Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Svobodo, vy jste tady předložil dlouhou řádku, na sobě naprosto nezávislých událostí, které ve své podstatě s uprchlickou krizí nesouvisí. Já se budu opakovat, což dělám nerad ale nemohu jinak. Jsem zde na blogu jediný, kdo má v profilu napsáno, že je islamofob. Přestože mnozí rádoby "souvěrníci" toto slovo nepoužívají a alibisticky se tváří že oni jako že ne. Já islamofob jsem a netajím se tím. Proto je naprosto nemožné, aby mi kdokoliv mazal v této otázce med kolem pusy. Vím o Islámu vše co je potřebné. Stejně tak vím dost o uprchlické krizi a o tom co se kolem ní děje a co se kolem ní neděje. Nejsem slepý a nenechám se oblbnout těmi, kteří jen šíří hysterii. Neoblbne mně ministr vnitra, který tvrdí že vnitro nebo BIS nemají informace o hrozbě vůči Česku, protože vím, že takovouto hrozbu nelze při způsobu boje vedeném teroristy předjímat. A neoblbnou mně ani ti, kteří v každém muslimovi vidí automaticky teroristu a zločince.

Podnikatel Zadeh do Česka přijel dlouho před vypuknutím uprchlické krize a to nikoliv jako uprchlík ale jako milionářský podnikatel. Je navíc Českým občanem. To že je údajně i zločincem nemá spojitost s uprchlickou krizí, ale s faktem že příležitost dělá zloděje. Kolik takových zločinců je na území ČR ze zemí bývalého SSSR? Nebo Jugoslávie?

Palestinská ambasáda rovněž s uprchlickou krizí nemá nic společného. Pokud se nepletu, tak ty zbraně jím věnovala bývalá, bolševická vláda. a tak bych mohl pokračovat. Prostě, paní Procházková řekla svůj názor a měla v něm pravdu.

0 0
možnosti
AM

Někdy je nepsat než psát za každou cenu ...Rv

1 0
možnosti

To je ta paní, která nade vše miluje svobodu slova, ale pouze tu svojí...

7 2
možnosti

Asi z toho všeho nejhůře dopadl fotograf Vít Hassan, který nedostal ani korunu za celou reportáž.

0 0
možnosti
Foto

Ale asi dostal pane Řehůřku. Pochybuji že Vít dělá cokoliv zdarma. To by zklamal i mně. Jak jsem napsal níže v diskusi, je to naprostý profesionál, dokonce bych řekl, že je to takový mediální žoldák. Myšleno samozřejmě v dobrém. Tady své umění, podle mého názoru, dal do služeb nepřátel České republiky a nepochybuji, že mu za to dobře zaplatili.

0 1
možnosti

No jo, ještě že ta pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí, jen si její vyznavači musí občas vypomoci hrstí.

4 3
možnosti
Foto

Sedla pěkně. Nedávno jsem si zrovna říkal, že by tihle profesionální lháři, profesionální proto, že za to lhaní berou peníze, by za podobné chování měli dostat pár facek. To, že se profackovaný panáca choval jako hulvát, nevím co jiného je chodit někomu 40 centimetrů před obličejem a natáčet si ho telefonem, si nic jiného nezaslouží. Zkuste to udělat jinému člověku a zkuste odhadnout jak to dopadne.

6 1
možnosti
JH

V diskusi nic nového pod sluncem.

Jsme samozřejmě proti násilí, není to žádný argument, jen primitiv se k němu uchyluje, nás, certifikované humanisty by to ani nenapadlo........

Ale když dostane facku někdo, kdo je nám nesympatický, tak je to vlastně správné, statečné, obdivuhodné, takto by se to mělo řešit.

Prostě principielnost zase jednou zvítězila.

12 3
možnosti
JK

Tak já jsem pro facku lháři zcela principielně...

6 0
možnosti
FD

Člověče,vy jste sexista.Na pranýř s vámi.Vy tady děláte z žen slabé stvoření.A to se přece trestá!!!

1 0
možnosti
JB

Situace je čím dál horší, fackování je chváleno, brzy poteče krev.

8 1
možnosti
JS

Dal jsem si tu práci a shlédl jsem celé vystoupení Petry Procházkové na Mediálním fóru v Praze. Porovnal jsem větu po větě její řeč s citacemi v článku Vladimíra Franty. A mohu konstatovat, že Vladimír Franta si nevymyslel ani jediné slovo. Právě proto tam mají celý videozáznam z jejího vystoupení, aby si to mohl kdokoli porovnat.

Já bych naopak řekl, že se novinář Vladimír Franta držel ve svém článku ještě hodně zpátky. Způsob, jakým Petra Procházková hovořila o premiéru Babišovi, totiž hraničí s konspirační teorií. Už jsem jen čekal, kdy řekne, že Babiš může i za špatné počasí a epidemii spalniček. Přibližně ve třetí minutě svého vystoupení řekla, cituji "nebudu teď vůbec mluvit o nějaké migrační vlně, to je úplně jiné téma, ale o tom, jak se s tím v Čechách pracovalo". To byla jedna z mnoha její manipulací - udělat z migrační vlny, která zasáhla celou Evropu, téma, které se České republiky netýká (což je naprosto typické). Následně podstatnou část své řeči věnovala právě uprchlíkům, cituji přesně podle videa:

"Vymyslí se téma, které tématem vůbec není, protože v České republice je v současnosti asi dvacet uprchlíků a vůbec to není problém v naší zemi. Vlastně to ani nikdy nebyl, nejsme zemí, která by byla na cestě, nejsme ani zemí, kam by jako někdo směřoval, čeština je řeč celkem k ničemu, takže jí ani nikdo neumí, když sem jede, tudíž z tohoto hlediska téma uprchlictví je úplně marginální. Přesto se pravidelně, a vloni taktéž, z něho stalo, díky sociálním sítím a celého PR týmu pana premiéra Babiše i pana prezidenta Zemana, téma číslo jedna.".

Vladimír Franta Petru Procházkovou vůbec ztrapňovat nemusel. To ona zvládla svým vystoupením úplně sama.

A co se týče té facky. Ještě než dala Vladimíru Frantovi facku, snažila se ho zasáhnout sérií vulgárních urážek (zde nelze reprodukovat). Na ty ale Franta nereagoval, což u Petry Procházkové evidentně způsobilo úplnou ztrátu kontroly, protože svůj útok stupňovala. Ta má jiný problém, než je nějaký novinář Franta.

16 4
možnosti
JL

Bez odkazu, je váš příspěvek bezcenný.

3 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy