Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi si to budeme muset vyžrat až do dna, s covidem se prostě nic dělat nedá,

kromě očkování snad. Podzim bude tvrdý a tamty události v Lidicích nám najednou začnou připadat jako zábavné scénky z nějaké rozpustilé operetky!

Kovídek už totiž dnes vyhubil obyvatelstvo asi 60 takových vesnic jako byly Lidice.

0 1
možnosti
ZD

Vaše srovnání mne dost zarazilo. Lidice berete jen jako číslo mrtvých? Spočítáte třeba kolik lidických událostí znamenala třeba Hirošima a Nagasaki a budete to poměřovat? V tom srovnání jsou Lidice - dle Vaší logiky - okrajovou epizodou nehodnou vzpomínání. Docela síla !!!

2 0
možnosti
Foto

Za mně by byl lepší soudruh Klement Gottwald!! :-)

0 0
možnosti

V tehle situaci by mela nastoupit vlada nepoliticka, slozena z odborniku. Protoze mame proste pul roku pred volbami a jak vlada tak opozice uz jedou kampan, tady se nic nerozhoduje racionalne, ale snazi se nahrat body. To musi zmizet...

Jenze kdyz si clovek uvedomi, kdo by tu vladu odborniku jmenoval, tak vi, ze by mohlo byt daleko hur...

0 1
možnosti
ZD

Nepolitická vláda úřednictva bez mandátu a pravomocí je udržovací vláda. Ta by rozhodovala co? A odborník je podle Vás kdo a kde jsou dodnes? Dodnes nepředstoupila parta odborníků s jednotným názorem na řešení. Řešení, které zahrnuje jak epidemiologické tak politicky/sociálně únosné řešení.

2 0
možnosti
JN

Není čas na nějaké experimentování. Jakákoliv změna je samozřejmě možná, ale vždy bude jen k horšímu. Volba zodpovědného voliče je tedy jednoznačná ..

2 0
možnosti
ZH

Je to jednoduché - do voleb úřednická vláda, pak se uvidí dle výsledku.

0 1
možnosti
HH

Takže vláda ruské ambasády...

2 0
možnosti
Foto

O tomto nemá cenu diskutovat, dokud nebudeme mít normálního prezidenta. Tečka.

2 3
možnosti
RK

Proč? Nový mokrý sen 118R^ a prezident je mimo.

1 0
možnosti
RK

Sázkaři říkají, že bude premiérem Bartoš. Ten se mi líbil teď před nedávnem, kdy prohlašoval, že lidi nebudou nic dodržovat, protože vláda, protože Babiš. No uvidíme, jak to pak bude mít on, jak ho všichni budou brát vážně s jeho řízením státu. Určitě jej lidi budou brát vážně jako pana Vystrčila, kterého obdivovali když byl Thajwancem a nyní mu většina diskutérů nemohla přijít na jméno, když prohlásil, že zaměstnanci na HO mají přispívat soli země.

6 0
možnosti
ZD

Popisujete to samé jako autor. Bída současné situace není Babiš, ale opozice. A tak to nakonec bude jako s volbou presidenta - bude se volit menší zlo.

4 0
možnosti
AF

A19l17e39š 56F88r57ý59b47a

2. 3. 2021 18:27

Tichá hrůza to není, protože ti čtyři jsou slyšet.

0 0
možnosti
VB

Děláte z toho kombojku. Stačí když odejde Andrej, místo něj Brabec, dále Rudá tetka, Vyfoukaná hlava (ti jsou nejsprofanovanější, ostatní jsou pouzí úředníci )a jede se dál až do voleb. Za podmínky komunikace s opozicí a domluvě na opatřeních.

0 5
možnosti
ZD

Podmínka komunikace s opozicí a domluva je prosím co za nový termín? Kde uzákoněný, kde a kdy vůbec prováděný? Nebo jen takové plácnutí prknem do vody jako ostatní? Stačí když odejdou...

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy