 19H75o22r12á51k

20. 8. 2019 11:45

Jak píše a upozorňuje níže p. Mahovský na trapas přední izraelské dámy, tak si vzpomínám, že jste se nedávno (16/8) v článku s úderným titulkem "Správný postup Izraele" rozplýval nad trapárnou, kterou se tato polopouštní krajina snažila zabránit vstupu na své území dvěma členkám Kongresu USA a hrdě to hlásala spolu s Vámi do celého světa.

A že za pár dnů, své rozhodnutí v poměrné tichosti stáhla a povolení vydala. Nicméně ona dáma se jim na toto oprávněně vykašlala. Ale o tom je již jakési ticho po pěšině, a ani Vy jste se již nenamáhal obsah tohoto původního Vašeho zde tak honosně zveřejněného provolání uvést aktualizací na pravou míru v souladu s nastalou situací.

0 1
možnosti
Foto

Pane Horáku, poměrně sprostě lžete. Ve vámi citovaném článku jsem jasně v odstavci uvedl, že pokud ta bytost / není to dáma ani omylem /, požádá o humanitární viza, tak její žádost bude zvážena. O tom že je nakonec dostala, že slíbila že bude postupovat podle izraelských zákonů a že si to nakonec rozmyslela, zde psal vážený pán kolega Stejskal a tuto situaci popsal přesně, takže nevím co bych k ní měl ještě doplnit. Rozhodně nebylo žádné ticho po pěšině.

A je zajímavý váš názor, že se oprávněně vykašlala na návštěvu své 90.leté babičky, o kterou tolik stála.

1 0
možnosti
MK

Základní otázka: patří takový nekompetentní člověk do vlády???

A od toho se vše odvíjí - omílat jména těch u vesla je zbytečné.

0 1
možnosti
MM

Jen by mě zajímalo, jak jste dospěl k radikálnímu názoru, že dotyčný je nekompetentní býti členem vlády.a podle čeho tak soudíte.

Já si třeba myslím. že P.Šlechtová nebyla kompetentní k funkci ministryně obrany a přesto byla jmenována.

4 0
možnosti
RP

Pro mě která tu žije představa Trikolory ve vládě není vůbec noční můra. Zajímalo by mě proč je to tak už dopředu pro autora članku . Mladý Klaus není žadny podrazák, minulost čistá, je inteligetní. Je dost času k volbám uvidíme jak se nová strana projeví.

1 2
možnosti
Foto

Mladý Klaus není podrazák? No, máte svérázné představy o morálce.

2 0
možnosti
AM

Konec pseudokauzy a pseudokrize. Blogeři už to svými nenávistnými blogy neudrží dlouho při životě.

Autore, nechápu proč jako milovník Izraele jste nepřiložil video z toho trapasu na Ukrajině ? Nebo že byste to jako znalec Izraele vysvětlil ?

2 0
možnosti
DR

Možná bude házení chleba nyní takový nový politický a demokratický zvyk.

0 0
možnosti
JH

Chápu, že je autor alergický na Zemana a Babiše, ale tohle je přeci jen další ostuda především ČSSD:-)

5 0
možnosti
AM

A20d20a48m 34M41a64l36ý

20. 8. 2019 9:17

Kdo tam to jméno prezidentovi na hrad přinesl?

Kdo si ho postupně zase sroloval a nacpal zpátky?

Prohrává zde Babiš.

3 1
možnosti
KM

Jó, pánové z toho Lidového domu si uvědomili, že pokud by odešli z vlády, tak by se napříště už ani do Sněmovny nemuseli vetřít a tak Papáček místo aby si stál s celou tou bandičkou za svým, tak stáhl ohůnek, jak je konečně tradiční, a život poběží dále

...i bez nějakého Čamrdy.

1 0
možnosti
Foto

A kdo je to prosím Čamrda?

3 0
možnosti
LH

Nejvíc mě ovšem pobavili odborníci v diskuzi ČT kde vyprávěli že Smarda neodstoupi a dedukovali X scénářů co to přinese a za hodinku bylo vše jinak :-)))

2 0
možnosti
Foto

Prostě je nenapadlo, že kdosi Šmardovi sdělil, že pokud neudělá to a to, tak bude to a to. Nedělám si iluze, že to proběhlo jinak a že to má Šmarda z vlastní hlavy.

2 0
možnosti
Foto

Tak se Zemanovi pomsta povedla a srazil ČSSD až na úplné dno. Jenže to už udělal několikrát. Půjde to ještě níž. Co bude dál? Než ČSSD zase na ministra kultury někoho navrhne tak půjde požádat o laskavé svolení s nominantem našeho moudrého prezidenta, aby si zase nenaběhla. A ten bude slintat (tentokrát obrazně) blahem.

4 1
možnosti
Foto

Musíme navenek působit jako neskuteční magoři. Máme tady presidenta, který rozhoduje, koho pustí do vlády a koho ne (kritérium je samozřejmě mazlavost kandidáta vůči hlavě státu). Pak je tady ještě premiér, který nejprve nese jméno kandidáta své koalice na Hrad, aby za pár týdnů prohlásil, že s tímhle člověkem nikdy....

Kdyby to nebylo k zblití, bylo by to směšné.

8 2
možnosti
LH

ČSSD navrhovala Netolickeho, to nevymyslis :-))))

0 0
možnosti
DR

Jo, blázinec skončil. Ale mohl skončit daleko dřív, pokud by to Šmarda namísto těch trapných výmluv na stranu a Hamáčka zapíchl dřív. V politice žádné "my trváme" nemá naději na úspěch.

2 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy