Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

svoboda...buď ji v sobě máte, anebo ne...tak to je:) chcete mu diktovat, jak se má chovat? On ale není prezident. On nebyl na oficiální státní návštěvě:)) on byl jen pozván do televize a tam řekl něco nějak jako se v tomhle mediálním světě nějak ztratí nebo ne...Do televize je u nás pozvaný i semtam někdo od nás z blogu...On se nevyjadřoval k hlavě státu v hodnocení...on jen vysvětlil svůj byznys..svůj náhled na věc a vysvětlil velmi dobře, co je svoboda. Předvedl nám v přímém přenosu mimojiné úžasnou ruskou laboratoř, co se se svobodou tam u nich děje:))) díky mu za to... díky moc...

Buď svobodu v sobě máte, nebo ne...tak to je:) anebo jste sešněrovaný a neumíte věci rozlišovat...

2 2
možnosti
Foto

Tak si otevřete blesk.cz ( já vím, není to zrovna nejlepší portál, ale když už melete o té svobodě...) a tam hned v hlavním titulku uvidíte, co přinesla ta Novotného svoboda. A vůbec nezáleží na tom, co tam žvaní ten poťapanec Žirinovskij ale o to, že se mu dostává obrovského potlesku. A ty jeho šílené názory, díky "Novotného svobodě" teď bude sdílet velká část Rusů. I těch, kteří by za jiných okolností byli celkem normální a dokonce i těch, kteří jinak podobné agresivní choutky odmítají. Svoboda, milá paní, to je velice křehká bylinka a je nutné s ní zacházet velmi opatrně. To že se svobodou projevu a slova dnes každý střílí od boku jak se mu zachce, je tragické nedorozumění a nepochopení svobody.

3 0
možnosti

To, že je tento pán starostou něco vypovídá i o naší společnosti, nejen o místě, kde si ho zvolili a kde starostuje. A IDNES mu dělá zdarma reklamu.

Mně osobně "pomník" Vlasovcům nevadí, stejně jako socha Koněva. Jsem ale rád, že ji nemám pod okny a nemusím se na ni dívat,

5 0
možnosti
Foto

Pokud vím, jde jen o pamětní desku. Vlasovci mají už pomník na Olšanech, a nikomu to nevadí.

Co se týče pana Novotného, tak jen na to šel metodou na sprostou díru sprostá záplata.

A co říkáte ruskému postoji k té destičce? Také byste si nechal líbit, kdyby Vám nějaký Žirinovskij vyčítal, že máte na profilové fotce šesticípou hvězdu a doma sedmiramenný svícen?

A kdybyste byl do ruské TV pozván Vy, co byste řekl? Asi šeptem něco ve smyslu:"...i vy jedni nehodní žáci, za to vám již neprozradím nic nového o ježkovi..."

Pamatujte - lína huba holé neštěstí a drzé čelo lepší než poplužní dvůr. ;-(

2 3
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, kdybych byl pozván do Ruské - proputinovské televize, tak bych tam rozhodně nešel. Jestliže totiž zastávám postoj, že mně jejích názory nezajímají, nevidím důvod s nimi o tom diskutovat. Kdybych se ale v roli Pavla Novotného přeci jen ocitl, rozhodně bych se nechoval jako tajtrlík. Je totiž rozdíl být ve svých postojích pevný a také agresivní, je li to nutné a tím, když poskakujete na židli jako jojo a vrtíte se jako čamrda, kroutíte očima a děláte podobné grimasy jako to dělal on. On se vyjádřil v tom smyslu, že hovoří za většinu národa a v očích diváků oné televizní stanice, a není jich zrovna málo, je teď většina Českého národa potrhlou bandou puberťáků

4 0
možnosti

Pane Braune, výborně jste vystihl celou podstatu. KarmaR^R^R^

5 2
možnosti
Foto

Nepravý diskutér bez čísla. Rv

0 3
možnosti
Foto

Nemá právo mluvit za svůj národ a obzvlášť ne v žabomyšší válce, kterou vede pro zviditelnění své osoby. Naše generace po roce 1968 měla k těmto krokům důvod, ale ve všech debatách, které jsme vedli s okupanty, panovala určitá úroveň, která mi při vystoupeních dotyčného chybí.

Může si otevřít další divadlo v Praze a tam si honit své ego, ale toto co dělá, většinu lidí uráží, nejen ty, které napadá, ale i jeho spoluobčany, kterým záleží na tom, aby se zbytečně nehrotily vztahy v Evropě a to v době, která může přinést mnohem větší nebezpečí, jako je studená válka.

Díky funkci starosty byl pozván do ruské televize a on tu pozvánku zneužil. Měl říci pevné stanovisko ke svému názoru postavit pomník a on plácal nesmysly a urážky. Až ho pozvou jako baviče, může se chovat jako bavič, ale reprezentant úřadu musí umět diplomaticky obhájit své stanovisko.

6 4
možnosti

P67e25t84r 85T34o65m57e33k

2. 12. 2019 9:52

Vy jste vedla s okupanty nějaké debaty????????? Jediná debata, kterou si umím ze své strany představit by byla "táhněte domů".

4 2
možnosti

O tom, co je tenhle Novotný zač je známo už z časů jeho odpudivé novinářské éry. Ano, je to šašek počmáranej, kterým dnes doba přeje. Lze nad ním osobně mávnout rukou, ta tragédie spočívá v tom, že se s ním ztotožňuje předseda ODS, ale hlavně, že tolik spoluobčanů ho považuje za hrdinu:-/

10 2
možnosti

:-).............souhlas bez výhrad ! R^R^R^

4 2
možnosti

J38i86ř71í 42F77o93g38e18l

2. 12. 2019 8:21

Novotný je zoufalec.

Jak již jsem psal pod nějakým blogem minulý den. Jeho vystoupení s městským práporem a Multikárou nepochopil ani čtenář Blesku.

A to již raději ani nemluvím o úrovni jeho mluveného projevu, kdy mu prostě třetina toho chrlení slov není rozumět.

Ale i to je obrázek toho místa, kde si ho zvolili jako starostu.

5 1
možnosti
Foto

A já si říkám, jestli degradace dobré myšlenky nezačala už tou multikárou ...

5 0
možnosti

Tentokrát se naprosto shodneme, přesně o tomto jsem tu několikrát psal. Ovšem daleko horší je fakt že tomu hlupákovi za ten jeho trapný a ubohý výstup ještě někteří tleskají.

6 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy