Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takto to chodí v každém státě. Jeden zmetek je nahrazený jiným, velmi často ještě horším, než byl zmetek před ním.

1 0
možnosti
Foto

K59a72r37e29l 30C69a83c20h

6. 1. 2020 11:41

Ano, také jsem názoru, že 3. WW již latentně probíhá. Náš problém je, že vliv tohoto konfliktu bude jiný na EU a jiný na USA. USA na tom zase i přes nesmírné náklady vydělá, protože to podpoří ekonomiku USA. Na území USA k žádnému velkému vojenskému střetu (krom ojedinělých teroristických útoků) nedojde. USA nebude sužováno přílivem migrantů z Afriky a Blízkého východu. Zato však budou všichni kupovat americké zbraně. Z nestabilních území, na kterých budou probíhat největší konflikty, budou neustále lidé utíkat do Evropy, která je neschopná se přílivu migrantů bránit. Postupně tak již dnes dochází k islamizaci částí evropských států a ta bude pokračovat geometrickou řadou. Naši potomci pak budou doufat v nějakou novou reconquistu. Jak se do konfliktu zapojí silné Turecko a nebo Rusko, se neodvážím domýšlet. Doufat v sílu a jednotu EU je nereálné a ubránit se tomu sami, když k tomu není ochota, je také nereálné. Němci doufali, že EU bude jednou nová Velkoněmecká říše a oni jim to celé Muslimáci zhatí. A nyní si položme otázku Cui bono?

1 2
možnosti

Zmetka Sulejmáního nahradí jiný zmetek. Sám to píšete. Takže výsledek je zcela propagační.

Má cenu, která vyváží, že Američané bez jakéhokoliv právního zakotvení zavraždili na území cizího státu vysokého představitele třetího státu? Opravdu má tohle být nový standard mezinárodní politiky?

A opravdu jsme tak vyspělí, že můžeme někoho prohlásit za teroristu a na základě tohoto prohlášení ho prostě popravit - bez soudu, bez následků... ???

---------------------------

Na druhou stranu - všichni se teď stávají legitimními cíli, včetně Trumpa samotného. To ujde...

4 2
možnosti

Tak nějak. Navíc, celá tato Trumpova partyzánština se ve světle dalších událostí dá nyní nazvat "Jak si USA bodli dýku do vlastních zad".

2 2
možnosti
Foto

Správně píšete o chybách západních demokracií a nějak přehlížíte fakt,že atentát na iránského generála při kterém zahynuli i iráčtí vojenští velitelé je jen další z nich.Soleimání už má nástupce a vše jede dál jako dřív.Jen je v regionu stále více napětí,destabilizace a víc raket ve vzduchu...irácký parlament kde mají šíité většinu už žádá odchod zahraničních vojsk,sunnitská menšina je proti.Jen další rozkol mezi těmito dvěma skupinami,opravdu skvělá práce a skvělý výsledek.Evropa se může těšit na další uprchlíky...

7 8
možnosti

Především kdo v iráckém parlamentu žádá odchod jsou opravdu jen a jen šíítskí poslanci podporovaní právě Íránem neboť Sunníté a Kurdové vůbec na hlasování nepřišli.

Dost podstatný detail.

11 0
možnosti
Foto

A v kterém státě se lidé starají o sebe a stát se o ně nestará? Té funkci státu se říká ochranný, ochranitelský stát. A v kterém státě tato funkce chybí?

2 4
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy