Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zážitek z Jeruzaléma. Byl jsem před léty na výletě v Jeruzalémě. Stavěla se tam zeď kolem Jeruzaléma, na kterou Palestinci nadávali. Průvodkyně se nás ptala - hádejte, kdo tu zeď staví. No přece Palestinci, aby měli práci.

1 0
možnosti

Cílem Palestinců a dalších Muslimů není žádná dohoda, nebo Palestinský stát vedle Izraele.

Jejich fanatickým cílem je jen zničení Izraele.

Konečná je pohrobkem komunistického přátelství s teroristou Arafatem a proto stojí pevně a nezlomně na "správné straně".

4 0
možnosti

A kdo rozhoduje o tom, kdo stojí na té správné nebo nesprávné straně? To jako vy, strana?

0 3
možnosti

L14u74k51a82s 68F95i37k18r

6. 2. 2020 20:11

Ze se s komoskou vubec zahazujes.

4 0
možnosti
Foto

Nezahazuji. Bohužel je ale v Česku spousta lidí, kteří těm jejím kravinám co píše věří. A i když je to boj s větrnými mlýny, je třeba tento boj svádět, protože jak napsal Refael Chvátal níže, "historie nás učí, nikdy více" a pokud budeme mlčet a nechat bez reagování šířit lži a pomluvy vůči Židům či Izraeli, tak se můžeme snadno toho opakování historie dočkat. A že to není planá obava, o tom svědčí například situace v Evropě, nebo lajky, které níže dostal pan Trčálek.

3 0
možnosti
Foto

V případě Jeruzaléma se nabízí ale ještě jedno možné řešení: Předat město zpět pod správu OSN. A nikdo se nebude moci cítit ukřivděný.

1 6
možnosti

8-o8-o8-o

Historie nás učí,, že už nikdy více.

9 0
možnosti

"Toto právo není nikomu upíráno a byli to Palestinci, kteří ústy svého, pravděpodobně doživotního presidenta Abbase, jakákoliv jednání s Izraelem a USA odmítli."

Zapomněl jste ovšem napsat proč.

0 2
možnosti
Foto

Nezapomněl. Není co napsat. Respektive on ten důvod je. Snaha o likvidaci státu Izrael jako takového. Takže jakákoliv mírová jednání jsou tedy pro Palestinské představitele nepřijatelná. Ovšem to jsem napsal už mnohokrát, chce to jen pozorně číst, pane Rozsívale a ne jen rozsévat nenávist.

7 0
možnosti
Foto

P.S. - vždy, když slyším tuhle nádhernou píseň, mám doslova husí kůži po celém těle. V příjemném slova smysluR^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Ono se stačí podívat do historie, jak se vyvíjelo obyvatelstvo od roku cca 1870 v té oblasti a co se tam dělo s územím. A hned je jasné, kde vznikl ten problém. Bez pochopení začátku problému pomalu před 100 lety, je rozebírání aktuální siatuace zcela nesmyslné.

To je jako bychom rozebírali, jestli současné problémy s karosérií nějakého auta zapříčinil majitel nebo poslední oprava, když vznikla vada ve výrobě. :-)

2 2
možnosti
Foto

Ono je potřeba jít do historie ještě hlouběji. A co se týče historie nedávné, prozkoumejme, jak se k problému stavěl náš "Mírový" blok. A zkoumejme, jestli některé problémy nemají na svědomí "dovolenkáři".

V r. 1967 se tu vyprávěl tento vtip:

Egyptsko - Izraelská válka. Zátaras, na jedné straně hlídkuje Egypťan, na druhé straně pan Kohn. Ten si Egypťana stále prohlíží a něco se mu nezdá. Až se Egypťan naštve a zvolá: "Što ty, durak, beduína ješčo něvíděl?"

2 0
možnosti

Nic proti, ale evidentně trpíte úplně stejnou potřebou, jakou trpí i europoslankyně Konečná.

P.S. Tímto příspěvkem se nijak nevyjadřuji k politice Státu Izrael ani k jeho situaci, protože o tom zkrátka a dobře nic nevím

8 0
možnosti
Foto

Jak půvabné, že s panem Trčálkem dojemně souzní ti, co jindy Izrael podporují a ti, co Izraeli nemohou přijít na jméno.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS