Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ani bych se nedivil, kdyby ty velmi neslušné výpady proti Žilkové měli na svědomí najatí brigádníci, aby se následně celá diskuze pod touto záminkou mohla zrušit.

0 0
možnosti
Foto

Nejhezčí z celého blogu je ta fotka z instagramu.

0 0
možnosti

Zvládla jsem pouze půlku prvního dílu.....ČT má neuvěřitelný rozpočet 7 miliard a natočí takový paskvil.Rv Karma.R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. Víte, natočit paskvil, na to má právo každá televize, i kdyby měla rozpočet desetinásobný. Nicméně to, že když se na ní snesla takto zdrcující kritika, v podobě desítek nesouhlasných komentářů na jejím webu, z nichž většina byla naprosto slušných a následuje zrušení diskuse, to svědčí o nesoudnosti. To že paní Žilková někomu nesedne, to je normální a výsledek není rozhodně jen její vinou a ani vinou scenáristy, což je shodou okolností její syn. Největší podíl na té katastrofě má režisér, v tomto případě režiséři a produkce. A strkat hlavu do písku a doufat že to přejde, to je hodně krátkozraké.

1 0
možnosti

Kdo je paní Žílková? Manželka českého velvyslance v Izraeli určitě ne.

Manželkou velvyslance Martina Stropnického je Veronika Žilková.

0 0
možnosti
Foto

Ő jak jste moudrý a vtipný, pane Buchto. A zkoušel jste to už v nějaké estrádě? Zkuste to, máte šanci. Například NOVA by vás uvítala určitě.

0 0
možnosti
Foto

Je to ukázka, jak cestopis nemá vypadat. Ze dvou, tří příspěvků pí Hany Lukešové se člověk dozví víc. Dokonce ani srozumitelnosti výkladu nevěnovali autoři pozornost. Takové hop on hop off. ČT ovšem předvedla ještě lepší kousky jako snímek převzatý z Francie, který vysvětloval, že Izraelci bezpečnostními zátarasy a koridory brání Palestincům v průchodu jejich zemí a to zcela svévolně a hlavně bezdůvodně. Na rozdíl od toho izraelského, islámský multikulturalismus je prostě pojem !

1 0
možnosti

Paní Žilková už je další čas známa jako aktivistka progresívní levice a milovnice arabů, takže nic nového pod sluncem.

3 1
možnosti

To je málo úderné, ještě vám tam chybí nálepky neomarxistka a placená Sorosova agentka:-P

0 4
možnosti

O41t63t58o 67K22a24m22m

12. 11. 2020 5:26

..víc než jeden díl bych asi taky nepřežil. Ale opravdu se musím ohradit proti tomu, že by Česká televize byla zbabělá. Když měla odvahu (peníze) natočit a má odvahu reprízovat seriál Výprava za českými čerty, tak odvaha ji určitě nechybí....!!

(Seriál České televize vám umožní nejen vychutnat krásu naší země a poznat zajímavá místa, ale budete mít i možnost prožít spolu s hlavními hrdiny romantickou dovolenou plnou dobrodružství. Výprava za českými čerty, kterou vedl známý válečný zpravodaj, publicista a spisovatel (později se stal senátorem) Jaromír Štětina, vyjela 1. června 2004 s formanským vozem taženým párem grošáků na tříměsíční dobrodružnou cestu kolem naší vlasti. Cílem bylo "vědecké bádání" v oboru čertologickém. Výskyt čertů nejlépe mapují pověsti.)

1 0
možnosti

Pred tremi roky jsem procestoval celý Izrael a viděl jsem vše podstatné a proto jsem se na ten cestopis těšil a také mě zklamal.Ale pres to se na něj rád podívám a vzpomínám na místa kde jsem byl.Samozrejmě jsou cestopisy o Izraeli mnohem lepší ale tzento je docela roztomilý ale nic víc.

0 0
možnosti

J92a69n 38R10i34c17h91t49e98r

11. 11. 2020 11:56

Vy jste mi opravdu smazal komentář, v němž jsem vás upozornil, že ta paní se nejmenuje Žílková, ale Žilková? To je snad víc směšné než ubohé...

1 0
možnosti
Foto

Pane Richtere prosím nelžete. Nic jsem vám nesmazal. Jediný komentář, který jsem smazal je komentář jakéhosi Polického, kterého budu mazat i kdyby napsal že je dnes čtvrtek.

1 1
možnosti

Cestopis byl tragický. Ale k tématu odvahy nebo zbabělosti; v ČR, kde jistě ve společnosti převládá sympatie k Izraeli a antipatie k jeho sousedům, vyznívá mi to, že šla ČT proti proudu s jiným úhlem pohledu spíše jako odvážný krok, co myslíte? Bez ohledu na subjektivní vnímání musím říct, že tak nějak si představuji veřejnoprávní službu. Přesvědčovat přesvědčené, k tomu je tu komerční balast.

0 0
možnosti
Foto

Pane Citnare, doporučil bych vám přečíst si můj blog pozorně. Tento blog a ta zbabělost je v něm zdůvodněna neopodstatněným zrušením diskuse v okamžiku, kdy se vůči seriálu začaly množit kritické ohlasy a diváci se pozastavovali nad nezařazením hlavního města Izraele Jerusaléma. Vy považujete za odvážný krok, když v cestopisu je vypuštěno jedno z nejdůležitějších měst v lidské historii?

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy