Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, jo, komunisté jsou v kurzu ... (schází zvrací smajlík) a karma.

10 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

J37a94n 92Z49i75e71g17l94e72r

29. 10. 2019 15:01

Zasloužená karma R^:-)

8 0
možnosti
MB

Stále nechápu, co je zde popuzujícího a k nepochopení ? Po datu 21.08.1968 prostě prudce vzrostla Dopravní nehodovost. Začínám věřit, že i nebohá Milada Horáková se srazila se Spartakem Heliodora Píky. Prostě Žiguli a Moskvičové se pak skutečně přemnožili, cesty zahltili a startují svá obstarožní rudá vozidla dodnes ! Kam chtějí dojet netuším, každopádně je s nimi na cestách nebezpečno ! .. :-)

13 0
možnosti
OP

Na rozdíl od vás podobné výroky komančů vítám, protože otevírají hlavně mladým oči, a že je otevírají, je vidět na klesajících preferencích této zločinecké strany

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den paní Pavlíková. Obávám se, že nemáte pravdu. Klesající preference této zlo bandy není, podle mně, dána prozřením mladé generace, ale faktem, že tvrdé jádro odchází vzhledem k věku do horoucích pekel a střední generace se nechala nachytat koblížkem Babišem. Mladá generace, a je to i vina nás, jejích rodičů, bohužel vyrůstá v nevědomosti, lhostejnosti a apatii - ne nepodobné té z let 70. a 80. kdy vládlo heslo No future. Dnes je pouze novelizováno do podoby " po nás potopa"

15 0
možnosti
Foto

Všechno bych bral, ale nechápu ta slova o urážce těch obětí. Není rozdíl být zastřelen, nebo převálcován sovětskou vojenskou mašinérií.

0 5
možnosti
MJ

KSČM svým chováním a jednáním neustále dokazuje, že je to zločinecká organizace.

26 0
možnosti
JS

Výstižný článek. Jsou to takoví slizcí hadi, tváří se nevinně, všelijak se kroutí, ale jak se jim objeví příležitost, zaútočí. Omlouvám se hadům. A ty jejich kámoše z východu (je zajímavé, že i když je tam teď tvrdší kapitalismus, než na západě, pořád jsou to jejich největší kámoši) a jejich bratrskou pomoc asi nejlíp už tenkrát oslovil Karel Kryl: "Balšoje vam spasibo bratja zachvátčiki, spasibo balšoje. Nikagda nězabudněm. Nikagda." Mj. i proto, že nikagda nepřestane existovat riziko, že by se z nich mohli stát zase zachvátčiki.

19 1
možnosti
MK

Mě baví, jak si tady každý druhý bere do úst Kryla.

Jenže, pane, Kryl z polistopadového vývoje u nás byl tak nešťastný, že se uchlastal. A já bych vsadil boty, že kdyby Kryl dnes ještě žil, tak by teď říkal věci, které by si naši současní vždy-prozápadní svazáci za rámeček nedali.

Alespoň si přiznejte, že ta okupace Varšavské smlouvy opravdu neměla moc obětí - a že se většinou jednalo jen o opilecké excesy pár vojáků.

A taky by bylo dobré si přiznat, že ta okupace proběhla se souhlasem drtivé většiny naší tehdejší vládní třídy - a naši komouši zůstali u moci i po okupaci (a Sověti do československé vlády nevstoupili). Takže se z určitého pohledu opravdu nejednalo o okupaci v plném slova smyslu.

- tím nehájím sovětské komouše (jen píšu, že nic není černobílé).

3 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy