Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli považujete za moudré Zemanovo srovnání čínských a amerických vyhrůžek, tak jste tedy hodně vedle. Zatímco americké "vyhrůžky" jsou ryze obchodní záležitosti, kdy se USA jen (pochopitelně) brání zdanění jejich softwarových firem (týká se hlavně Google a FB), čínské vyhrůžky mají čistě politický základ. Za moudrý taky nemohu pokládat Zemanův výrok na adresu kritiků některých kroků vlády v období pandemie, které nazval "internetovými blbečky". Takže za mne antikarma jako hrom.Rv

1 0
možnosti
JB

J35a11n 82B68u13r15i79a81n

26. 5. 2020 10:31

Je tu podstatný rozdíl - USA chtějí za EKONOMICKOU daň vůči jejich firmám zavést odvetné EKONOMICKÉ opatření.

Čína vyvíjí na ČR tlak POLITICKÝ za činy rovněž POLITICKÉ. Našim vrcholovým ústavním činitelům říká, co mohou říkat či dělat. To ze strany Američanů nepozoruji, Vy ano?

0 0
možnosti
JZ

Souhlasím, taky sem někdy výjimečně s Milošem Zemanem na stejné vlně, například v názorech na Izrael.

0 0
možnosti
JV

Miloš Zeman čas od času řekne něco, s čím se dá souhalsit - například jeho názoru na Izrael nelze nic vytknout. Negativa ovšem naprosto jednoznačně a výrazně převyšují ty světlé chvilky a podle mého názoru představuje tento člověk pro ČR největší nebezpečí ze všech současných vrcholných představitelů státu. Mnohem větší než například Babiš. Jeden relativně dobrý moment to vůbec nezachrání.

3 1
možnosti
Foto

Vzpomeňte si, co kdysi sliboval Kléma a další. V daném případě jde jen o vychytralý kalkul, jak některým "protivným" občanům namáznou umělý med kol mluvidel.

Asi mu to psal někdo jiný, než Ovčáček.

6 2
možnosti
MV

mame tady s panem Zemanem urcite "zkusenosti", asi tak bych v kratkosti shrnul Vas komentar k rozhovorum, ktere v posledni dobe dal

9 0
možnosti
Foto

Tak to i já mám s Milošem Zemanem. Má názory, s nimiž se mohu ztotožnit - a naopak. Nechme stranou, čeho je víc. Svět není černobílý a ani MZ není černobílý. Ač ho často kritizuji, nejsem jeho stoprocentním odpůrcem, byť si to někteří diskutující a trollové myslí. Čili: tomu, co jste napsal rozumím.

4 0
možnosti
JJ

J85a15n 76J73a88n62u30š49k27a

21. 5. 2020 15:42

vkrádá myšlenka, zda tento blog nejsou jen slova pro uklidnění zozjitřené veřejnosti, prohlášení typu "vlk se nažral, kozy jí zůstaly ( té veřejnosti).

0 1
možnosti
OZ

Nemyslím si, že by bylo něco jinak. Takový byl vždycky, v jednom bodě couvnout, jako třeba v ruské krádeži Krymu , aby pak v dalších deseti všechno zabil..Rv

4 0
možnosti
JM

J58a15n 44M25i93k56e81š

21. 5. 2020 13:15

případnou americkou reakci na zdanění především amerických firem a snahu číny diktovat, kam mohou cestovat čeští politici, dáváte na stejnou úroveň? a ještě tomu říkáte moudrost?Rv

6 3
možnosti
JZ

Mně to tedy na stejné úrovni připadá. Čína nám nakazuje, jakým způsobem mají probíhat oficiální diplomatická setkání na jejím území, USA zase, jakým způsobem obchodní styk na jejich území. Opravdu nevidím relevantní rozdíl.

0 0
možnosti
VK

"To, že byl dopis odeslán, a že vyhrožuje odvetnými opatřeními, je stejný fakt, jako že americký velvyslanec odeslal dopis našim poslancům. A rovněž vyhrožuje odvetnými opatřeními. Tentokrát nikoli kvůli Tchaj-wanu, ale kvůli digitální dani."

To jsou přece zcela odlišné věci.

Daňové negociace jsou standadní záležitost, "vy nám zdaníte tohle, my vám tamto", ale to, co předvedla Čína, je zcela nepřípustné vměšování do vnitřních záležitostí ČR.

Do toho, kam budou nebo nebudou jezdit naši političtí představitelé nikomu nic není.

7 0
možnosti
JS

To, že v tom nevidíte rozdíl je vtip nebo to myslíte vážně?

1 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy