Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud vím, jde jen o pamětní desku. Vlasovci mají už pomník na Olšanech, a nikomu to nevadí.

Co se týče pana Novotného, tak jen na to šel metodou na sprostou díru sprostá záplata.

A co říkáte ruskému postoji k té destičce? Také byste si nechal líbit, kdyby Vám nějaký Žirinovskij vyčítal, že máte na profilové fotce šesticípou hvězdu a doma sedmiramenný svícen?

A kdybyste byl do ruské TV pozván Vy, co byste řekl? Asi šeptem něco ve smyslu:"...i vy jedni nehodní žáci, za to vám již neprozradím nic nového o ježkovi..."

Pamatujte - lína huba holé neštěstí a drzé čelo lepší než poplužní dvůr. ;-(

2 3
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, kdybych byl pozván do Ruské - proputinovské televize, tak bych tam rozhodně nešel. Jestliže totiž zastávám postoj, že mně jejích názory nezajímají, nevidím důvod s nimi o tom diskutovat. Kdybych se ale v roli Pavla Novotného přeci jen ocitl, rozhodně bych se nechoval jako tajtrlík. Je totiž rozdíl být ve svých postojích pevný a také agresivní, je li to nutné a tím, když poskakujete na židli jako jojo a vrtíte se jako čamrda, kroutíte očima a děláte podobné grimasy jako to dělal on. On se vyjádřil v tom smyslu, že hovoří za většinu národa a v očích diváků oné televizní stanice, a není jich zrovna málo, je teď většina Českého národa potrhlou bandou puberťáků

4 0
možnosti
Foto

Dobře, ale co byste konkrétně v daném případě řekl? Představte si, že tam sedíte, komentátorka Vám řekne, že se jí (nebo komu) vůbec nelíbí, že si tu někdo chce postavit pomníček padlým ruským vojákům a že co si to jako dovolujeme?

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy