Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeden společný účel je držet mimo malé strany a jinak je to s na objednávku zfixlovanými průzkumy jako s billboardy - sice velkým stranám nic moc pozitivního nepřinesou, ale jejich absence jim naopak uškodí, protože všichni ostatní to mají.

0 0
možnosti
Foto

No jedna věc je na nich zajímavá, a vlastně dobrá. Andrej Babiš, přesto, že rozhazuje státní peníze plnými hrstmi, aby si koupil nové voliče, je stále na těch svých třiceti procentech. A teď mu navíc vypadli dva koaliční spojenci.:-)

4 5
možnosti

J21a95n 44H30a40r63v57a87n

11. 11. 2019 11:07

- Kdyby jen na těch 30%, ale on je s 52% nejpopulárnějším politikem a to si ještě od léta polepšil, viz Novinky.cz. Že by tu bylo tolik spokojených důchodci a důchodkyň ;-D?

5 2
možnosti

Prozraďte pane, účastníte se voleb v ČR?

2 2
možnosti

J96a37n 35H60a39r53v39a40n

11. 11. 2019 10:28

Pán je za mořem, tak ví všechno lépe. Dříve nám radili, ba i příkazovali, z Moskvy. ;-D

3 3
možnosti

Určitě dobře vybrané téma na téma volebních průzkumů jako takových a velmi dobře položená otázka k čemu vlastně ty průzkumy slouží. Škoda jen, že to velmi kazí ty osobní pocity koho já jo a koho já ne.

Jen nerozumím té Becherovce, poněvadž pokud vím tak Zeman Becherovku na rozdíl od slivovice vůbec nepije. Ale tuhle ptákovinu u nás šíří více lidí.

5 7
možnosti

Ale on pan Braun nikde nepíše, že má na mysli pana Zemana.

jeho větě: "Z poslední doby vidíme, že v Česku k tomu stačí becherovka, tlačenka a bodrá mluva a jasný pohled, aby se mohl jeden stát presidentem." lze taky rozumět tak, že naráží na spolumajitele bechrovky pana Schwarzenberga, který jak známo proslul určitou lidovostí svého projevu a chybělo docela málo k tomu, aby se stal prezidentem. Zde bych ještě doplnil, že někteří voliči jsou podělaní ze šlechtického původu. Ale naštěstí takoví netvoří většinu.

1 12
možnosti

A93l47e92š 15N13o27v43á77k

11. 11. 2019 7:24

zatím se zdá, že k tomu stát se presidentem stačí dobře střižený plnovous a celoživotní vojenská kariéra...

3 5
možnosti
Foto

To je tak, pravice tak dlouho šetřila na důchodcích a tak upravovala minulost, až se od ní důchodci odvrátili k novým stranám. Ty předvolební průzkumy jsou publikovány hlavně proto, aby si jednotlivé agentury udělaly reklamu a aby byla čeřena poklidná hladina. Z tohoto pohledu je fakt zajímavé, že chvilkaři svými demonstracemi nepohli veřejným míněním ani o píď, ba ani milimetr. No a Paroubek byl jenom příliš upřímný, když prozradil, že se řídí výzkumy veřejného mínění. A musím pochválit CVVM, že alespoň z hlediska trendů jejich výzkumy dávají relativně celistvý obraz, např. jak stoupenci které politické strany pijí pivo. Všechny ty výzkumy mají jenom jeden zádrhel, odráží posuny v názorech nikoliv respondentů, ale tazatelské sítě, která tak z jedné třetiny šilhá po lepší minulosti. Dobře už bylo.

2 4
možnosti

Kdysi jsem četl na podobné téma studii tuším od pana Mácy z UK, podtext byl jasný ovlivnit názory voličů a tak i průzkumy beru a nemám s nimi příliš problém. Co mě ale mrzí jako milovníka klasiků, že se i v tomto smyslu zneužívají (falešné) citáty. A jde o citáty významných a respektovaných osobností např. Winstona Churchilla, Karla IV. či Jana Wericha, které mají propagovat či potlačovat určitý ideologický názor.

3 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché... Ty výzkumy do nás cpou horem dolem jen pro to, abychom viděli, jací jsme tupci, že ANO od nás pořád dostává nejvíc hlasů a abychom to do příštích voleb změnili. Což se ale zřejmě opět nestane...

2 1
možnosti

Hodně lidí z "dolních deseti milionů" (a nejen těch) si myslí, že odstřelení Babiše a výměna za piráta s dredy či kňourajícího Fialu žádné plus nepřinese. A dokud Babiš přidává a roste počet důchodců ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy