Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po spacákové revoluci ČT celkem nepokrytě přešla z média, které o dění kolem nás informuje, na médium, které realitu vytváří. :-/

2 0
možnosti

Jinak pohledejte poslední články ohledně vyhazovu některých redaktorů z NYT a dalších US médií. Čím dál otevřeněji se u levicově progresivně orientovaných redaktorů objevuje přesvědčení, že jejich světonázor je natolik správný a jejich boj natolik dobrý, že důležitější, než nestrannost a novinářská etika je sdělovat pouze ty informace, které podporují jejich hnutí a povedou ke změnám ve společnosti. A v jejich médiu že by měli pracovat pouze lidé se stejným názorem.

No a v ČT se děje něco podobného.

1 0
možnosti

P43a51v35e52l 39K82h92a13i49l

13. 7. 2020 16:53

Na idnes je to v pořádku? Asi ano, tam přece publikujete. Ta ČT se stává vaší obsesí.

https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/zemrel-herec-svatopluk-matyas.A200710_105103_filmvideo_bur

1 1
možnosti
Foto

Pane Khaile, nevidím že by ve vámi postovaném odkazu byla role v majoru Zemanovi uvedená jako první. Dále jsem nezaregistroval, že by idnes bylo veřejnoprávní medium.

4 0
možnosti

ČT se Vás polekala a tu nehoráznost chce odčinit. Dnes dopoledne (17.7.2020) vysílala Úsměvy Svatopluka Matyáše.;-D

3 2
možnosti
Foto

;-D Nepolekala, ty úsměvy byly oznámeny ještě před hlavní zpravodajskou relací. Ale pravdou je, že alespoň ČT Art mohla nějaký film s panem Matyášem odvysílat. Možná to udělá. Ale tohle není předmětem mé kritiky. V tomto ohledu naprosto chápu paní Foltýnová, že měnit programovou skladbu není zrovna snadné.

4 0
možnosti

my jsme Rusku sebrali sochu Koněva a oni nám na oplátku Českou televizi. Pokud by tomu skutečně tak bylo, tak to byl pro nás skvělý výměnný obchod.

2 0
možnosti

Z komara velblouda

13 1
možnosti

Trošku vám dám za pravdu, ale ta pravá mediální masáž přichází v ČT v neděli s Moravcovým viděním světa a každodenním zpravodajstvím přesvědčených komentátorů.

:-)

7 6
možnosti

Tak ještě jednou, pane autore, a na rovinu: Už podruhé děláte z celkem malé věci velkou aféru zřejmě jenom proto, abyste si kopnul, plivnul! Proč asi? Že by vám záleželo na zlepšení kvality české zpravodajské scény na tv obrazovkách? Zkuste prosím sledovat např. tu šaškárnu na TV Burranov, která má v licenci rovněž podmínku, že bude vysílat "zprávy"....

4 10
možnosti

Vite, vy jste asi jediny clovek, ktery pouziva TV Barandov jako latku pro posuzovani kvality verejnopravni televize (VEREJNOPRAVNI TELEVIZE !!!) - O to tady totiz bezi! O komercnich televizich nikdo nic takoveho nepise a vite proc? No protoze jsou komercni, nikoliv verejnopravni. Neuveritelne, ze i v roce 2020 se najdou lide s pohledem jako mate vy. Unglaublich :-)

11 6
možnosti

Kdyby ČT "chybovala" jen v tomto nepříliš závažném případě, bylo by to s ní výborné. Zase úplná malichernost to není. Pokud si redakce myslí, že zemřelá osobnost je takového významu, že by měla být zmíněna v TV, měl by autor připomínky o osobnosti zjistit co nejvíce a pak teprve příspěvek připravit.

Pravdou je, že mnou kdysi oblíbený moderátor Železný v poslední době spíše ukazuje své preference, než aby diváky s něčím seznamoval. Jednou z výhod veřejnoprávní TV je, že má zaručené prostředky ke skutečně solidní novinařině, myslím hlavně k provádění důkladných rešerší, zpravodajství na místě, atd. Podívejte se na Daniela Stacha, ještě jsem ho v TV neviděl nepřipraveného, bez hlubší znalosti věci. Když to srovnáte s JŽ, ten rozdíl je markantrní.

7 6
možnosti

Pane autore, je zajímavé jak málo stačí k poplivání celé ČT. Prostě je to opomenutí anebo zbklost či neumětelství když někdo v rychlosti při oznamování smutné zprávy (na kterou se ostatní tv stanice vykašlaly) zmínil tu roličku. Ovšem toto vám stačí k vylití kýblu špíny na celou ČT. Když si vzpomenu na jiný váš nedávný blog o ČT tak se mně zdá, že chcete také kandidovat do té trestné roty či jak se ta přestavěná Rada bude jmenovat...

6 7
možnosti
Foto

Pane Sobotko, já v Česku nikam kandidovat nemohu, jelikož nejsem českým občanem. A vůbec jsem do české televize nekopal ani na ní nelil špínu. Možná je pro vás nepřijatelná kritika, to je ovšem váš problém. Já si myslím, že kritika je prvním krokem k možné nápravě problémů nebo chyb. A v poslední době se ve zpravodajství ty chyby kupí. Ano, možná jsou to banality. jak píše níže pan Jirka, ale já už zde vysvětlil, že by měla existovat jakási pravidla. Pokud by takovéto oznámení proběhlo v komerční televizi, vztekal bych se stejně, ale přijal bych, že se jedná o komerci, blízkou bulváru. Jenže když toto řekne veřejnoprávní televize a pak čtete na Blesku titulek "zemřela hvězda seriálu o majoru Zemanovi, pak si tuto podobnost prostě musíte připustit a musí vám být nepříjemná. Já nevím, kdyby zde nebylo tolik pozitivních ohlasů, mohl bych si myslet, že jsem snad jediný, kterému ještě záleží na úctě. Ale soudě podle ohlasů to tak zlé není a vy kteří se mnou nesouhlasíte, tak mi alespoň udělejte tu laskavost a ten blog si pořádně přečtěte i s diskusi, abyste pak nemuseli psát nesmysly o tom, že kopu či plivu na celou českou televizi.

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy