Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Už jenom na tom, v kolika článcích Sputnik tuhle "kauzu" využil, svědčí o plánované diskreditaci paní Procházková, rusák nikdy neodpouští, a tomu kdo o něm píše pravdu jako ona, už vůbec ne. Neexistuje víc novinářů, kteří mají Ruskou hordu prokouknutou, tak jako onaR^

12 1
možnosti
Foto

Před chvílí jsem našel reakci Deníku N na celý incident. Při psaní svého blogu jsem jí přehlédl a nyní už nemá moc smysl blog aktualizovat. Vkládám ovšem odkaz zde do diskuse, protože právě reakce "zaměstnavatele" paní Procházkové do celé věci přináší nové světlo. Především v tom, že uvádí pozadí a to co předcházelo celému incidentu a také že jmenuje toho kdo ono video natočil a kdo ho chtěl paní Procházkové prodat. Jedná se o Víta Hassana. Geniálního fotografa, ovšem současně člověka, jehož názory jsou poněkud flexibilní a často odpovídající tomu, co je pro něj momentálně výhodné. To byl pravděpodobně také hlavní důvod toho, proč je toto video zaměřeno právě pouze na onu facku a neobsahuje záběr, co se dělo předtím. Je možné že pan Hassan přišel ke všemu pozdě, uznávám ale právě protože se jedná o profesionála a opravdu člověka s citem pro situaci, tomu moc nevěřím. Spíše se přikláním k tomu, že se jednalo o snahu paní Procházkovou diskreditovat. Můj osobní postoj je v blogu. Neznám názory této novinářky podrobně. V blogu jsem se tím ani nezabýval. Šlo mi především o skutečnost, jak manipulace a provokace jsou používány k zneuctění a jak případná obrana může být hystericky odsuzována. Vůbec mi nejde o nějakou propagaci násilí. Jsou ale chvíle, kdy prostě facka, zvláště pak dána ženou, je více než vhodným řešením nastalé situace.

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

A co tak, když už jste nakousl tohle téma, napsat něco konkrétního o tom článku, za který ten zlý redaktor tu facku dostal a napsat co je dle Vás v něm napsáno dobře nebo špatně a pak teprve něco hodnotit?

Chápu, že daleko jednodušší je vybrat si jenom to co se mi hodí do krámu a za co mě bude místní rusobijecká eskadra plácat po zádech, nicméně informační hodnota Vašeho výtvoru je tudíž rovná naprosté nule. Rv

2 8
možnosti
Foto

K mé veliké lítosti, protože vaše komentáře jsou pane Rozsívale opravdu perlou mezi komentáři, musím konstatovat, že jste vůbec nepochopil, že jsem nepsal o onom textu, za který paní Procházková uštědřila lepanec. Ale nic si z toho nedělejte. Je to jen u vás maličká chybička, na kterou se brzo zapomene

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
JF

J29i14ř47í 83F89o58g72e14l

25. 11. 2019 19:38

Kdyby to ovšem předvedla ve vlasti jejího manžela velitele, byla by ukamenována.

1 3
možnosti
Foto

Velmi se pletete. V té zemi by manžel paní Procházkové vzal věc do svých rukou a ten pomlouvač by dopadl mnohem hůř, než jen s nějakou fackou co mu zde v Česku zaslouženě přistála na tváři.

3 1
možnosti
AC

Naprostý souhlas. :-)R^

7 0
možnosti
DR

"Samozřejmě že nikdo není příznivcem násilného řešení sporů. Jenže všichni ( no, všichni určitě ne) víme, co je Sputnik zač."

Díky za podvečerní pobavení pane Braune. Pokud bych to totiž bral dle stejné logiky, tak např. u takového "pravdomluvného" Fóra 24 by se muselo fackovat každý den.

Ještě jednou díky za zpříjemnění večerní náklady. ;-D

7 9
možnosti
Foto

Taková facka je mnohdy účinnější než tisíc slov...;-D

14 0
možnosti
JK

J98a18n 48K25o88z19á23k

26. 11. 2019 1:10

Uranové doly jsou ještě účinnější a netřeba někoho fackovat.

2 2
možnosti
JL

Facka byla přiměřená. Mimochodem Raptor tv snad šéfuje zdejší bloger Žarko Jovanovič. Neslavně známá postavička.

14 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy