Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J40o69s33e58f 78N55i77k85l

12. 2. 2020 10:14

...jsem žid a kdo je víc...

0 1
možnosti
Foto

Ne, vy jste nežid. ;-D

1 0
možnosti

J57a10k65u33b 39Š86o81l51c

12. 2. 2020 8:52

Tady jde spíše o tlak na zaměstnavatele ze strany neziskových organizací. Kdyby to zjistil zaměstnavatel sám, tak by paní dostala nejspíše důtku či nějakou výstrahu, takto v rámci obav před medializací, dostala padáka. Příště ho dostane někdo jiný, kdo projeví nějaký názor neladící s Člověkem v tísni.

2 0
možnosti
PD

celkem mě udivuje, že Vám prochází jednoznačně sexistická fotka ponižující ženy jako jen sexuální objekty...s tím by měl cenzor asi řádně zatočit;-)

0 2
možnosti
Foto

Jaká fotka pane Drápale?

1 0
možnosti
JK

Styl psaní, kdy autor diktuje, jak by se věci měly dělat a jak by lidé měli myslet, aby to bylo správně, je mi hodně nepříjemný. Zvláště v tak velmi názorově bohaté oblasti, jako je rasismus-nerasismus. Ale nejspíš chováte hluboké přesvědčení, že máte pravdu a tak jste do toho sklouzl, jako mnoho jiných. Je docela málo lidí, kteří jsou tak na výši, že si uvědomují svou pozici v mnohabarevném spektru vidění světa a podle toho prezentují své myšlenky.

1 0
možnosti
PK

Laický názor, bo jsem tento případ asi zaspal..... pani, slečna měla špatné životní zkušenosti, nebo je pouze sdílela s jednim etnikem a vyjádřila to nahlas a jak píše autor chybovala, že tam bylo jasné i jméno zaměstnavatele. Ale myslím, že by zazněly stejné reakce a uskutečnily se analogické postupy bez jeho uvedení. Osobně mám zkušenosti v této oblasti obojího druhu, tedy negativní i pozitivní. Ty druhé mohu bez obav vyjádřit, aniž by to třeba někdo bral jako pozitivní diskriminaci, ale ty negativní nelze.

Bohužel dnešní doba a to nikoliv v souvislosti s kauzou v blogu, ale zcela obecně se například dle politiků sice honosí titulem demokratická, pluralitní, otevřená, svobodná, ale v praxi člověk záhy narazí na její, čím dál, tím víc hmatatelné a viditelné, mantinely a limity dřív, než stačí říci slovo „cenzura“ ....

Zaujala mě hláška v blogu:,, Udávat se nemá, ale hlásit se to musí“ to sedí jak poklice na hrnci, s dovolením autora přebírám do svého repertoáru.;-DR^

4 0
možnosti
JH

J25a37k55u78b 23H83o22z60a

12. 2. 2020 13:29

Za autora hlášky by se v tomto případě dal označit Zdeněk Troška (trilogie Slunce, seno). ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy