Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nedivte se , tihle novináři mají přeci charakter!:-)

1 0
možnosti
PK

asi jsou na ně izraelci málo hodní ... kocáb by řekl "buďme na ty muslimy strašně moc hodní nebo z frustrace že je nemilujeme nám zapálí celou republiku" ...

9 0
možnosti
PS

Naše levicově neomarxistické měl dua jsou tak zahleděná do náboženství míru a lásky , že nevnímají realitu a místo podpory Izraele v boji o přežití , raději přináší reportáž o palestinském hasiči , který filozofuje místo aby hasil, co jeho bratři zapálili a oslavují zkázu!

12 0
možnosti
PS

Místo měl dua má být média. Mobil občas myslí za nás. Omluva

0 0
možnosti
JB

Už několik dní mám husí kůži z toho, co se v Izraeli děje. :-( V Izraeli jsem byla dvakrát, při procházce Jeruzalémem, ač nejsem věřící, jsem si říkala, že se vlastně ani nedivím těm jedincům, které postine jeruzalémský syndrom. Chodit po místech, jako Křížová cesta, Skalní dóm, bazilika Svatého hrobu... A představit si, že třeba prastaré olivy, rostoucí v Getsemanských zahradách by padly za oběť požáru založeném pomatenci, vyznávájícím jisté nábožentví lásky a míru, je pro mně neúnosná.

V TV jsem viděla příspěvky z Twitteru, kde arabové oslavují požáry v Izraeli. Jak typické. Co si vzpomínám, oslavují cokoliv, co tragického se stalo v jak v Izraeli, nebo kdekoliv na " Západě", i podlou vraždu malé dívky, kterou palestinec ubodal ve spánku. Člověk je už jinak nevidí, než s otevřenou hubou, kdy ječí buď oslavně, nebo výhrůžně. Náboženství lásky a míru. Tak určitě :-P.

27 0
možnosti
Foto

„Sionistická entita dále hoří. Doufám, že Bůh osvobodí mešitu Al-Aksá od špíny,“ napsal podle izraelského listu například saúdský imám Mohamed Al Arefe

(Zdroj: http://www.lidovky.cz/je-to-bozi-trest-raduji-se-arabove-z-pozaru-v-izraeli-na-socialnich-sitich-1l5-/zpravy-svet.aspx?c=A161125_134055_ln_zahranici_fas)

Já nevím, o jaké špíně saúdský imám hovoří?

Pokud to pojímá tak, že za všechno může velký Alláh, pak stejný Alláh zřejmě taky může za vznik samotného státu Izrael a je s ním velmi spokojený!

Protože prostřednictvím Židů tady Alláh prokazatelně očistil velké území od velké špíny a vznikla namísto pouště velká nádherná kvetoucí zahrada!

23 0
možnosti
Foto

Ještě si ty požáry připomenula také ČT24. Říkal jsem si, že blogeři byli rychlejší a že přispěly k tomu, že mainstream probudil.

5 0
možnosti
JK

Bud idnes mlci nebo ma autor blogu problem s vyhledavanim ;-D

1 5
možnosti
Foto

EU financuje Palestinskou samosprávu, to mluví za vše. Cesta ale nevede opuštěním EU a vydání se napospas komukoliv. Cesta vede reformou EU. Myslím ale, že první náznaky jsou už naštěstí vidět - Rakousko, CSU v Německu, Francie, o Visegradu nemluvě, a najde se jistě dost dalších.

8 0
možnosti
SB

Vy budete první, kdo proti té reformě bude protestovat, protože až s tím návrhem někdo přijde, okamžitě se proti němu zvedne vlna novinářské hysterie, a protože takoví lidé jako Vy neumějí číst mezi řádky, tak tomu budete věřit.

"Ano, já bych byl pro reformu, ale ten Novák (Kaufmann, Dubois, Gonzales, Smith, Parini, Nitranský, Kwiatkowski - dosaďte si tam libovolné jiné příjmení typické pro jednotlivé jazyky EU) - se mi nelíbí, protože...."

To budete říkat Vy a to budou říkat lidé podobní Vám.

Jestliže nejste imunní vůči současné novinářské hysterii, není důvod předpokládat, že budete imunní vůči té, která by se vznesla na lidi, kteří by přišli s návrhem na reformu EU.

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy