Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a36n 98R16á91ž

3. 8. 2020 15:25

Za znak fungující demokracie bych považoval to, kdyby některý z pilotů F1 řekl Hamiltonovi, když ho bude opět nutit si pokleknout, tím vzdát úctu památce Floyda a vyjádřit se tak proti rasismu: "Trhni si nohou" a nebude za tento výrok ostrakizován, jako se to stalo Verstappenovi a Lecrecovi, kteří pak museli svoje postoje a důvody proč nepoklekli veřejně zdůvodňovat . A totéž se stalo v NBA Afroameričanovi Isaacovi po tom, co v bílém klubovém dresu pouze sklonil hlavu, když jeho spoluhráči oblečeni do černých triček s nápisem Black Lives Matter klečeli při hymně Spojených států. Také to musel veřejně vysvětlovat.

PS. Za ukázku degenerace americké demokracie osobně považuji, když v Severní Dakotě policisté před demonstranty, kteří zapalovali policejní auta a při demonstracích docházelo k násilným střetům mezi protestujícími a policií, poklekli. Čili ti, kteří mají povinnost zajišťovat bezpečnost tím pokleknutím dali najevo, že z projevy vandalismu a pouličním násilím souhlasí. Fuj!!

1 0
možnosti
JU

Dříve byl podobný aktivismus bojem za spravedlnost. Nikdo nepochybuje, že Martin Luther King bojoval za spravedlnost nebo...na opačné polokouli Mahátma Gándhí. Nyní jde čistě o ideologii (i proto tolik lpí na symbolech, což bývá pro ideologie typické). Otázkou je, jakých praktických cílů chtějí aktivisté dosáhnout. Jestli chtějí poklekávání v rámci BLM povýšit na nové náboženství nebo...co vlastně chtějí. Ono totiž rasismus je v USA okrajovou záležitostí. Ano, býval obrovským problémem ještě relativně nedávno, to nikdo nepopírá, ale celý dnešní aktivismus stojí jen a pouze na minulosti. Pokud byste chtěli udělat kompilaci rasistických činů v USA, pak jistě nějakou vytvoříte, protože je to země s 330 miliony obyvatel, ale v celkovém měřítku se jedná o střípky...a tyto střípky ze společnosti ani nelze zcela odstranit podobně jako nelze zcela odstranit vraždy. Prostě závadní jedinci budou existovat vždy. Pokud by si všichni Američané nebyli rovni před zákonem, pak ano, s tím se dá bojovat a něco pro to udělat (změnit legislativu)...ale co chete dělat ve společnosti, kde existují programy na podporu diverzity a "pozitivní diskriminace", kde

všichni mají stejná práva a projevy rasismu jsou trestány? Nač bojovat vyhranou bitvu? Říkám na rovinu, že Amerika má větší problém se skutečnou kriminalitou černošského obyvatelstva než s bílým rasismem. Černošská kriminalita je cca 3x vyšší (po přepočtu na obyvatele) než kriminalita bělochů. To je fakt. Zdokumentovaný fakt. Proč je tedy jako hlavní problém prezentován rasismus? K čemu současný trend může vést? Buď ke konfliktu s tou částí společnosti, která se s aktuálně šířenou ideologií neztotožňuje a pod čím dál větším tlakem zahájí svůj vlastní boj za lepší svět, anebo k praktickému vytvoření velice absurdní společnosti, která jakoby vypadla z následujícího videa:

https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM&list=LL4qhMIEEWwQSa3Isti1vgiw&index=11&t=0s

0 0
možnosti
PT

Lidé, kteří často sledovali zprávy ze zahraničí, poklekají dnes při praní prádla před pračkou, aby se omluvili za to, že perou tmavé a bílé prádlo zvlášť.

5 0
možnosti
PL

P84e39t98r 82L55a44b22a65j

1. 8. 2020 23:42

Hodně dobré. ;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

A teď jsme Homo Stupidus.

2 0
možnosti
ZS

Tak to je vývoj lehce okořeněný degenerací, s tím se nedá nic dělat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

I34v84a57n 52M80a91r84e98k

31. 7. 2020 14:30

Homo Flexo Poplite?. . . . . . Toho bohdá nebude ! ! ! R^R^R^[>-]

0 0
možnosti
ZS

Dobře napsáno. A souhlasím s Vámi. R^

P. S. Ve chvílích, kdy jste takřka - obrazně řečeno - zatracen a veřejně lynčován - za pouhé vyjádření názoru, který se momentálně nenosí, nehodí, protože PROSTĚ to teď jiné a lepší, vzpomenu si na osobní autocenzuru (drž hubu a krok) a drsnou cenzuru, která nás tolik let obklopovala a která se k mému úděsu pomalu, ale jistě vrací.

7 0
možnosti
JM

J88o57s50e15f 25M48i32k52i33n

31. 7. 2020 11:44

Ale lide předtím byli veřejně linčováni, vyhazováni z práce (a to vše bez soudu) pouze za nějaké obvinění že dali nějaké paní před třiceti lety pusu nebo plácli pozadku (MeToo).

Teď je to BLM případně nesouhlas s migrační nepolitikou EU či pseudoeko aktivitami.

Lidé prostě jsou šikanováni za to, že řeknou svůj názor, ne za to že jednají protizákonně

2 0
možnosti
JM

J21o25s47e23f 97M58i91k60i83n

31. 7. 2020 11:21

Mohu se omlouvat pouze za to, co jsem sám provedl nebo za to, že jsem špatně vychoval své děti. Za nic jiného se omlouvat nehodlám.

Problém je že dnešní mladí lidé neznají cenu práce, cenu peněz a nejsou hrdi na svoji rasu, minulost na to co dokázali jejich předci, rodiče a prarodiče, kteří museli v krvi potu a slzách vydřít a vydupat jejich současný rozežraný styl života.

9 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy