Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Neni to o černém nebo bílém, jde o globalizaci celeho sveta a nebo jestli zvitezí zdravý rozum. Tato nenávist byla uměle rozdmýchávána, zničit ekonomiku a zničit Trumpa. Protože pokud budou u moci demokraté, tak globalizace bude nadále pokračovat. Cernoši jsou v podstatě dobře manipulovatelni, hlavně když se k tomu přidá dalši skupina a to jsou Cerne životy znamenají víc, než ostatní životy. Pokud řeknete, že i bílé a jiné barvy pleti jsou důležité, nebo dokonce chlupatí mazlíčkové, tak napadáte černochy...Musíte s nimi souhlasit, takže šikana?

0 0
možnosti
Foto

Pani Lance, Trumpa nikdo nemusí chtít zničit. On se svou hloupostí ničí sám a potápí i republikány. Všimněte si, že demokraté v minulých volbách byli schopní postavit kandidáty, kteří uměli oslovit lidi. I nyní to bylo hodně zajímavé, při souboji Sanders - Biden. Oba dokázali veřejnost zaujmout. Republikáni už několik let nemají ve svém čele osobnost. Trump vyhrál jen díky agresivitě a nedokonalému volebnímu systému. A také díky neprozřetelnosti Hillary, která ve finiši zaváhala. Tentokrát si dovolím odhadovat, že Trumpovy šance klesají a pokud vyhraje Biden, bude to opravdu velký průšvih. A na vině nejsou jen demokraté ale i republikání, kterým se Trump urval z řetězu

1 0
možnosti
Foto

Kdo asi platí převoz jeho rakve po Spojených státech, když sám platil padělanou bankovkou?

1 0
možnosti
Foto

Nějaký boxer. Platí vše kolem pohřbu

0 0
možnosti
PB
AN

roli studenta Šmída sehrál bílý heterosexuální muž - důchodce "odstrčený" zasahující jednotkou.

Ten dává protestům celospolečenský rozměr, už to není "černí vs. bílí"... už je to "policie proti všem".

2 0
možnosti
ZH

S většinou vlastně souhlasím, ale nikde nevidím nucení, aby se někdo styděl, že je bílý nebo heterosexuál. Jsem přesvědčen, že je to vykonstruovaná fobie, proto vyvolává odezvu. A hlavně souhlasím, že žádná barevná revolta neospravedlní rabování. Na druhé straně je jasné, že to nepořádají aktivisti, ale využívají toho zločinci jako jednotlivci a gangy, které se na tom přiživují. Kvůli tomuto faktu by pak nemohly být žádné protesty. U nás sametový převrat také spustila zpráva o smrti studenta, která vůbec nebyla pravdivá. R^

2 1
možnosti
PV

P96a21v54e84l 81V68é25b38r

8. 6. 2020 8:14

Domnívám se, že ty "protesty" jsou organizovány z nějakého centra. Proč by jinak najednou začal někdo protestovat v Paříži, nebo dokonce v Praze. Přece u nás, přes neustálou a křečovitou snahu některých kruhů nám jej podsouvat, rasizmus není problém.

4 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy