Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Po pročtení dosavadní diskuse bych měl nějaké poznámky ...

Netuším, jestli je 7,5 roku dost nebo málo. Jde o to, aby se soud postaral o to, aby dotyčný podobný čin už nikdy nezopakoval. Je to nemoc a tu je třeba léčit ! (nemyslím tím kulku)

Současně si myslím, že soudce nemá moc velkou představivost a soucítění. Myslím tím, že si nedovede představit, že by se to stalo jemu v době jeho dětství nebo některému z jeho dětí ;-€. (nesnažím se tím stupňovat nenávist) Prostě JEN odsouzení do vězení NENÍ asi správné řešení.

Dále si myslím, že by dotyčný nemocný člověk měl hradit celou následnou lékařskou a psychiatrickou léčbu (včetně dopravy). Státu je to vpodstatě putna, protože stát nemůže být viník ;-(.

Omluva rodičům nebo oběti v podstatě moc neznamená. Upřímnost může být hraná, protože to asi má vliv na délku trestu. Nemohu soudit, u omluvy jsem nebyl.

Je to jen úvaha ... Možná informace o nucené léčbě zůstaly jen v soudním spise :-/.

1 0
možnosti
Foto

Myslím že v africe mají zrovna přesně pro tento trestný čin dle mého adekvátní trest (měl jsem možnost vidět video z exekuce), nabodnutí na tenkou tyč do téhož otvoru a postavení tyče do svislé polohy. Rozhodné se s pachatelem necrcají 7,5 roku. Je celkem jisté, že u pachatele dochází okamžitě k nápravě a recidiva je vyloučena....

0 0
možnosti
Foto

Pane Buriáne, nedělám to rád, a vůbec to nedělám, s výjimkou jednoho mého personálního trolla často, jenže tentokrát jste silně přešlápl a tak jsem váš komentář smazal. Nemám problém vám odpovědět stejnou mincí, tedy urážkou, tak jak to děláte vůči paní Krusic a mně vy. Jenže tento blog nebyl o dr. Rathovi ale o věci daleko závažnější a to že to nejste schopen pochopit neznamená, že budu vaše výpady tolerovat.

0 0
možnosti
PB

P59e65t91r 44B50u69r28i95a24n

18. 10. 2019 4:04

Pokud budete i nadále tvrdit (v případě Ratha), že přijetím oněch úplatků nevznikla nikomu žádná škoda, nemá vaše inteligence pro mne valnou hodnotu a vaše mazání mých faktů mne opravdu netrápí.

0 0
možnosti
TN

A co potom desetitisíce obětí největší pánbíčkářské pedofilní sítě na světě, kde se téměř nikdo "dobrovolně" neomluvil ani nepřiznal, všichni zůčastnění tyto kriminální činy kryli a dodnes kryjí navzájem a o nějakém vězení nemůže být řeč. Přesto došlo alespoň v zemích jako USA, Austrálie, Německo atd. k jistým hromadným mimosoudním kompenzacím, potvrzujících jejich vinu. Paradoxně Polsko o této sebránce natočilo i několik vysoce kritických filmů (dokumentů).

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/A190730_202922_domaci_kuce

1 0
možnosti
JH

Když jste takový pan spravedlivý, tak si počkejte až vyleze ven a můžete ho zlynčovat. Na to ale nemáte, vy jenom umíte psát blbosti.

0 3
možnosti
Foto

A že ty blbosti čtete? To nemáte nic jiného na práci rozumnějšího? Anebo jste masochista?

2 0
možnosti
JN

J70i45ř65í 46N81o64v36á13k

16. 10. 2019 13:15

Pochopte už prosím konečně systém fungování trestních sazeb. Maximálně 12 let znamená, že když dojde k tomu nejhoršímu v rámci dané sazby, tak je uděleno 12 let. Jestliže chcete tvrdší tresty, napište svému poslanci ať horní sazbu zvýší třeba na třicet.

1 1
možnosti
Foto

Pochopte už prosím konečně, že já psal o něčem úplně jiném

1 0
možnosti

Právě proto soudí soudce a ne dav. Tresty jsou dané zákoníkem, odsouhlasené a jsem si na 99 % jistý, že podobné jsou i v jiných státech světa.

Co se výše trestu týče, je správné 7 let? 10 let? 20 let? Ve skutečnosti, něco jsem si stanovili a dodržujeme to. Ale reálně nedokážeme určit správný trest. Je to subjektivní. Proto dáváme tresty objektivně, podle norem.

Co se polehčujících okolností týče, ten člověk je nemocný. Proto polehčující okolnost. Můžeme se bavit o tom, že takto nemocný člověk by měl být izolovaný, pokud není léčený. Klidně odsouhlasím doživotí, pokud nebude souhlasit s kastrací a doživotním braní léků. Ale nemá cenu se bavit o tom, jestli 7,5 je málo a 7,6 už je dostatečných. To neposoudí nikdo.

2 3
možnosti
DV

D70a73v55i68d 47V89l71k

16. 10. 2019 9:20

Skvěle napsánoR^

1 0
možnosti
BK

Ráda bych upozornila na to, že tím, kdo do diskuze vnesl jako příklad MUDr. D. Ratha - v souvislosti se zamyšlením se nad výší trestu za znásilnění dítěte - jsem byla já, nikoliv pan Braun. Adresujte, milí diskutující, tudíž případná invektiva a scestné úvahy pouze na mou hlavu, nikoliv na hlavu pana Brauna. Děkuji.

1 0
možnosti
PB

P98e89t75r 54B37u80r91i91a24n

15. 10. 2019 23:32

Souhlasím, karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy