Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pořád lepší, než kdyby se soukupizovala. ;-D

0 0
možnosti

Podle mého názoru se seriál Dáma a král přežil, a jen z toho důvodu je nahrazován jinými pořady. Je to běžný postup, když televize zjistí, že u nějakého pořadu rapidně klesne sledovanost. Seriál "Specialisté" je nenáročné krimi, které si svoji sledovanost pořád udržuje, a není tedy důvod ho z televizní obrazovky stahovat. Nevěřím tomu, že by jakákoliv komerční televize stahovala svůj pořad z jiného důvodu, než že mu klesla sledovanost. Tak hloupí nejsou.:-)

0 1
možnosti
Foto

Podle oficiálních zdrojů z TV Nova je důvodem stažení snaha o uvedení českých celovečerních filmů. Návrat Dámy a Krále slibují po novém roce. Co se týče sledovanosti, ta u tohoto seriálu od uvedení současné řady mírně stoupá.

2 0
možnosti
Foto

Většinu filmů a seriálů sleduji zpětně když mám čas a náladu a taky z toho důvodu, že mohu přetočit reklamy takže ušetřím dost času. Ale k věci. Jsou ale výjimky, které potvrzují pravidlo. Včera jsem se díval online na ČT1 na Non-stop lahůdky z cyklu Jak si nepodělat život. Nemělo to chybu a bylo to bez reklamu, když pominu ty na začátku avizované jako sponzor programu. Dámu a Krále jsem sledoval jenom po tu dobu, kdy tam hrál Hádek...

1 0
možnosti
Foto

Matěj Hádek ale v tomto seriálu vystupuje stále.

0 0
možnosti
Foto

I90v44a19n 66V40e35s16e43l20ý

2. 12. 2019 17:42

Jestli měl ten seriál nadprůměrnou sledovanost tak včera Nova přišla o jednoho diváka. Ne natrvalo ale absencí toho seriálu. Ale třeba to co vysílala jich přivedlo víc. Já totiž do přečtení tohoto blogu ani nepostřehl, že včera vysílán nebyl a až teď vlastně vím proč jsem si ve včerejším tv vysílání nic nevybral a televize byla mimo. Já si totiž večer projdu program stanic v EPG a naplánuji si co chci vidět no a pokud není nic k výběru tak televize je ten večer mimo můj zájem.

0 0
možnosti

Já bych to neřešila. Na Novu se dívat nemusíte a když ten americký kýč zhasne a přesměrování vkusu českých diváků na americký diváky spíše naštve, škoda to určitě nebude

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy