Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět píšete naprosté nesmysly pane Tichý. Důvodem pro to, že jsem vás začal mazat a budu v tom zde pokračovat je fakt, že jste jako kafemlejnek. Dokola opakujete stejné fantazie, nepravdy a výmysly a mě už prostě nebaví to číst. Navíc já rozhodně odmítám přijímat z Česka jakékoliv výzvy k tomu abych udělal to nebo ono. Ale v jednom máte pravdu. Tento blog je můj a jsem zde kingem. Takže si sám rozhodnu, jestli zde trolly strpím nebo ne

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ztratil jsem s vámi a Vašimi nesmyslnými dedukcemi, které nemají se skutečnou práci americké policie nic společného až moc času. Vy se prostě rád posloucháte a rád se čtete. Vám nejde o fakta ale o to, mít poslední slovo, i když se stále opakujete. Takže na samotný závěr, k těm opilcům, když po nich tak toužíte, i když já nepsal primárně o opilcích : píšete jestliže člověk po ničem nesahá. Takže, když onen hypotetický řidič sáhne do přihrádky pro řidičák, registraci a pojistku, policista má právo jej podle vás zastřelit. Prostě neměl nikam pro nic sahat.

Ale jo, nechám vás při tom, klidně si tu napište další dva, i tři komentáře. A možná hned pět. Aby vás bylo hezky vidět.

0 0
možnosti
Foto

Aha...tak koukam ze nastupuji nadavky?

Dobre...jen bych rad poukazal na skutecnost, ze jste s tim zacal vy.

Opakuji se z duvodu, protoze porad dokola nechapete uplne ty nejzakladnejsi veci...ted uz mi zacina byt jasne v jakych kruzich te "security" se vy pohybujete.

Podle vasich doslova silenych a nelogickych dedukci to bude nejspis asi mall security?

Ridic do zadne prihradky sahat nesmi, dokud ho o to policajt nepozada...protoze on nejprve pristoupi k okenku a zhodnoti situaci v aute...v nekterych lokalitach se po ceste k vasemu okenku lehce dotkne vaseho auta...takzvane "feathering", podle ktereho pozna, jestli je v aute nejaky pohyb....jestlize ano, tak tasi zbran a zacne rvat aby jste drzel ruce na volantu a od toho se bude odvijet nasledujici situace.

V pripade ze vas vyhodnoti jako nizke riziko, je to v poradku a sam vam to dovoli...v pripade ze se mu nejak moc nezdate, vam ten policista rekne aby jste do te prihradky sahal pekne pomalu, zatimco ma ruku na pistoli...

Nebo se take muze stat, ze vam rekne aby jste z auta proste vystoupil a dal obe ruce na kapotu...tam jsou ruzne varianty, ale v zadne z nich nemuzete neco delat bez dovoleni.

ROZDIL je ten, ze Blakemu do toho auta sahat NEDOVOLILI...dokazete sakra pochopit ten diametralni rozdil mezi tim, kdyz vas policajt o neco pozada a kdyz na vas naopak rve aby jste to nedelal??

Rikate ze ja se se opakuju, ale porad mi tady podsouvate ty stejne bludy a snusky nesmyslu, ktere vam musim stale dokola vysvetlovat...takze tohle je na vas pane Braune.

0 0
možnosti

Nerozumím moc americkým poměrům, ale policisti evidentně šli za rychle kráčejícím černochem a teprve když se naklonil do auta, tahal ho jeden z nich za triko a střílel. ... Je tedy otázka, proč nezasáhli, když šel k autu - byť rychle. Obvyklý postup je ten, taserovat podezřelého a povalit ho na zem - nabízí se možnosti: báli se, že má zbraň, nevyhodnotili dobře situaci, nechtěli střílet, protože v rovině palby byli lidi... N ikdo z komentujících situaci pořádně neví, co si řekli. Ten černoch mohl klidně říct: zabiju vás. - Pak bylo logické, že policajt nečekal když se nakláněl do auta a vyděšeně začal střílet. Amerika je pořád Divoký západ.

0 0
možnosti
Foto

Pane Libeňský. Ono to není tak jednoduché jak popisujete. Pokud jste viděl to první video, případně i to druhé, musel jste zaregistrovat, že Blake šel krokem volným a nic nenaznačovalo, že by měl nějakou zbraň. Blake šel celou dobu k policistům zády a tak jen sotva jím mohl říct, zabiju vás.. Podle všeho, a zde se poprvé dopouštím spekulace, došlo k incidentu tak, že policisté snad použili taser v okamžiku, kdy se s ním zápolili na pravé straně vozu. Tomu napovídají záběry z druhého videa, kdy je vidět shluk lidí na zemi, ze kterého pak se zvedá Blake a jde kolem auta následován policisty. Tedy, policisté pravděpodobně neúspěšně použili taser a Blake byl schopen se jím vysmeknout. To co následovalo ovšem postrádá jakoukoliv logiku. Každý kdo zná práci s taserem ví, že je možno použít několik výbojů. Zde pravděpodobně policisté použili jen jeden a hned se na Blakea vrhli, jemu se ale povedlo se vysmeknout. V tomto případě ovšem policisté, mohli použít taser znovu. Tentokráte silněji. Proč to neudělali, proč jej následovali až k vozu, proč náhle začali střílet do zad z blízkosti pár centimetrů, když nemohli vědět, že ve voze je nůž ( ten našli až při následné prohlídce), to je opravdu velká záhada. Nabízí se další spekulace. Vztek že se jím Blake vytrhnul, což si dovolil moc, a že jím zkomplikoval život. Rozhodně neobstojí tvrzení, že se policisté cítili v ohrožení, protože kdyby tomu tak bylo, stříleli by hned a nečekali až do okamžiku jeho vstupu do vozu. Navíc - v tom autě byly děti, což je další šílenost, vzhledem k tomu, že "bullet bounce" neboli že by odražená střela mohla zasáhnout dítě na zadním sedadle.

0 0
možnosti

Kamery policistu nam nedaji odpoved, protoze mestska rada v Kenosha zamitla jiz pred lety jejich nakup kvuli vysoke cene a obavam z "porusovani prava na soukromi".Pokud se tyce obeti, tak podle trestniho rejstriku to byl nekolikrat trestany kriminalnik, hledany zatykacem od cervna pro domaci nasili, loupez a napadeni policisty.

2 0
možnosti
Foto

Ten zasah se mi jevi jako spravny a to hned z nekolika duvodu:

Vsimnete si, ze na videu je mozne videt pouziti taseru, ktery na dotycneho nemel zadny efekt (to pro ty, kteri tvrdi ze policiste nepouzili i jine donucovaci prostredky).

Tohle znamena, ze ten cernoch byl s nejvetsi pravdepodobnosti zfetovany (ti co se pohorsuji nad skutecnosti, ze ho policiste zastrelili pred detmi by se take meli pohorsit nad skutecnosti, ze v takovem stavu ridil s detmi v aute).

Dale pak na nej rvou aby zahodil nuz...video je dost nizke kvality, ale kdyz se na to podivame nekolikrat, skutecne se zda ze v jedne ruce neco drzi.

Ted k tomu pripocitejme skutecnost, ze tento jedinec mel celkem pestry trestni rejstrik, nevyjimaje utok na policistu.

Dale pak pridejme fakt, ze na neho byl aktivni zatykac za sexualni napadeni a zacina se nam formovat jisty obrazek toho co byl on zac...

Takze to shrneme...nasilny kriminalnik, ktery odmita poslouchat pokyny policie a prestoze byl taserovan, dal kraci ke svemu vozu ze ktereho muze klidne vytahnout zbran a zacit strilet.

Ja byt policistou, tak do nej ten zasobnik vysypu taky..

Jeste takova zajimavost.....jednu vec kterou maji ti cernosi (kteri byli v posledni dobe zastreleni) spolecneho je skutecnost, ze to byli nasilni recidiviste a ze se odmitli ridit pokyny policistu.

Zaver at si z toho vyvodi kazdy sam...

9 0
možnosti
Foto

Pane Tichý, od pondělního rána sleduji pozorně celou kauzu a hledám na všech možných serverech podrobné informace. Nikde není zveřejněno ani slovo o osobě oběti, nikde se nepíše o nějakém zatykači ani o předchozím napadení policisty. Ani jedno z videí, které jsou k dispozici nenaznačuje že byl zasažen taserem a rozhodně není vidět, že by měl něco v ruce. A naopak, sousedé a svědci vypovídají, že policisté jednali naprosto nepřiměřeně.

https://www.insider.com/witnesses-describe-jacob-blake-kenosha-police-shooting-2020-8

Ale je zajímavé, jak se tady každý snaží mi podsunout nějaké stanovisko. Já žádné nezaujal. V mém článku jsem napsal otázky. A tak je pro jistotu zopakuji, i když vím, že se znovu objeví někdo, kdo mi bude něco podsouvat. Tak tedy:

Jak mohl Blake přežít sedm střel z bezprostřední blízkosti?

Proč jej policisté nezastavili už když se oddělil od skupinky která se na druhé straně auta prala nebo co, z onoho druhého roztřeseného videa není toho moc vidět.

Jaký byl vlastně důvod zájmu o Blakea, když původcem onoho domácího násilí měla být nějaká žena a on se podle svědeckých výpovědí měl snažit jí uklidnit

Proč do této chvíle nebylo zveřejněno alespoň dílčí prohlášení policie:

A jen pro jistotu dodávám, že z těch svědků, kteří hovořili "ve prospěch" Blakea, je většina bílých.

Znovu zdůrazňuji. Jsou to samé otázky a o tom je můj článek. Nespekuluji, neobviňuji, nesoudím. Jen se podivuji nad nesrovnalostmi.

A protože jste se i vy zeptal přímo, tak odpovídám, nejen se zbraněmi ale i s taserem mám více zkušeností než by se mohlo zdát. Proto vím, že po zásahu, se ani zfetovaný nevyhne minimálně zavrávorání a vteřinové ztrátě rovnováhy. To žádná droga neovlivní.

0 2
možnosti

Co pořád melete o vraždě?

Pokud nezastavil, ač na něj policisté mířili (a nepochybně přitom křičeli něco jako "stůj, ruce na auto") a pak dokonce lezl do auta a pro něco tam sahal, neměli jinou reálnou možnost než ho zastavit střelbou.

2 1
možnosti

Tohle jsou spekulace a protispekulace. Podle mne je dulezite, pro co sahal do auta. Jestli to polda vyhodnotil, ze saha po zbrani ... Kdyby meli poldove vice penez meli by kamery a hlavne taser a bylo by po problemu

1 0
možnosti
Foto

Pane Tumo, kamery ve Wisconsinu nejsou nikoliv pro nedostatek peněz ale protože to nedovoluje tamní zákon. Tasery asi mají, právě proto je chování policistů dost nepochopitelné. To pro co sahal do auta nehraje žádnou roli. Bylo vystřeleno sedm ran. To žádnou obavou prostě nejde obhájit, speciálně vzhledem k průběhu celého zákroku. Oni šli za ním ve vzdálenosti metru. Obvyklý postup policie je výzva, pak ještě jedna výzva a pak dochází k varovnému výstřelu. Z videa je zřejmé, že policisté měli více než dostatek času k tomu, jej zastavit. Mohli tak učinit ještě těsně před tím, než vlezl do toho auta. Těch otázek je více než je zdrávo a otázky nejsou žádné spekulace. Těm se snažím právě vyhnout. Ke spekulacím vede neuvěřitelný klid ze strany policie ve Wisconsinu.

0 1
možnosti
Foto

Bohužel, nejnovější informace kterou jsem zjisti je, že policisté ve Wisconsinu nemají osobní kamery ani mikrofony. Vyšetřování tedy nebude snadné a do této chvíle, tedy úterý 17.20 nejsou známy žádné oficiální výsledky ani prohlášení. Vše se tedy zatím točí pouze kolem onoho videa.

A ještě krátká poznámka. Nehodlám zde tolerovat žádné rasistické komentáře typu že se jednalo o kriminálníka, feťáka a podobně.

1 1
možnosti

Ale ono se jednalo. Policie byla zavolána k domácímu násilí do rodiny dříve souzeného nasilníka. To píší media. Nic rasistického na tom není. Teda kromě toho, že takové rodinny jsou pravděpodobněji černé, ale i v naší bílé společnosti se podobné vyskytují.

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy