Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bojím se Islámu a nemám ho rád

Přesněji bych měl napsat, že nemám rád žádné náboženství, protože organizovaná víra, nemá s Bohem nic společného a ve své podstatě je jeho urážkou. Jenže tento článek není o roli náboženství ale o jednom z jeho proudu.

O Islámu, který v průběhu své existence, přestal ve skutečnosti zastávat náboženské hodnoty, jakkoliv jsou pomíjivé a stal se politickou doktrínou. Islám neprošel za dobu svého působení žádným vývojem a zůstává neustále tím primitivním viděním světa, takovým jakým byl v době svého vzniku. Jeho nereformovatelnost je zřejmá už je po letmém nahlédnutí do Koránu a při následném, důkladnějším studiu zjistíte, že se jedná o, ve 21. století naprosto nepoužitelný text.

Bojím se Islámu a nemám rád nejen jeho učení, ale ani ty, kteří jej tak vehementně šíří. Nejde jím totiž o hlásání toho, co by mělo být podstatou každého náboženského učení. Tedy o slovo toho, kterého mají mít za svého hlavního mluvčího, tedy Boha.

Islám je jako nemoc na těle a duchu tohoto světa. Jenže jak tuto nemoc léčit? Tím že budeme trestat a omezovat nemocné? U vědomí výroku jednoho motýlkáře, představuji si, že lékař přijde k nemocnému rakovinou a řekne mu " okamžitě se uzdrav, jinak tě nebudu léčit ". Že je to hloupost? Ano, já vím, ale přesně takto dnes jednají, diskutují a křičí zastánci radikálního vyrovnání se s Islámem. Namísto aby se snažili na odstranění příčiny nemoci, jdou po krku pacientovi.

Svět se ocitl na pokraji kolapsu, který je podle mne nevyhnutelný. Nevidím nic, co by mohlo ještě odvrátit hrozící konflikt. Situace je o to horší, že neexistuje síla, která by řekla " Lidi přestaňte blbnout a udělejme důležité věci ". Namísto toho se vynořují z hlubin městských kanalizací temné figury, které netouží po ničem jiném než po chaosu a násilných akcích. A mají, bohužel, obrovskou podporu, i na tomto blogu. Davu se líbí volání po krvi, po zlobě a po nesnášenlivosti. Dav je proto ochoten spojit se s kdekým, jen když mu bude předhozen kusanec masa k rozcupování.

Nejnověji je to předseda vlády, který svou hloupostí a neprofesionálností, svým povýšeným přístupem, svým levičáctvím, svou arogancí, vyvolal a stále vyvolává ve společnosti napětí. Předseda vlády, kterého zájmy jeho občanů zajímají až na posledním místě. Tento předseda, ve své naivitě umožnil prolomení svého hesla, a na světlo světla se dostaly emaily soukromé a pracovní, které o jeho charakteru mnohé napovídají.

Jenže...tím kdo se k ním dostal nebyl nikdo jiný, nežli známá neonacistická a rasistická a antisemitská webová banda, která není primárně proti Islámu, či jinému uskupení, které škodí lidem. Tito pomatenci jsou proti lidem, jako takovým. Vadí jím barva kůže, národnost, etnicita. Vadí jim to, co by každému člověku mělo být lhostejné, protože není důležité, kdo jsme a odkud jsme ale co jsme a co máme uvnitř.

A tak se v Česku občané dostávají do situace, kdy s nadšením vítají akci rasistů, samozřejmě za pomocí mainstreamu, protože ty pitomce nenapadlo nic blbějšího, než všude na plnou hubu napsat kdo a přidat URL.  Až mi nezbývá než souhlasit s presidentem Zemanem v jeho hodnocení inteligence novinářů.

Ale možná se mně někdo chce zeptat " Jak to chceš ty chytráku řešit ? "

Řešení není jednoduché a zbývá li ještě alespoň malinký kousek naděje, tak bychom měli si vzít na pomoc oběti. A oni ti muslimové jsou oběti. Jsou oběti Islámu a jeho učení. Je třeba si uvědomit, odkud hrozí světu největší nebezpečí. Je třeba analyzovat odkud přicházejí ty miliony uprchlíků a konečně přiznat a říct, že to někdo řídí. A když se řekne A tak to B pak vypadne mnohdy samo. Najít viníka, to je to co musíme, chceme li zvítězit. Neobracet se na Rusko, které sleduje jen svou politiku a své zájmy, které jsou ve velkém rozporu s vyspělým světem. Rusko je navíc přítelem, jednoho z viníku současné situace a možná i jakýmsi černým vzadu.

Přiznejme si konečně, že nás obelhali a že jsme se nechávali obelhat. Slibovali nám, že budeme žít v lepším světě a zatím nám připravili peklo na zemi a ještě nejsou u konce. Jenže ti obelhaní jsou i mnozí muslimové. Jsou to lidé jako my. Se svými tužbami a přáním klidného života.

Ta imigrační vlna jasně ukazuje, s jak silným a zákeřným nepřítelem bojujeme. Viděl jsem záběry na starce, na nemocné lidi, na malé děti. Ano, speciálně na ně se zaměřili kamery a ti kteří tyto starce, nemocné a děti do Evropy vysílají, ti věděli moc dobře, že kamery půjdou na jejích tváře. Milion uprchlíků a jestli je mezi nimi jen 5000 teroristů, tak to stačí na to, aby obrátili Evropu v prach a popel. Ten milion je už v Evropě a už je odsud nedostaneme. Měli bychom se tedy snažit získat v nich spojence. Ne proti ním automaticky útočit ale pokusit se ukázat jím, že pokud tedy budou chtít a projeví vůli, pak my jím tu ruku podáme. Podívejte se co se stalo v Německu. Podle informací byli útočníci opilí a snad i zfetovaní. To je proti učení Islámu. Využijme toho. Ukažme na ně prstem. Tak jako Merkelová zařídila arabské titulky v novoročním projevu, tak by se měly objevit tváře těch, kteří napadali a okrádali ženy před několika dny, v novinách a televizi. A zdůraznit že to udělali opilí a zdrogovaní. Je to jen jedna z možných cest.

Nevěřím na multikulturní soužití. Nevěřím ale na nenávist na první pohled. Záleží na nás, kdo vyhraje. Teroristi, Nacisti, Rasisti nebo slušní lidé?

Autor: Martin Braun | středa 6.1.2016 8:20 | karma článku: 24,57 | přečteno: 778x
  • Další články autora

Martin Braun

Zachraňme děti na hranicích

ale jak,..dovoluji si položit smělou otázku. Tím že jím dáme čaj a polévku? Nebo je máme odvézt od rodičů někam k milosrdným v Evropě? Tak jak jím pomoci?

15.11.2021 v 10:17 | Karma: 32,68 | Přečteno: 1273x | Diskuse| Politika

Martin Braun

Uprchlická krize bez konce

Dva blogy dnes reagovaly na události na běloruských hranicích. Jeden napsal pan Zeman a druhý paní Nová. A přestože se dotýkají stejného tématu, jsou naprosto rozdílné.

14.11.2021 v 13:33 | Karma: 29,44 | Přečteno: 1042x | Diskuse| Politika

Martin Braun

Technický problém na idnes, úmysl nebo chyba v chrome?

Několik posledních měsíců, se pokus dostat se do diskuse mění v noční můru. Odkaz na diskusní okno je překryt odkazem na reklamu všeho druhu...

13.11.2021 v 9:36 | Karma: 24,06 | Přečteno: 866x | Diskuse| Společnost

Martin Braun

Ještě k případu Dr. Cimického (aktualizováno)

Je to dnes populární téma a jak už je zvykem, pravda není to co dav zajímá. Dav je rozdělen. Část by nejraděni Cimického vykastrovala či minimálně poslala na dlouhá léta za mříže a část věří v jeho nevinu,

10.11.2021 v 9:33 | Karma: 29,18 | Přečteno: 1706x | Diskuse| Společnost

Martin Braun

K včerejšímu protestu u domu hlavní hygieničky Svrčinové

Nejsem si tím stoprocentně jist, ale myslím si že to byla právě ona, kdo minulý rok, dosti nehorázným způsobem zařízla festival Colours of Ostrava

7.11.2021 v 15:14 | Karma: 29,61 | Přečteno: 1565x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Ruské vojsko dobylo další ves, hlásí Moskva. Padnout měla Novobachmutivka

28. dubna 2024  14:27

Sledujeme online Ruská vojska dobyla další vesnici v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, Novobachmutivku, uvedlo v...

TOP 09 má na ministra pro vědu a výzkum čtyři kandidáty, řekl Válek

28. dubna 2024  12:58,  aktualizováno  14:25

Na ministra pro vědu a výzkum má TOP 09 podle místopředsedy strany a ministra zdravotnictví...

V Rakousku zemřel český turista, měl nehodu při jízdě na kajaku

28. dubna 2024  14:15

Při sobotní nehodě na kajaku nedaleko rakouské obce Scheffau zemřel 36letý Čech, uvedla rakouská...

V Ostravě se střetl motorkář s dvěma vozidly, zraněním na místě podlehl

28. dubna 2024  11:15,  aktualizováno  13:29

V Ostravě na ulici Rudná poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly....

  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy